题目内容

That’s a nice watch! Is it _____ in China?

A. make B. makes C. made D. making

C 【解析】句意:那是一块漂亮的手表!它是中国制造的吗?结合句意,主语it与谓语make之间是被动关系,故用被动语态be made。故选C。
练习册系列答案
相关题目

My kids and I were heading into the supermarket over the weekend. On the way, we saw a man holding a piece of paper that said, “Lost my job. Family to feed.”

At this store, a scene like this is not normal. My 10-year-old son noticed him and made a comment(评论) on how bad it must be to have to stand outside in the cold wind.

In the store, I asked each of my kids to pick something they thought our “friend” there would like. They got apples, a sandwich and a bottle of juice. Then my 17-year-old son suggested giving him a gift card. I thought about it. We didn’t have much money ourselves, but … well, sometimes giving from our need instead of our abundance(充裕) is just what we need to do! All the kids declared(宣称) something they could do away with for the week.

When we handed him the bag of food, he lit up and thanked us with wet eyes. When I handed him the gift card, saying he could use it for whatever his family might need, his eyes were filled with tears.

This has been a wonderful experience for our family. For days the kids have been looking for others we can help! Things would have played out so differently if I had simply said, “No, we really don’t have money to give more.” Stepping out not only helped a brother in need, it also gave my kids the sweet taste of helping others. It’ll go a long way with them.

1.What does the underlined word “it” in Paragraph 3 mean?

A. giving him some food B. giving from our need

C. giving him a postcard D. giving from our abundance

2.Which is the right order of what happened in the story?

a. The man was thankful with tears.

b. Each child picked some food for the man in the store.

c. A poor man lost his job and asked people for help.

d. All kids did away with something and gave him a gift card.

e. They saw the poor man outside the supermarket and took pity on him.

A. c-e-d-b-a B. c-e-b-d-a C. e-c-d-b-a D. e-c-b-d-a

3.What can we infer(推测) from the last paragraph?

A. They will try their best to help more people in the future.

B. They won’t help more people because they can't afford to do so.

C. They had helped many people before offering this poor man help.

D. If mother had said NO, the kids would have helped in a different way.

1.B 2.B 3.A 【解析】本文是一篇记叙文,作者讲述了发生在自己身边的一件事。周末的时候作者和孩子们去超市的路上遇到了一个站在寒风中寻求帮助的人,并引导孩子们奉献爱心,快乐自己。通过这次经历,作者诠释了“赠人玫瑰,手留余香”的真谛。 1.推理判断题。根据下文中的句子“sometimes giving from our need instead of our abund...

Once a circle lost a piece of its own. The circle wanted to be whole, so it went around looking for its missing piece. But because it was not complete, it could only roll (滚动) very slowly. It enjoyed the flowers and the sunshine along the way. It talked with worms(蠕虫). It found lots of different pieces, but none of them was fit. So it left them all by the side of the road and kept on looking for the missing piece. Then one day the circle found a piece that fit perfectly (完美). The circle put the missing piece into itself. It could be whole with nothing missing. It was so happy and began to roll. As it was a perfect circle, it could roll very fast, too fast to see flowers or talk to worms. It realized how different the world was when it rolled so quickly. It felt so sad that it stopped, left its found piece by the side of the road and rolled away slowly.

A man who has everything is a poor man in some ways. He will never have hopes, dreams or something better. He will never know someone loves him or someone is giving him something he has always wanted or never had. We couldn't be perfect, but we must be brave enough to love, strong enough to forgive (原谅), kind enough to share happiness with others and clever enough to know there is enough love around us, and then we can always have a wonderful time in our lives.

1.In the beginning the circle rolled slowly because it_________.

A. spent much time talking to worms B. wanted to enjoy the flowers and sunshine

C. was looking for its missing piece D. lost a piece of its own..

2.Why did the circle stop when it rolled quickly? Because it______.

A. wanted to enjoy the world B. found a different world

C. wanted to look for another missing piece D. thought the world changed so quickly

3.Which of the following is TRUE about the circle?

A. As it was a perfect circle, it couldn’t roll very fast.

B. It enjoyed the flowers and sunshine along the way.

C. As it was a perfect circle, it could see flowers and talk to worms.

D. It didn’t find any flowers , sunshine and worms.

4.If a man owns everything, he’ll be ____ in some ways according to the story .

A. perfect B. poor C. happy D. strong

5.The story mainly tells us that_____.

A. nobody loves us if we give nothing

B. a man who has everything is the happiest

C. losing something may not be a bad thing sometimes

D. we are not whole when we lose something

1.D 2.A 3.B 4.B 5.C 【解析】本文讲述的是圆圈想保持完整,便四处寻找失去的那一块。然后有一天这个圆圈找到了完美适合它的那块,圆圈把那部分放到它自己里面。可是却感觉还不如先前残缺的状态呢,于是它放弃了找到的那块,恢复了原先的样子。这个故事告诉了我们不完美有时候也不一定就是坏事,因为只有这样我们才会有梦想,有追求,才会拥有我们认为更美好的东西。 1...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网