题目内容

【题目】

actor, sounds, health, healthy, study, singing

playing, keep, be, acting, interesting, interested

I’m a school boy in Beijing. When I grow up, I’m going to 1 an 2 like Jet Li. Jet Li can do Chinese Kung Fu well. I admire(钦佩)him very much. I’m going to take3 lessons. I’m going to move somewhere 4. Paris 5 like a city that I can enjoy. Now I should 6 hard and practice 7 every day. I also like 8 sports because I think it can help me 9 10. I hope my dream can come true.

【答案】

1be

2actor

3acting

4interesting

5sounds

6study

7singing

8playing

9keep

10healthy

【解析】本文叙述了作者长大的时候,想当一名像Jet Li的演员,为了实现自己的梦想,作者想去参加演员培训班,作者也喜欢运动来保持自己的健康。

1根据When I grow up可知,句子应该用一般将来时be going to+动词原形。an后应该用名词,根据句意可知,这里应该用be,故答案为:be

2根据Jet Li can do Chinese Kung Fu well可知,这里指演员。故答案为:actor。

3句意:我将上表演课。take acting class上表演课。故答案为:acting

4句意:我将搬到一个非常有趣的某个地方。用形容词修饰somewhere。故答案为:interesting

5句意:巴黎听起来像我喜欢的城市。sound like听起来像。因为句子的主语是第三人称单数,故答案为:sounds

6句意:现在我应该努力学习,每天都练习。study hard努力学习。情态动词后用动词原形。故答案为:study

7句意:现在我应该努力学习,每天都练习。practice+doing练习做某事。根据前面提到作者想当一名演员,所以这里指练习唱歌。故答案为:singing

8句意:我也喜欢运动因为我认为它能帮助保持健康。like doing 喜欢做某事。故答案为:playing

9句意:我也喜欢运动因为我认为它能帮助保持健康。help sb do 帮助某人做某事。keep healthy保持健康。故答案为:keep

10句意:我也喜欢运动因为我认为它能帮助保持健康。根据前面提到的体育运动,所以应该指的是保持健康。keep healthy保持健康。keep+形容词,故答案为:healthy

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读短文,按照短文后的要求答题。请把答案写在答题卡相应位置。(每小题2分,共10分)

On a Friday night, a poor young violinist was playing his violin at the entrance (人口)of the subway station. The music was so great that people put some money into his hat.

The next day, the violinist came to the entrance again. He put down his hat as usual. Beside the hat was a piece of paper with some words on it:"A George Sang has put an important thing into my hat by mistake. Welcome to claim(认领)if.After a while a man named George Sang ran here quickly and got back his important thing.

The important thing was a lottery ticket(彩票). Sang bought it and won a prize of $500, 000. But when he gave $50 to the violinist for his wonderful music, he threw the lottery ticket, too. The violinist was a college student. That morning, he was going to Vienna for his education. However, when he found the ticket, he canceled the flight and returned to the entrance.

He said, "Although I don't have much money, I live happily. If I lose honesty (诚实),1 won't be happy forever.

任务一:写出短文中与下列句子意思相近的句子。

【1】His hat was put into some money because he played quite well,

任务二:根据短文内容,用英语回答问题。

2What was the important thing that George Sang put into the hat?

3What did the violinist do when he found the ticket?

4The young violinist came to the entrance again in order Io return the lottery ticket to George Sang, didn't he?

住务三:将短文中的画线部分翻译成中文。

5

【题目】根据材料内容,选择正确答案。
It is nice to hike with kids, but you must know something about hiking if you want to take a happy, relaxing trip.
Start early, know what to do in a heavy rain and carry sunglasses. Take snacks, toilet paper and a bag with you. Take a whistle(口哨) for kids. You may use it if children run away.
Find a partner. Kids are naturally competitive, and you can use this to your hike. They will try to do better than each other when they go hiking. They also will keep each other interested in something new.
Do something easy. It's good to play easy games. You can say "Does anybody see anything red that matches my shirt?" Kids will be easy and happy to answer this kind of questions.
If you aren't excited, they won't be either. When your kids find something they are interested in, you must show your interest in it, too.
(1)The second paragraph mainly tells us .
A.to take right things
B.to take sunglasses
C.to take some food
D.to take a whistle
(2)What does the underlined word "competitive" mean in Chinese?
A.统一的
B.善意的
C.竞争的
D.帮助的
(3)Which kind of games can we play with kids?
A.Difficult games.
B.Easy games.
C.Exciting games.
D.Relaxing games.
(4)Which of the following is true?
A.Don't find a partner for your child.
B.We must think of our lessons when hiking.
C.We can't show interest in many things.
D.It's good for us to get excited when hiking.
(5)The best title of the passage is .
A.Hiking with Your Kids
B.Hiking with Good Friends
C.Don't Let Your Kids Go away
D.Doing Something Easy

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网