题目内容

   The crow (乌鸦) is an ordinary (普通的) bird. It is about twenty inches (英寸) long and black all over. Crows are dirty birds because they live on old bad food. Crows eat a lot of waste food. In this way they are more useful to us than any birds. They clean up the dirty things in our streets. Crows are always hungry. They look for food all day long,and in the evening you can see them in large numbers flying back to their nests (窝) in the trees. They sleep there at night.

   Crows are much noisier than other birds. Very often a large number of crows will get together on one house and talk. Sometimes they talk together,and sometimes they do it by turns like human beings (人类) . It is easy to tell from (区别) crows’ sounds whether they are pleased or angry. Perhaps crows talk a lot because they are friendly birds. A pair of crows will live together all their lives,and if one of them dies,the other one becomes very sad and quiet for the rest of its life and sometimes it dies,too.

根据短文内容,选择最佳答案。

() 1. A crow is inches long.

   A. about twenty   B. thirty

   C. ten   D. less than twenty

() 2. Why are crows dirty?

   A. They are black all over the body.

   B. They like to eat dirty food.

   C. They usually talk.

   D. They don't have baths.

() 3. Crows are always .

   A. hungry   B. pleased

   C. sad   D. kind

() 4. Why are crows more useful to us than any birds?

   A. They are usually noisy.

   B. They are usually dirty.

   C. They are flying in large numbers.

   D. They eat a lot of waste food.

() 5. You can tell from crows’ sounds .

   A. whether they are hungry or full

   B. whether they are pleased or angry

   C. whether they are ill or healthy

   D. whether they are living or dead.

1. A 2. B 3. A 4. D 5. B

阅读提示:乌鸦是一种普通的鸟,它大约20英寸长,全身都是黑 色的,我们为什么说乌鸦是很脏的鸟呢?人们是如何听出乌鸦的喜 怒呢?

1. A 细节理解题。由 “It is about twenty inches (英寸) long and black all over. ”可知,因此答案为A.

2. B 细节理解题。由 “Crows are dirty birds because they live on old bad food. ”可知,因此答案为B.

3. A细节理解题。由“Crows are always hungry. ”可知,因此答案 为A.

4. D 细节理解题。由 “In this way they are more useful to us than any birds. ”可知,因此答案为D.

5. B 细节理解题。由 “It is easy to tell from (区别) crows’ sounds whether they are pleased or angry. ”可知,因此答案为 B.

练习册系列答案
相关题目

What do you think our life will be like in 2050? Some people are talking about it on QQ.


I think there won’t be any TV   channels (频道)in 2050. People will be able to choose (选择)a programme from a “menu” and a computer will send   the programme to the television* In 2050we will be able to feel the things we see on TV with our hands.


 

In 2050,there won’t be enough water. Some places will be drier and people   will not be able to have enough food. There may be serious water shortage (缺乏)•

Don't be so pessimistic about   that, Julia! People will solve this problem. And I think there will be less   water pollution. Water will be much cleaner than it is now.


 

I quite agree with Ashley. And   I believe in 2050 doctors will be able to help blind and deaf people see and   hear again. All people will be healthy because they will take a kind of   special medicine when they are bom.

根据短文内容,选择正确答案。

() 1. Blue Sky thinks the computer will send the to the television.

   A. channels   B. pictures

   C. menus   D. programmes

() 2. Julia thinks in 2050.

   A. the water will be much cleaner

   B. there will be more water pollution

   C. people will have less food

   D. some places will have more water

() 3. The underlined word“pessimistic” means in Chinese.

   A. 悲观的   B. 尴尬的

   C. 暴力的   D. 绝对的

() 4. Ashley thinks people will have in the future.

   A. more healthy food   B. less healthy food

   C. cleaner water   D. dirtier water

() 5. Linkin predicted that a kind of medicine would be able to make people .

   A. rich   B. keep healthy

   C. live happily   D. serious

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网