题目内容

Don’t play the computer game, ____?

A. do you B. will you C. are you

B 【解析】句意“不要打电脑游戏,好吧”。本题考查祈使句的反意疑问句。当祈使句为否定形式时,用will you。当祈使句为肯定形式时,反意疑问句部分用肯定和否定均可。故选B。
练习册系列答案
相关题目

I have two pets. They are Wangwang, a dog, and Huahua, a cat.

Wangwang is brown and grey. He is naughty(淘气的). He sometimes steals(偷) food in the kitchen. Once, when there was nobody at home, Wangwang pulled (拉) a piece of meat off the table. But he was not careful enough . The plate also fell to the floor. When I got home, I saw the broken plate all over the floor, so I became very angry. Wangwang was so afraid that he went back to his bed in the garden at once.

Huahua is a white and yellow cat. She is not beautiful but she is very lovely. Every night at weekends, Huahua sleeps on my bed. When she sleeps, she always snores. It is very funny.

Huahua is also naughty. Whenever she does something bad and my grandma tries to catch her, she runs away quickly and hides quietly under the bed.

Wangwang and Huahua love to play games with me and I like them very much.

1.How many pets does the writer have?

A. One. B. Two. C. Three. D. Four.

2.What did Wangwang do when he pulled a piece of meat?

A. He pulled a plate to the floor. B. He ate a fish.

C. He pulled a piece of meat to my bed . D. He ate a big piece of meat.

3.What colour is Huahua?

A. White and brown. B. Brown and grey. C. White and grey. D. White and yellow.

4.What’s the Chinese meaning of the underlined word ―snore?

A. 呼吸 B. 打鼾 C. 跳跃 D. 摇头

5.Which of the following is NOT true?

A. Huahua is a cat. B. Huahua is very naughty.

C. Wangwang sleeps on the writer’s bed every night. D. Wangwang and Huahua love to play games with the writer.

1.B 2.A 3.D 4.B 5.C 【解析】本文讨论了作者的两只小宠物的相关基本信息,通过几个小事例表达了“我”对他们的喜爱。 1.句意:作者有多少只宠物?文中“I have two pets.”得出宠物的数量,故选B。 2.句意:旺旺拉一块肉时做了什么?他把一个盘子拉到地板上。原文“But he was not careful enough . Th...

Do you know any 9?year?olds who have started their own museums? When Theodore Roosevelt(罗斯福) was only nine, he and two of his cousins opened the “Roosevelt Museum of Natural History”. The museum was in Theodore's bedroom. It had a total of 12 specimens(标本). On display were a few seashells, some dead insects and some birds' nests. Young Roosevelt took great pride in his small museum.

Born in New York in 1858, Theodore Roosevelt was not always healthy. “I was a sickly, delicate boy,” he once wrote. Roosevelt had a health condition called asthma(哮喘). He often found it hard to breathe.Instead of playing, he observed(观察) nature and then read and wrote about it.

Roosevelt's interest in nature sometimes got him into trouble. Once, his mother found several dead mice in the icebox. She ordered him to throw them out. This wasindeed “a loss to science”, Roosevelt said later.

Because Roosevelt was often sickly as a boy, his body was small and weak. When he was about 12, his father urged him to improve his body. Roosevelt began working out in a gym. He didn't become strong quickly. But he did decide to face life's challenges with a strong spirit. That determination stayed with Roosevelt his whole life. And finally his body did get strong. As an adult, he was an active, healthy person. He enjoyed adventures and loved outdoors.

In 1900, at the age of 41, Roosevelt was elected Vice President. A year later, President McKinley was shot and killed. Roosevelt became the 26th president of the USA.At 42, he was the youngest leader the country had ever had.

1.What is the main idea of the first paragraph?

A. Roosevelt's museum had 12 specimens.

B. Roosevelt had two cousins.

C. Roosevelt was a brave man.

D. Roosevelt had a small museum as a boy.

2.Which of the following tells about Roosevelt as a boy?

A. He liked playing outdoors sports.

B. He became the President in 1901.

C. He was interested in observing nature.

D. He was a healthy person full of energy.

3.It can be inferred(推断) that________.

A. Roosevelt's mother liked mice

B. Roosevelt followed his father's advice

C. everyone with asthma is small and weak

D. working out in a gym is a waste of time

4.In which book might you find this passage?

A. Improving Your Body.

B. Living with Asthma.

C. Small Museums of Natural History.

D. The Childhoods of America's Presidents.

1.D 2.C 3.B 4.D 【解析】试题本文是一篇记叙文。文章讲述了美国前总统罗斯福小时候因体弱多病,所以花更多的时间观察自然,因此对自然很感兴趣,并成立了自己的小小博物馆。后来他坚持锻炼身体,渐渐地他变得健康、强壮起来,成为了一个积极进取、敢于面对生活中的压力和挑战的人。在他42岁时,他成为美国历史上最年轻的国家领导人。 1.题意:第一段的主要意思是什么?考查文...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网