题目内容

【题目】

1我喜欢英语,并且擅长它。

I love English and I’m ______ _______ it.

2Lucy的爸爸是酒店经理。

Lucy' s father is a ______ _______.

3肉是健康的食物吗?

Is meat _______ _______

4大明,你们的教室是什么样子的?

Daming, _______ your classroom _______ ?

5我喜欢数学。你呢?

I like maths. _______ _______ you?

【答案】

1goodat

2hotelmanager

3healthyfood

4what’slike

5whatabout

【解析】

1be good at擅长某事。根据句意和英文提示,可知填(1)good (2)at。

2根据句意和英文提示,可知填(1)hotel (2)manager。

3healthy food健康食品。根据句意和英文提示,可知填(1)healthy (2)food。

4根据句意和英文提示,可知填(1)what’s (2)like。

5what about+人称?相当于反问。根据句意和英文提示,可知填(1)what (2)about。

练习册系列答案
相关题目

【题目】Sometimes people come into your life and you know at once that they were sure to be there. They serve some certain purpose,teach you a lesson or help find out who you are or who you want to become. You never know who these people may be: your classmate, neighbor, tcacher, long-lost friend or even a real stranger. But you know that every moment they will influence your life in some serious way.

Sometimes things happen to you. At the time they may seem terrible. painful and unfair. But later you realize that without overcoming those diffiulties, you would have never realized your further ability and advantages. Everything happens for a reason and nothing happens by chance or with good or bad luck.

The people you meet influence your life, and the sucess and failure you experience create who you are. Even the bad experience can be leared from. In fact, they are probably the most poignant and important oncs.

Enjoy every day even every moment and take from it everything that you possibly can,for you may never be able to experience it again. Talk to people whom you have never talked to before, and really listen. You should set your goals high,hold your head up, tell yourself you are a great one and believe in yourself.

You can make your life anything you wish. Create your own life and then go out and live it.

1The people we meet ______.

A. all know where to find us

B. serve us on no purpose

C. won't become our neighbor

D. will change us in some way

2From the passage. we know that bad things can make us ____.

A. realize our further ability

B. terribly meet bad luck

C. find no serious success

D. possibly enjoy every moment

3The underlined word “poignant”in the passage means“_______ ” in Chincse.

A. 平淡的 B. 明显的 C. 深刻的 D. 艰苦的

4The writer's advice is that we should _______

A. never talk to strange people

B. learn as much as we can each day

C. overcome difficulties painfully

D. not believe in ourselves but others

5Which is the best title for the passge?

A. Create your own life

B. Hold your head up

C. People you meet in life

D. Things happen to you

【题目】Jack is a twenty-year-old young man. Two years ago, when he finished middle school, he found work in a shop. Usually he works until ten o'clock in the evening. He is very tired when he gets home. After a quick supper he goes to bed and soon falls asleep. His grandma who lives downstairs is satisfied with (满意) him.

One day, on his way home, he met Mary. They were both happy. He asked the girl to his house, she agreed happily. He bought some fruit and drinks for her. And they talked about their school, teachers, classmates and their future (未来). They talked for a long time.

“Have a look at your watch, please,” said the girl. “What time is it now?”

“Sorry, something is wrong with my watch,” said Jack. “Where's yours?”

“I left it at home.”

Jack thought for a moment and found a way. He began to stamp his foot on the floor, “Bang! Bang! Bang!”

The sound woke his grandma up. The old woman shouted downstairs, “It's twelve o'clock in the night, Jack. Why are you still jumping upstairs?”

根据文章内容选择最佳选项,并将其标号填入题前括号内。

1Jack was_______ when he finished middle school

A. sixteen B. eighteen C. twenty D. fifteen

2Why is he old woman satisfied with Jack?

A. Because he's her grandson.

B. Because he’s clever.

C. Because he can keep quiet.

D. Because he gets home on time.

3From the story, we can know that Mary is Jack’s_______.

A. classmate B. colleague (同事)

C. aunt D. wife

4The word “stamp” in the story means_______ in Chinese.

A. 盖印 B. C. 贴邮票 D. 承认

5Jack stamped his foot on the floor in order (为了) _______.

A. to wake his grandma up

B. to make his grandma angry

C. that his grandma was going to tell him the time

D. that his grandma was going to buy him a watch

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网