题目内容

【题目】Complete the sentences with the given words in their proper form.

1When Tina was sad, her mother often told her some ______ to make her happy. (joke)

2The young couple plan to have a ______ baby in the following year. (two)

3Damin was a ______. He usually went fishing with a boat in the late afternoon. (fish)

4I hadn’t seen Andera for ages. When I appeared before him, he looked very ______. (surprise)

5A good diet should ______ plenty of fresh vegetables and fruits. (including)

6The rising number of cars made the air in the city become even ______. (bad)

7Angela’s interest in Chinese literature ______ come from her parent. (main)

8The lady felt ______ and said that she would complain to the manager. (happy)

【答案】

1jokes

2second

3fisherman

4surprised

5include

6worse

7mainly

8unhappy

【解析】

1句意:当蒂娜伤心的时候,她的妈妈经常给她讲一些笑话逗她开心。joke“玩笑、笑话”,可数名词,根据句中的some可知这里应填其复数形式,故答案填jokes。

2句意:这对年轻的夫妇计划在接下来的一年里生第二个孩子。two“二”,基数词;由句意可知这里应填其序数词,表示“第二”,故答案填second。

3句意:达明是一个渔夫,他通常在傍晚时乘小船去钓鱼。根据本句的主语Damin是一个人,再结合句意,可知这里应填名词“渔夫”,其英文是fisherman,故答案填fisherman。

4句意:我已经很久没见到Andera了,当我出现在他面前时,他显得很惊讶。此题中的look是系动词,后面用surprised作表语,故答案填surprised。

5句意:一个好的食谱应该包括大量新鲜的蔬菜和水果。including介词“包含”;分析题干可知这里应填一个动词形式,与including所对应的动词是include,故答案填include。

6句意:越来越多的汽车使城市的空气变得更糟。根据句意可知是“更糟”,所以用bad的比较级形式worse,故答案填worse。

7句意:安吉拉对中国文学的兴趣主要来自她的父母。分析题干可知这里应填一个副词形式修饰后面的动词词组“come from”,与main所对应的副词是mainly,故答案填mainly。

8句意:那位女士感到不高兴,说她要向经理投诉。feltfeel的过去式,在这里是系动词,后跟形容词作表语;根据句子的后半句“说她要向经理投诉”,可知是那位女士“不高兴了”,故答案填unhappy。

练习册系列答案
相关题目

【题目】There are many charity shops in England. The charity shops sell all kinds of things and they are very cheap.

Oxfam opened the first charity shop in 1947. Now there are more than 7,000 charity shops in the UK. My favorite one was the Red Cross Shop. I could always find children’s books about history, art, math, and so on, all 10 to 20 pence each. They were really cheap.

Most of things in the charity shops were from the kind people. Every morning I could see bags of things outside the shops. Some people brought and put them there without waiting for thanks. In fact, 90% of the things in charity shops were from these kind people.

Every year, the charity shops raise more than 100 million pounds. All the money the shops get goes to the charity work. The money is for sick and poor children, homeless and disabled people.

If possible, let’s try our best to do something for charity together.

36题完成句子;37、38题简略回答问题;39题找出并写下第三段的主题句;40题将文中画线句子译成汉语。

1The charity shops sell _____________ things and they are very cheap.

2When was the first charity shop opened in England?

?? ___________________________________________________________________________________

3How much money do the charity shops raise in England every year?

?? ___________________________________________________________________________________

4______________________________________________________________________________

5______________________________________________________________________________

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网