题目内容

(N)I think it often________ us forty minutes to do our homework.

A. uses B. spends

C. pays D. takes

D 【解析】句意:我认为我们做作业要花四十分钟。考查固定句型。在句型It takes sb. some time to do sth.中,take意为“花费”。故选D。
练习册系列答案
相关题目

Paul and Jason were brothers who lived and worked on neighbouring farms.For 35 years, they farmed side by side,sharing machinery and goods as needed,without a single problem.

However,one autumn,things changed.It began with a small disagreement about a horse,which grew into a big difference.The difference led to angry words,followed by weeks of silence(沉默) between the two brothers.

One morning there was a knock on Paul’s door.He opened it and saw a builder with his toolbox.“I’m looking for a few days’ work,”the builder said.“Are there any jobs here I could help with?”

“Yes,”answered Paul,very glad to see the builder.“I have a job for you.Look at that farm across the creek(小溪).That’s my brother’s farm. That creek used to be a grass field,but last week my brother dug a path from the field and made the creek.But I’ll go him one better.See that pile of wood? I want you to build me a fence,two metres tall,so I won’t need to see him any more.”

The builder said thoughtfully.“I think I understand the situation(情况) and I'll be able to do a job that makes you happy.”

Paul had to go into town that day and left the builder to his work.When he returned,the builder had just finished his job.Paul was surprised.There was a bridge, but not a fence, from one side of the creek to the other.

As Paul stood on the bridge, amazed,his younger brother Jason came across,and took Paul’s hand.“You are a good man to have built this bridge after a11 I've done,”said Jason.

Then,Paul,with tears in his eyes,said to the builder who was ready to go,“Thank you so much. Please stay.I have much more for you to do.”

“I’d love to.”the builder said quietly,“But,I have many more bridges to build.”

1.What was the cause of the disagreement between the two brothers?

A. The digging of the creek. B. A problem about a farm animal.

C. Who would pay for building the fence. D. Who owned the field between the farms.

2.The underlined expression“go him one better”in paragraph 4 means ·

A. help him out B. improve(改进) the situation

C. point out his mistake D. do something even worse

3.What do we know about the brothers?

A. They liked building bridges. B. They finally knew their mistakes.

C. Their farms were not very successful. D. They had been fighting for many years.

4.Why did the builder build the bridge?

A. He misunderstood Paul’s instructions.

B. He needed a way to get across the river.

C. There was not enough wood for the fence.

D. He wanted to bring the two brothers together.

1.B 2.D 3.B 4.D 【解析】试题分析:短文生动地描述了兄弟俩,两人曾经并肩耕作,必要时还共享机器和货物,没有一点问题。但是两人却因农场的动物(马)问题而逐渐疏远。最后在一位建造者的帮助下,两人又和好了。 1.题意:这兄弟俩意见不合的原因是什么?考查细节理解题。A. The digging of the creek. 挖掘小溪。B. A problem ab...

I am Miko and I'm from Japan.I am twelve years old.My home is far from my school.It is about 25 kilometers.So I usually take a train to my school in the morning.My friend Sena goes to school with me.The journey (路程) takes us 25 minutes.Our first lesson starts at 8:15.I often leave my home at 7:25.

I'm Aram.I have a big family.I live with my grandparents,parents,sister and brother in Canada.It's about 10 kilometers from my home to school.It takes me about 20 minutes by bus.I go to school at 8:15 and my first class starts at 9:00.I like music and my dream is to buy a piano for myself.So I work at a supermarket (超市) every Sunday.The supermarket is about 6 kilometers away from my home.I usually go there by bike.The bike ride takes about 30 minutes.

1.How long does it take Miko from her home to school?

A. 15 minutes by train.

B. 25 minutes by train.

C. 30 minutes by train.

D. 45 minutes by train.

2.There are________ people in Aram's family.

A. five B. six

C. seven D. eight

3.Aram goes to school________.

A. by bike B. on foot

C. by train D. by bus

4.Aram's dream is to buy a________.

A. guitar B. car

C. bike D. piano

5.Which of the following is TRUE?

A. Miko goes to school with her sister.

B. Miko lives far from the school.

C. Aram's first class starts at 8:15 am.

D. Aram works in a clothes store on Sunday.

1.B 2.C 3.D 4.D 5.B 【解析】本文介绍了Miko和Aram的上学方式,以及在路上所用的时间。 1.细节理解题。本题采用阅读材料中寻找答案法。由表格一中的“The journey(路程) takes us 25 minutes.”可知,从她家到学校乘火车花费25分钟的时间。故选B。 2.推理判断题。本题采用推算法。由表格二中的“I live...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网