题目内容

— Would you mind putting out your cigarette (烟), sir?

Smoking in public places, you know.

— Sorry, I will do it right away.

A. is allowed B. should be allowed

C. isn’t allowed D. doesn’t allow

C 【解析】句意:-你介意把香烟熄灭吗,先生?你知道,在公共场所不允许吸烟。-对不起,我马上熄灭。A. is allowed被允许,一般现在时态肯定的被动结构;B. should be allowed应该被允许,含有情态动词的被动结构;C. isn’t allowed 不被允许,一般现在时态否定的被动结构; D. doesn’t allow不允许。根据语义可知,主语与谓语之间存在否定含义的被...
练习册系列答案
相关题目

Let’s suppose it is a common day of 2060. Of course, things have changed and life is very different.

Trips to the Moon are being made every day. Taking a holiday on the Moon today is as easy as taking a holiday in Europe in 2016. At a number of scenic spots (风景胜地) on the Moon, many hotels have been built. In order that everyone can enjoy the beautiful scenery on the Moon, every room has at least one picture window. Everything imaginable is provided for entertainment of the young and old.

What are people eating now? People are still eating food. But many foods now come in pill form, and the food that goes into the pill comes mainly from green plants. Farming, of course, is very highly developed. Very few people have to work on the farm. It is possible to run the farm by just using a few computers.

People are now largely vegetarians (素食者), and they eat only bread, vegetables, fruit and

so on and they don’t eat meat or fish. You see, as the number of people increases, the number of animals decreases. So people have to be vegetarians. We are healthier both in our bodies and in our minds, and we know how to deal with all kinds of illnesses. No one has to be ill any more.

1.What does the passage mainly talk about?

A. What our lives would be like in 2060. B. Trips to the Moon in 2060.

C. What people would eat in the future. D. Developed farming in 2060.

2.What is true according to the passage?

A. Many farms on the Moon have beautiful views.

B. Entertainment is provided only on the Moon.

C. It’s easy to take a holiday in Europe at present.

D. It takes the whole day to travel to the Moon.

3.The food we eat in 2060 .

A. is green in the colour B. is mainly made out of green plants

C. has a lot of pills in it D. is the same as today

4.What does the underlined word “decrease” mean in Paragraph 5?

A. To become larger. B. To become unknown.

C. To become less. D. To become exact.

5.We are healthier because of the following EXCEPT that .

A. what we eat is green food B. we are largely vegetarians

C. we can treat any illness D. we run the farm by using computers

1.A 2.C 3.B 4.C 5.D 【解析】本文叙述了2060年我们的生活情况,我们吃的都是绿色食物,去月球旅行很方便,我们大多是素食主义者,并且我们知道如何治疗自己的疾病。 1.主旨大意题。根据主题句Let’s suppose it is a common day of 2060.可知,这里叙述的是关于2060年的生活情况。 故选A。 2.细节理解题...

Many people do not like to stay at home on holidays. They want to go out to see something different or do something interesting. So people from the country come to the city and people from the city go to the country for holidays. During the holidays,trains,buses and planes are all very busy. It is very hard to buy train tickets or air tickets. Many people take cars or buses for travelling.

Last May Day my family went to the country by car for our holidays. There was too much traffic on the road,so we had to move very slowly. It took us about an hour to get out of town. After some time,we came to a hill. It was green and beautiful. We thought this was a good place for a picnic,so we stopped and took the food,fruit and drinks out of the car. We sat down and began to eat. Suddenly a strong wind blew and soon it started to rain. We had to run back to our car and had our picnic in the car. Then we drove back home. What a bad holiday!

1.Which one is RIGHT in the following sentences?

A. Many people like staying at home on holidays.

B. People living in the city often go to another city for travelling.

C. It is easy to buy tickets on holidays.

D. Many people take cars or buses for travelling on holidays.

2.How long did they take to get out of the town?

A. Half an hour. B. About an hour.

C. One and a half hours. D. Two hours.

3.They felt ______ about the holiday.

A. happy B. excited C. unhappy D. lucky

1.D 2.B 3.C 【解析】文章介绍了假期期间,人们喜欢出去做些不同的事情,乡下人去城里,城里人去乡下;作者一家去年五一去开车去乡下度假,在路上他们花了很长时间,当到达一个美丽的山脚下,准备在那里野餐时,开始刮风下雨,他们不得不在车里野餐。 1.根据Many people do not like to stay at home on holidays.可知A不对;根据p...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网