题目内容
15.Wanda Shopping Centre Coupons (优惠券)| Six Hours Free Parking If you spend¥100or more in our stores,you will receive six hours of free parking.When you have spent¥100or more,just take this coupon to the customer (顾客) service desk and they will stamp your parking ticket to allow 6hours of free parking.Offer available(可获得) until December 14 |
| Win a¥1000CD Collection Win your choice of¥1000worth of CDs from JoJo's Music Store.Just buy any two CDs and your name will go into the lucky competition.Select your own prize from various CDs of rock,pop,jazz and classical music.The competition ends on December 14.Prize announced on December 21. Check JoJo's store for more information. |
| 10% Off Present this coupon at the Book Store to get a 10% discount on any books you want.We have lots of books to choose from,including children's books,novels,travel guides and science fictions.You're sure to find something that you will enjoy.Shop now for Christmas,we have plenty of toys as gifts for you. Offer available until December 14. |
| Half-price Movie Tickets Buy any full-price movie ticket on weekdays,and you can buy a second ticket for a friend for only half price.The latest movies are all here,showing in any of our theaters at Wanda Sopping Center. Offer available until December 14 |
| Free Soft Drink Buy any meal for at least¥6at Mike's Café,and get a free soft drink,We serve the best fast food in the Shopping Center.Come in and try our delicious meal and our excellent service.You won't be disappointed! Free soft drink offer ends December 14. |
A.Food you can order.
B.Places to go on vacation.
C.Special offers at a shopping center.
D.Things on sale in a big store.
57.If you have spent¥100,you'll getA at the shopping center.
A.six hours of free parking
B.a free soft drink
C.a movie ticket at half price
D.two free CDs
58.Which of the following is not mentioned at this shopping center?D
A.Book store.
B.Music store.
C.Restaurant.
D.Toy store.
59.If you want to buy some books for¥50with the coupon,you will have to payB.
A.¥40
B.¥45
C.¥55
D.¥60
60.We can know from this passageB.
A.you and your friends can use these coupons at Christmas
B.there is more than one theatre in the center
C.you will win¥1000worth of CDs from JoJo's Music Store if you buy two CDs
D.you only need to pay 6yuan for the best fast food.
分析 这篇短文中作者主要介绍了万达购物中心的优惠劵的使用注意事项和优惠截止日期等基本内容.意在鼓励消费者消费.
解答 56.C 细节理解题.根据短文标题及内容可知,本文广告的主要目的就是宣传一些购物中心厂家的特殊优惠政策;故选C.
57.A 细节理解题.根据广告中的第一则优惠信息 If you spend¥100 or more in our stores,you will receive six hours of free parking.可知,购物满一百元可以获得六个小时的免费停车优惠;故答案选A.
58.D 细节理解题.根据短文第二则优惠信息提到了音乐CD的信息;第三则优惠信息涉及到了书店;最后一则优惠信息涉及到了餐饮,即饭店;所以玩具店并未涉及;故选D.
59.B 推理判断题.根据短文第三则优惠信息Present this coupon at the Book Store to get a 10% discount on any books you want.可知,凭优惠票可获得10%的优惠,所以凭优惠劵购买50元的书可以省5元;故总共花费45元;故选B.
60.B 细节理解题.根据短文第四则优惠信息中的内容The latest movies are all here,showing in any of our theaters at Wanda Sopping Center.可知,购物中心里的剧院不止一家,故选B.
点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.
练习册系列答案
相关题目
6.-540robots danced at the same time at the Spring Festival Gala.It was really amazing.
-Yes.Gradually,robots have displaced factory workers.( )
-Yes.Gradually,robots have displaced factory workers.( )
| A. | looked after | B. | taken place | ||
| C. | taken the place of |
3.由于父母的溺爱,现在许多孩子基本不做学习以外的事情,导致独立生活能力不强.请你根据下面表格中的内容,按要求用英语写一篇60-80词的短文,谈谈作为中学生,我们应该如何培养自己的独立性.
注意:开头和结尾已给出,不计入总词数,可适当发挥.
要求句子通顺,语法正确,并注意标点符号和大小写.
As middle school students,it's very important for us to be independent.What should we do to make us independent?First, I think if we keep on doing these,we'll become more and more independent.
| Ways | Things we can do |
| begin with our own things | 打扫我们自己的房间… |
| help with housework | 煮饭… |
| learn actively | 准时完成作业… |
| think about things by ourselves | 独自做决定,不依赖被人… |
要求句子通顺,语法正确,并注意标点符号和大小写.
As middle school students,it's very important for us to be independent.What should we do to make us independent?First, I think if we keep on doing these,we'll become more and more independent.
10.-Do you know our new manager?
-Yes.He _______ to be a friend of my brother's.( )
-Yes.He _______ to be a friend of my brother's.( )
| A. | turns up | B. | turns on | C. | turns off | D. | turns out |
8.---Excuse me,would you please tell me ________?
---Certainly.Go straight along here.It's next to a hospital.( )
---Certainly.Go straight along here.It's next to a hospital.( )
| A. | how we can get to the post office | |
| B. | how can we get to the post office | |
| C. | how get to the post office | |
| D. | how could we get to the post office |
9.-What do you think of the environment here?
-Wonderful! of the land covered with trees and grass.( )
-Wonderful! of the land covered with trees and grass.( )
| A. | Two fifths;is | B. | Two fifth;is | C. | Two fifths;are | D. | Two fifth;are |