题目内容
【题目】信息匹配。School BBS About life in England
A: Many English people live in houses, not in apartments. Most houses have gardens. Many young people don't live with their parents. |
B: School starts at about nine o'clock in the morning and finishes at about three o'clock in the afternoon. All the children go to school when they are four or five years old. |
C: Most office workers start to work at about nine in the morning, and finish work at about five or six in the afternoon. Most people don't go home for lunch, and they just have a quick meal! |
D: Most shops open at about nine o'clock in the morning and close at about eight o'clock in the evening. People can buy fast food or life things in the shops. |
E: In the evenings, I usually do my homework before watching TV. Mum helps me with my homework. My family like to watch Coronation Street (an English soap opera). |
F: The second most popular activity in England is visiting friends or relatives. Mum and Dad go out and visit friends at least once a week. |
①They usually go to work by bus, and they work with computers.
②I have to help Mum wash the dishes after meals. I also have to clean my bedroom.
③On weekends, many families go to the open market. People sell vegetables, clothes, toys, and anything else out on the street.
④Most families have a car, a computer, a washing machine, etc. Almost everyone has a mobile phone.
⑤Most children take a lunch box to school. There are usually things like sandwiches, fruit and a bag of French fries in it.
【答案】C;E;D;A;B
【解析】
①推理判断题。根据他们乘坐公共汽车上班,用电脑工作,可知是工作人员,结合C项中描述的是办公室人员,所以答案是C。
②推理判断题。根据我不得不帮助妈妈在饭后洗碗,不得不清整房间,可知描述的是家庭生活,所以答案是E。
③推理判断题。在周末许多家庭去开放市场买蔬菜等,结合D项中描述的是商店营业情况,所以答案是D。
④推理判断题。根据大部分家庭有汽车,电脑……几乎每个人都有手机,可知描述的是人们的生活情况,所以答案是A。
⑤推理判断题。根据大部分孩子带饭盒到学校。饭盒通常有三明治,水果,一袋炸薯条,可知描述的是学校生活情况,所以答案是B。
【题目】阅读理解。
Club | Club |
Club | Club |
(1)You can go to _______ if you have time from 3:00 to 5:00 in the afternoon.
A.Club One
B.Club Two
C.Club Three
D.Club Four
(2)You can call _______ if you like dancing.
A.88830401
B.88930501
C.88730401
D.88940302
(3)Jane can learn to _______ if she is 14 years old.
A.dance
B.play the lute
C.make cakes
D.make cards
(4)We can't_____ on Tuesday.
A.play the lute
B.make cards
C.sing
D.make cakes
(5)Where can you read the passage?
A.In the school library.
B.In a storybook.
C.On clubs' walls.
D.In an English book.