题目内容

【题目】My Dog Mandy

This is Mandy. She is the best dog! I got her a few months ago when she was just a little puppy(baby dog). She has grown a lot since then! She is a small,brown and white dog with a cute nose and ears.

Over the past few months we have become good friends. We have spent lots of time together having fun. We go to the park almost every day. We have friends that we meet at the park, so Mandy has other dogs to play with. They run and bark(犬吠) together. Mandy is a small dog but she barks quite loudly. Mandy has learned how to catch a ball. Her favorite toy is a small blue and yellow ball that she can catch in her mouth very easily. She has short legs but she can jump high! It is a game that she likes to play,so we have played it a lot! She is happy and wags (摇)her tail when she catches the ball.

She has been good company. Mandy has learned how to jump up on my lap(大腿) when we are at home. Mandy and I have become very close friends and I love her a lot.

【1What does Mandy look like?

A. She has a small nose.

B. She has big ears.

C. She is large,black and white.

D. She is small,brown and white.

【2】The writer often takes Mandy to the park because ___________.

A. Mandy likes to bark

B. Mandy likes jumping

C. Mandy wants to have fun

D. The park is beautiful

【3】What can we learn about the writer and Mandy?

A. They often run together.

B. They work in the same company.

C. They often watch games together.

D. They are good friends.

【答案】

【1】D

【2】C

【3】D

【解析】

试题分析:短文大意:曼迪是一只小的,棕色和白色相间的狗,有可爱的鼻子和耳朵。作者常常很多时间和她一起玩。我们几乎每天都去公园。是好朋友。

【1】细节理解题。根据第一段末She is a small,brown and white dog with a cute nose and ears.可知她是一只小的,棕色和白色相间的狗,有可爱的鼻子和耳朵。所有该选D。

【2】细节理解题。根据第二段中We have spent lots of time together having fun. We go to the park almost every day.可知作者常带曼迪去公园是因为曼迪想过得开心,所有该选C。

【3】细节理解题。根据短文最后Mandy and I have become very close friends and I love her a lot可知作者和曼迪是好朋友,所有该选D。

练习册系列答案
相关题目

【题目】 There was once a farmer. He had a very big rabbit and a smart dog. One day, he organized a(n) _______ between his dog and his rabbit. He made a hole in one of his biggest fields, and _______ a carrot and a bone (骨头) in it. He wanted to see which animal would find them first.

The rabbit was very _______, and he was busy looking for the carrot, digging here and there. He was completely sure that he would find the carrot and the bone. But the dog wasn’t optimistic (乐观的) at all. After he looked for the bone for a short time, he _______ on the ground sadly. And then he began to complain. He thought _______ was difficult for him to find one bone in such a big field.

The rabbit dug for hours. With every new hole, the dog complained about _______ this was, even for the rabbit. The rabbit, _______ the other hand, kept on working hard. _______ there was no place in the whole field left to dig, the rabbit dug a tunnel (隧道) to right under where the dog was lying all that time. There he found the carrot and the bone.

And his is how the dog lost the competition. _______, he found the right place at the very beginning. But he failed to find the bone because he ________ complained and didn’t try at all. When we do something difficult in our life, we should learn from the rabbit.

1A.eventB.partyC.activityD.competition

2A.foundB.hidC.discoveredD.saw

3A.excitedB.angryC.relaxedD.shy

4A.sat downB.fell asleepC.lay downD.ran around

5A.thisB.thatC.oneD.it

6A.how difficultB.what difficultC.how easyD.what easy

7A.inB.onC.atD.for

8A.IfB.BeforeC.WhenD.Unless

9A.In totalB.At lastC.In factD.At first

10A.onlyB.neverC.seldomD.sometimes

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网