题目内容

【题目】

1Look! Helen is ________(shop) in the shop.

2The two ________(man) have long hair.

3My parents usually ________(use) the computer on weekends.

4The ________(child) are wearing red sweaters.

5I know how she ________(miss) her mother.

【答案】

1shopping

2men

3use

4children

5misses

【解析】

1句意:看!海伦正在商店购物。根据look可知,动作正在进行,所以用现在进行时,故填 shopping.

2句意:那两个男人长着长头发。根据数量可知填写名词复数,man的名词复数是men,故填 men。

3句意:我的父母通常在周末使用电脑。根据时间可知用一般现在时态,又根据主语是复数,故填动词原形use

4那些孩子穿着红色的毛衣。根据系动词可知主语是复数,child的复数形式是children, 故填children.

5句意:我知道她是怎么样想念她的妈妈。根据主语是第三人称单数,故填misses.

练习册系列答案
相关题目

【题目】

现在中学生普遍觉得压力很大,有人害怕考试,有人不能很好地处理人际关系,还有的觉得父母的期望值过高也对他们造成压力。你对此怎么看?请就此问题写一篇英语短文,谈谈你的做法,与同学们分享经验。

总词数:80左右,短文的开头和结尾已给出,不计入总词数。

Pressure is a serious problem in today’s world. Most students in our class are under too much pressure. ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

In a world, less pressure makes for a better life.

【题目】One afternoon I visited an art museum while waiting for my husband to finish a business meeting. I was looking forward to a quiet view of the art works.

A young couple viewing the paintings ahead of me chatted nonstop (不停) between themselves. I watched them a moment and found the wife was doing all the talk. I admired (赞赏) the husband for putting up with her continuous (持续的) talk. Distracted (分心) by their noise, I moved on.

I met with them many times as I moved through the different rooms of art. Each time I heard her continuous talk, I moved away quickly.

I was standing at the counter (柜台) of the museum gift shop when the couple came near to the exit. Before they left, the man reached into his pocket and pulled out a white thing. He extended (展开) it into a long stick and then tapped (敲打) his way into the coatroom to get his wifes jacket.

“He’s a brave man.” The salesman at the counter said, “Most of us would give up (放弃) if we were blind (瞎的) at such a young age. But he said his life wouldn’t change during his recovery (恢复). So, as before, he and his wife come in when there’s a new art show.”

“But how does he enjoy the art?” I asked, “He can’t see.”

“Can’t see? You’re wrong. He sees a lot. More than you or I do.” The clerk said, “His wife describes each painting so he can see it in his head.”

I learned something from the couple that day. I saw a young wife describing paintings to a person without sight (视力) and a husband who would not allow blindness to change his life. And I saw the love shared by two people as I watched this couple walk away hand in hand.

1The young couple was at an art museum ________.

A. to show their love B. to enjoy art C. to discuss paintings D. to describe paintings

2“…I moved away quickly.” in Paragraph 3 shows that the writer _______.

A. was in the hope of visiting more rooms B. was in a hurry to buy some gifts

C. was tired of the nonstop talking D. was not interested in the art show

3We can infer (推断) from the passage that the husband _______.

A. was not born blind B. couldn’t stand (忍受) his wife

C. knew nothing about art D. completely depended on (完全依靠) his wife

4After hearing what the clerk said about the couple, the writer was _______.

A. brave B. excited C. touched D. angry

5The passage is mainly about _______.

A. the importance of art B. good manners in public

C. love of a husband D. love between a couple

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网