题目内容
My grandma ______ a song with her friends when I came back.
A. sings B. sang C. is singing D. was singing
D 【解析】句意:当我回来的时候,我的祖母正和她的朋友一起唱歌。根据when I came back可知此处表示过去某时正在做某事,故用过去进行时,故选D。There are lots of clubs at our school and you can do what you like in those clubs. Here are the ads(广告).
Sun Music Club Can you play the piano, the drums, the trumpet, the violin, or the guitar? Then you can join our club. If you can sing or dance, you can also be in our club. If you are a great musician, you can join our rock band, too. We have a music show every weekend. |
Green Art Club We need an art teacher to help kids with painting and drawing. Our e-mail address is art [email protected] com. You can also call Mrs. Green for more information. Mrs. Green is in the club on Sunday. Oh, her telephone number is 340-1241. |
1.How many clubs are mentioned in the passage?
A. One. B. Two. C. Three. D. Four.
2.When do they have a music show?
A. Every day. B. Every weekend. C. Every month. D. Every year.
3.Green Art Club needs an art teacher______.
A. to help kids with painting and drawing B. to help kids with singing and dancing
C. to help kids take care of themselves D. to help kids learn to play the piano
4.What’s the e-mail address of the Green Art Club?
A. It’s art [email protected] com. B. It’s art [email protected] com.
C. It’s art [email protected] com. D. It’s art [email protected] com.
5.Which of the following is NOT true according to the passage?
A. Sun Music Club needs great musicians.
B. Mrs Green’s telephone number is 340-1241.
C. If you want to look for Mrs Green, you can go to Sun Music Club on Sunday.
D. If Jenny sings very well, she can join the Sun Music Club.
1. B 2. B 3. A 4. A 5. C 【解析】 这篇文章介绍了学校内的两个俱乐部。 1.句意:文章中提到了多少个俱乐部?A.一个; B.两个; C.三个; D.四个。原文的表格一共有两栏,一共介绍了两个俱乐部Sun Music Club “太阳音乐俱乐部”和Green Art Club“绿色艺术俱乐部”,故选B。 2.句意:他们什么时候有...