题目内容

【题目】The total number of the students with poor eye-sight in this school had ______to 220 by the end of this term. And the number will continue growing if nothing is done.

A.increasedB.dividedC.failedD.connected

【答案】A

【解析】

句意:到这学期末,这所学校视力不好的学生总数已增加到220人。如果不采取任何措施,这个数字还将继续增长。

本题考查动词。increase增加,divide分开,fail失败,connect连接。根据And the number will continue growing if nothing is done.可知,此处表示这个数量增加了。故选A

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Life is like a journey. On the way,we have happiness and sadness. When we get older,we look back and wish that we have made better choices. How can we avoid future regrets?

Make better plans. If you start to do something,you'd better make plan before doing it. The earlier, the better. If changes happen, you can have more time to deal with them.

Live a more active life. You can go around more often. More outdoor activities can keep you relaxed and active. You also need to be kind. "Thank you" can bring a smile to someone's face. Learn to say "sorry" and don't be angry with others.

Find the right friend. A friend may make your life and he or she can break your life as well. So,you need to deliberate if he or she is good enough to be your friend. Good friends will always make your ideas better. When you get into trouble, ask others for help. That little help may get you good results.

Never fear failure. Everybody fails. Even the greatest person failed. We should not fear failure,because failure is not the end f the road. We must take failure as a chance to learn and improve ourselves.

Life is good. We don't have to live in our past,but we do hope that we can plan better,live better,and work better when we have the chance to do so.

1__________ can give you enough time to deal with changes.

A.An active lifeB.A good friend

C.A good chanceD.A good plan

2Outdoor activities can keep you __________ according to the passage.

A.healthy and happyB.relaxed and active

C.outgoing and angryD.helpful and tired

3The underlined word "deliberate" in the passage means“__________” in Chinese.

A.等待B.权衡C.查阅D.想象

4According to the writer,we should __________.

A.learn from failureB.avoid failure

C.fear failureD.live in the future

5The writer tries to tell us __________.

A.how to make a good chanceB.how to be successful

C.how to live a happy lifeD.how to avoid future regrets

【题目】此题要求改正所给短文中的错误。对标有题号的每一行做出判断:如无错误,在该行右边横线上画一个勾():如有错误(每行只有一个错误),则按下列情况改正:此行多一个词:把多余的词用斜线(\)划掉,在该行右边横线上写出该词,并也用斜线划掉。此行缺一个词:在缺词处加一个漏字符号(),在该行右边横线上写出该加的词。此行错一个词:在错的词下划一横线,在该行右边横线上写出改正后的词。注意:原行没有错的不要改。

Thanksgiving Day is a very special day for people in United States. They _____1_____

celebrate it on the four Thursday in November. The first thanksgiving service _____2_____

in North America took place in December 4th, 1619, when 38 English people _____3_____

lived in America to make their home in the new country. They hold this _____4_____

service not to thank God for the harvest, and to thank God for their safe journeys. _____5_____

In the next year, many more English people arrived. They had a bad winter, but _____6_____

fortunately the harvest was good. They decided to celebrate them with a big meal. _____7_____

Everyone ate at tables outside their house and played games together. The festival _____8_____

lasted three days. Nowadays, North Americans in the world get together _____9_____

with their families on this day to eat good food and have a happily time. _____10_____

1__________

2__________

3__________

4__________

5__________

6__________

7__________

8__________

9__________

10__________

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网