题目内容

Li Ao, one of my favourite Chinese writer, ___________ earlier this year. He was a man who was never afraid of any power.

A. passed down B. passed on C. passed off D. passed away

D 【解析】句意:李敖,我最喜欢的中国作家之一,今年早些时候去世了。他是一个从不惧怕任何权力的人。A. passed down遗传;B. passed on传递;C. passed off停止;D. passed away去世。根据句意,可知D选项符合题意,其它选项均使语意不通,故答案选D。
练习册系列答案
相关题目

Over the years gardening has become a pleasant entertainment. For many people in the world, young and old, gardening is something they love. They enjoy making a perfect garden as well as getting their hands dirty while doing it. So why has it become millions of people’s favorite thing to do?

For many of us gardening is a good way to relax. Planting new flowers and vegetables along with many other gardening things allows you to keep active. It gives a pleasant garden for your home, so that you and others can enjoy your work together.

A well-kept garden can bring joy to your life. It’s a good place to spend sunny afternoons. With a cup of tea in one hand you can enjoy the relaxing sound of garden water nearby. How wonderful it is! As the sun slowly sets in the sky, you can enjoy the sunlight. What are you feeling? It’s so perfect!

It is true that gardening can take time and you need to work all year round. However, putting time into it as a hobby will give you unusual results, and this is why many people enjoy gardening.

1.This passage mainly tells us ______.

A. a well-kept garden can bring joy and sadness to your life

B. gardening can take up time and you need to work all year round

C. why many people like gardening so much

2.What is a good way to relax for many of us according to the passage?

A. Walking. B. Planting. C. Gardening

3.Where is a great place to spend sunny afternoons according to the passage?

A. Garden. B. Park. C. Home.

4.What can you enjoy when the sun slowly sets in the sky?

A. Flowers. B. Sunlight. C. Your work.

5.The best title for this passage might be “________”.

A. Enjoy Your Hobby B. Gardening, My Favorite

C. What Is Gardening?

1.C 2.C 3.A 4.B 5.B 【解析】试题本文作者分析了人们大多喜欢园艺的原因,指出园艺是一种放松的好方法,可以给我们的生活带来欢乐。 1.题意:这篇短文主要告诉我们 。考查文意理解题。根据So why has it become millions of people’s favorite thing to do?和短文内容,可知本文谈论的是很多人喜欢...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网