题目内容

【题目】Answer the question (根据短文内容回答下列问题):

Jim, the pilot, carefully landed the plane. The three passengers, two men and one woman, were photographers, and they wanted to take photos of tropical flowers and trees. They were caught in a terrible storm and lost.

“Ann and Alex stayed here,” said Jim. “Frank and I will try to find something to eat and drink. We will come back in about an hour ?”

It was difficult to walk in the jungle. After some time, they came upon a beautiful valley. “What fantastic colors,” Frank exclaimed. “I must take some photographs,” he said as he started to climb down into the beautiful valley, Suddenly he slipped and began to fall. “AHHHHH!” he cried.

“Frank, Frank,” called Jim. Are you all right? Are you hurt?”

“ No, I'm fine. I fell on an enormous egg. We can have it for dinner.”

“ Stay there, Frank, I'll ask Ann and Alex to come here. We will get you out.”

The three friends climbed down into the valley. They couldn't find Frank but they found his hat. Near the enormous eggs was a footprint that was one meter square. The friends walked for hours following the trail of footprints until it was almost night.

“WHOOOOSH”. Something flew over them and landed. It was a huge bird. “look! It's a pterodactyl(翼龙)!” The huge bird watched them for a few minutes then flew away.

“ It's almost night and this looks like a good place to sleep.” said Ann, “but I'm afraid of the pterodactyl and the large animal footprints.”

“Animals are usually frightened of fire,” Jim remarked after building and putting a lot of wood on the fire, “this should keep them away and keep us safe during the night.” They continued their search at dawn.

“BOOM, BOOM.” They heard a loud noise in the jungle. They saw a group of strange animals going in the same direction. The friends followed the animals out of the forest. In front of them was a fantastic view. There was a big blue lake and some mountains. Strange animals drank the water. Suddenly the animals were moving and the small animals run quickly into the forest. They were running away from a large animal that was approaching them. “That’s a dinosaur. It’s carnivorous and very dangerous.” said Ann.

1Why did the friends go to take such an adventure?

2Was Frank hurt as he fell into the valley?

3How did they try to keep themselves safe during the night?

4They didn’t stop the search when dawn came, did they?

5What might Frank be doing at the end of the passage? Why do you think so?

6What kind of valley might it be? How do you know that?

【答案】

1Because they wanted to take some photos in the beautiful valley.

2No, he wasn’t

3by making a fire.

4No, they didn’t.

5理由合理即可

6It is beautiful but also dangerous. Because there are beautiful flowers and trees and carnivorous dinosaurs in the valley.

【解析】

本文讲述了三个好朋友去拍照,并且看到了一只翼龙的冒险故事。

1细节理解题。由第三段After some time, they came upon a beautiful valley. “What fantastic colors,” Frank exclaimed. “I must take some photographs,” 可得知答案,故填Because they wanted to take some photos in the beautiful valley

2细节理解题。从第四段“Frank,你还好吗?你受伤了吗”Jim 问道。以及第五段Frank的回答不,我没受伤,我很好,我落在了蛋上可知他没受伤。故填No, he wasn’t

3细节理解题。从文中“Animals are usually frightened of fire,” Jim remarked after building and putting a lot of wood on the fire, “this should keep them away and keep us safe during the night.” 可知。故填by making a fire

4细节理解题。由They continued their search at dawn.可得知他们没有停止搜索。故填No, they didn’t.

5本题理由合理即可。可以自由想象。可以填He may hide somewhere, because his friend can’t find him everywhere.

6由文中第三段以及最后一段可得知这个山谷很漂亮但是这里也有一些食肉性的恐龙,所以这里虽然漂亮但是也很危险。故填It is beautiful but also dangerous. Because there are beautiful flowers and trees and carnivorous dinosaurs in the valley.

练习册系列答案
相关题目

【题目】Choose the best answer. (根据短文内容,选择最恰当的答案)

Nobody expected to find them there, outside the city walls. The broken bones of 30 or 40 bodies lay with one on top of the other. It looked bad. There was no sign of battle. Everyone wondered why all the people had died at the same moment. Men came day after day to dig and remove the earth. They worked with great care, like detectives. Each day something new was discovered. Every bone was studied. Soft brushes were used so that nothing was damaged. It all took a very long time, and there were many puzzles

Deep in the ground they found an important secret. Below the bodies there was a building made of bricks. Inside it lay the body of a woman. There were many things of value in the building with hergold for her head, neck and arms, and clothes covered with gold. It was clear that the woman had been a queen. This explains why the other bodies were there. The queen’s servants had killed themselves immediately after the queen had died. They wanted to be her servants in the next world, too. Usually we learn about the past from books. But hundreds of thousands of years before man hadn't such books. Only archaeologists can find about our early history. This story is an example of how archaeologists work

1Everyone wanted to know why ________.

A.there had been a battle thereB.they found so many dead bodies there

C.the broken bones were found outside the city wallsD.all the people died at the same moment

2The workers worked very carefully because________

A.they want to find gold and other valuable thingsB.the things in the earth were easily broken

C.each day something new was foundD.there were many puzzles

3The body of woman ________

A.was found inside a building deep in the groundB.lay together with those dead bodies

C.was found above the bones of 30 or 40 bodiesD.was covered by golden clothes

4It was clear that the woman had been a queen because_______.

A.there was quit a lot of gold with her

B.there were so many bones of bodies below her body

C.many of her servants killed themselves before she died

D.many servants of hers fought a battle after her death

5Usually we learn about the past from books, but______.

A.We couldn't find our early history

B.scientists didn't write any books undreds years ago

C.archaeologists didn't find anything important to write

D.man who lived thousands of years ago couldn't be studied from books

【题目】阅读下列短文,根据短文中的信息完成文后表格。在答题卡标有题号的横线上,写出空缺处所填单词的正确形式。(每空一词)

There is an English saying, “Laughter is the best medicine.” Until recently, few people took the saying seriously. Now, however, doctors have begun to look into laughter and the influences it has on the human body. They have found that laughter can really make people healthier.

Tests were carried out to study the influences of laughter on the body. People watched funny films while doctors checked their heart, blood pressure, breathing and muscles. It was found that laughter has similar influences to physical exercise. It increases blood pressure, the heart beating and breathing. It also works several groups of muscles in the face, the stomach, and even the feet. If laughter exercises the body, it must be beneficial (有益的).

Other tests have shown that laughter appears to be able to reduce pain on the body. In one test doctors produced pain in groups of students who listened to different radio programmes. The reason why laughter can reduce pain seems to be that it helps to produce a kind of chemical in the brain which reduce both stress and pain.

As a result of these discoveries, some doctors in the United States now hold laughter clinics (诊所), in which they try to improve their patients’ condition by encouraging them to laugh. Because of good influences, such clinics are very popular with all kinds of patients. Doctors have found that even if their patients do not really feel like laughing, making them smile is enough to produce beneficial influences similar to those caused by laughter.

Since laughter is so effective, try to laugh as much as you can. Believe it will do much good to your health. If you are not used to laughing in front of others, you can also smile as often as possible to others because it can have almost the same influence.

Title

Laughter

Theme

Laughter can improve our 1.

The recent medical discoveries.

·Doctors have studied what influences laughter has on people.

·Doctors have found people’s health can be improved by 2.

The 3 of laughter

·Laughter can increase people’s blood pressure, heart beating and breathing.

·Laughter can also exercise the muscles of a few parts of one’s body which 4 the face, the stomach and the feet.

·Stress and pain are 5 because laughter can help to produce a kind of chemicals in the brain.

The use that doctors make of laughter

·Doctors set up laughter clinics, where patients are 6 to laugh to improve their condition.

·If patients don’t really like laughing, they can smile because smile can make 7 influences to laughter.

The writer’s 8

·Try to laugh as often as 9.

·10 much to others if you don’t like to laugh in public

【题目】Answer the questions(根据短文内容回答下列问题)

Few people would disagree that email makes our lives easier. But misusing email can cause problems. Answering all those emails and processing all that information can overload(使负荷过)the brain, causing stress. So says the Future Work Center, a business based in London. This company carries out psychological (心理的) )research on people’s experiences in their workplaces.

Dr Richand Memnon at the center was the lead author of a report on messaging habits. He calls email a double-edged sword: Emails provide a useful way to communicate, but they could add to tension(紧张情绪) in the mind, causing stress. Come rain or shine(无论如何)some office workers are under pressure to read and answer emails all day long. Psychologists care about the pressure that workers bring on themselves. Dr. Mackinnon says that while email can be a valuable, time-saving communication tool, it can also be a source of stress and even anger for many of us. He adds that the stress does not come from the number of emails you get. The problems result from when and how you deal with them.

According to the study, leaving email on all day and never signing off(签收), along with reading and answering emails early in the day and late at night, are what makes email stressful. Dr. MacKinnon says these bad email habits are linked to higher levels of stress in office workers. The report gives several suggestions on avoiding emails stress.

Use email with a plan. Do not just react to endless email. If you use email application, or app, close it down when you want to be left alone.

If you need to communicate with a co-worker, call or better still walk to their office and talk about it.

Be careful with the “ reply all” option. For example, if you are accepting an invitation to attend training, just write back to those who need to know. Trust me. Other workers on that mailing list will thank you.

And accept the fact that if a matter is urgent, employers will call you about it. Email is certainly not going anywhere, so it is important to take control of your emails and not the other way around.

1Many people disagree that email makes our lives easier, don’t they?

2Why does Dr. MacKinnon call email “a double-edged sword”?

3What is linked to bad email habits in office workers?

4What’s the purpose of giving suggestions according to the report?

5If you want to receive an invitation by email, what should you do to reply it?

6What good or bad habit of email processing have you got?

Why do you think it is good or bad?

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网