题目内容

【题目】This week, I ask my students about fashion. I show each student seven things and ask their opinions(看法)about each thing. Some of their answers are interesting! Here’s what the students in Class 8 like

Jodie Smith likes the key ring. Her friend Jordan says he can’ t stand(忍受)the scarf.” It’ s for old people!” he says. William Jones loves the walletand his classmate Gina Taylor loves the watch. Ann Rice doesn’t like the watchbut she really likes the hair clip! Jerry Green likes the sunglasses. And the coolest thing is the belt(腰带)! Everyone loves it!

1What does the writer do?

A. A writer. B. A teacher.

C. A student. D. We don’t know.

2How many things does the writer show to the students?

A. Seven. B. Eight. C. Nine. D. Six.

3 likes the key ring.

A. Jodie Smith B. Jordan

C. William Jones D. Ann Rice

4Gina Taylor loves and Ann really likes .

A. the walletthe watch

B. the watchthe hair clip

C. the hair clipthe sunglasses

D. the watchthe sunglasses

5What is the most popular thing to the students?

A. The scarf. B. The belt.

C. The watch. D. The book.

【答案】

1B

2A

3A

4B

5B

【解析】试题分析:不同的学生有不同的爱好,各有自己所喜欢的东西。短文中有的人喜欢钥匙环;有的人喜欢钱包;有的人喜欢手表。有的人喜欢发夹,也有的人喜欢太阳镜,最酷的是腰带!每个人都喜欢它!

1B细节理解题。依据短文中的句子“This week, I ask my students about fashion.”可知,作者是一位老师。答案为B

2A 细节理解题。依据短文中的句子“I show each studentseven things and ask their opinions(看法)about each thing.”可知,作者提出了七件东西。答案为A

3A细节理解题。依据短文中的句子“Jodie Smith likes the key ring.”可知,朱迪·史密斯喜欢钥匙环。答案为A

4B细节理解题。依据短文中的句子“and his classmate Gina Taylor loves the watch. Ann Rice doesn’t like the watchbut she really likes thehair clip!”可知,答案为B

5B细节理解题。依据短文中最后的句子“And the coolest thing is the belt(腰带)! Everyone loves it!”可知,腰带是学生们最喜欢的东西。答案为B

练习册系列答案
相关题目

【题目】Imagine the situation. You are driving along in a desert or on a mountain. You have no idea where you are. You passed the last house two hours ago. Then your car breaks down. It is night and it is cold. You have no mobile phone. What do you do? Well, next time take a GPS with you. This invention may be able to help you. It is a device(装置) which uses satellites to find the user’s position. It can find your position to within 20 meters. A GPS cannot start your car, but at least you will know where you are.

GPS, which means Global Positioning System(系统), is a small radio receiver. It looks like a mobile phone. You can hold it in your hand, or put in you pocket. It is sometimes put into a watch or a telephone. We also find GPS devices in cars, planes, or boats. Some of these devices have electronic (电子的)maps, so you know where you are. For example, in a city they can tell you the name of the street.

There are three parts to the Global Positioning System. The first part is the receiver. You can hold it in your hand, or have it fixed into your car, plane, etc. the second part is a group of satellites(卫星) orbiting the Earth. The receiver contacts(联系) at least four of the satellites and calculates(计算) its position. The third part of the system is a network of ground stations. They are all over the world.Theycontrol (控制)the satellites and make sure they are working well.

Some people think that in the future the GPS will be as common as the mobile. They are becoming cheaper and more and more accurate(精确的). There are also new uses for the GPS. Perhaps they will become like watches. Everyone will have one and you will never be lost again.

1.According to the passage, with the help of the GPS, people _________.

A. can’t be lost in a new city

B. can’t find their way in different counties

C. can learn about the culture of an unknown place

D. can spend the least time getting to another place

2We can learn from the passage that ___________.

A. there are three parts to the GPS

B. a GPS can’t be put into a watch

C. a GPS can help you start your car

D. the GPS are becoming more and more expensive

3The underlined word “They” in paragraph 3 means “__________”.

A. Receivers B. GPS devices

C. Satellites D. Ground stations

4The passage is mainly about ____________.

A. the history of the GPS

B. the introduction of GPS

C. the shape of the GPS

D. the three parts of the GPS

5What can we infer(推断)from the passage?

A. All GPS devices have electronic maps.

B. People in many countries will use the GPS for free.

C. The receiver of the GPS contacts at least five of the satellites.

D. The GPS will become more and more common in everyday life.

【题目】B)完形填空。通读短文,掌握大意,从所给的选项中选出一个最佳选项。(共10小题,计10分)

Young people are often unhappy when they are with their parents. They say that their parents don’t understand them. They often think their parents are too strict ______ them. Parents often find ______difficult to win their children’s trust and they seem to ______how they themselves felt when they were young. For example, young people like to do things without much ______ . It’s one of their ways to show that they grow up and they can ______ any difficult problems. Older people worry more easily. Most of them plan things ahead and don’t like their plans to be changed. So when you want your parents to let you do ______ , you will have better success if you ask before you really start doing it. Young people often make their parents angry by clothes they wear, the music they enjoy and something ______ . But they don’t mean to cause any trouble. They just feel that ______ this way they can be cut off from the old people’s world and they want to make a new culture of their own. And if their parents don’t like their music or clothes or their way of speech, the young people feel very sad. Sometimes instead of going out with their parents, they just want to stay at home ______ and do what they like. If you plan to do something, you’d better win your parents over and get them to understand you. _______,your parents will certainly let you do what you want to do.

1A. on B. with C. in

2A. it B. this C. that

3A. forgets B. remember C. forget

4A. thinking B. speaking C. reading

5A. know B. find C. solve

6A. anything B. nothing C. something

7A. else B. more C. old

8A. by B. over C. in

9A. sadly B. alone C. lonely

10A. However B. Or C. If so

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网