题目内容

【题目】

What are some tips on becoming a writer?

1

Most writers read whatever books they can find because they love to lose themselves in them. They like the sounds of language and the way that reading a good description can feel as satisfying as winning a baseball game or eating a banana split.

2

It’s easy to forget a good idea if you do not write it down immediately. If you get in the habit of carrying a notebook with you everywhere you go, you can write down anything you want to remember. When you are talking to friends in the cafe or waiting for the bus, something might spark an idea for a character or a scene in a story.

3

Nearly all writers agree that writers must write. It doesn’t matter if you feel like you have nothing to say; the important thing is that you write every single day. Sometimes, you need to give yourself permission to write things which won’t be your best work.

4

Do you have any friends who enjoy writing? Think about starting a writing group with other people who have similar interests. It helps to have the support of other writers. You will also receive valuable feedback, or suggestions, about how to make your work better.

5

If you decide that you would like to send your work for publication, make sure to do your research. If you are sending your writing to a magazine, look through old ones. Does it seem like your writing fits in with the other stories or articles? That is the homework for you after writing.

A. Join or start a writing group.

B. Read everything you can.

C. Write every day.

D. Keep a notebook.

E. Stay active.

F. Do your homework.

【答案】

1B

2D

3C

4A

5F

【解析】本文主要内容是关于怎样成为作家的五点建议

1句意:阅读所有你能读的东西。考查细节理解题。根据下文Most writers read whatever books they can find because they love to lose themselves in them. They like the sounds of language and the way that reading a good description can feel as satisfying as winning a baseball game or eating a banana split.(大多数作家阅读任何他们能找到的书,因为他们喜欢在沉浸其中。他们喜欢语言的声音,阅读一个好的描写感觉就像赢得棒球比赛或吃了一根剥好皮的香蕉一样令人满意。)结合句意可知选B。

2句意:时刻带着一本笔记本。考查细节理解题。根据下文It’s easy to forget a good idea if you do not write it down immediately. If you get in the habit of carrying a notebook with you everywhere you go, you can write down anything you want to remember. When you are talking to friends in the cafe or waiting for the bus, something might spark an idea for a character or a scene in a story.(如果你不马上写下来,很容易忘记一个好主意。如果你养成了带着笔记本到处走的习惯,你可以写下任何你想记住的东西。当你在咖啡馆里与朋友交谈或等公共汽车时,可能会引发一个故事中人物或场景的想法。)结合句意可知选D。

3句意:每天要写作。考查细节理解题。根据下文Nearly all writers agree that writers must write. It doesn’t matter if you feel like you have nothing to say; the important thing is that you write every single day. Sometimes, you need to give yourself permission to write things which won’t be your best work.(几乎所有的作家都同意作家必须写作。如果你觉得自己没有什么话要说就没关系,重要的是你每天都要写。有时候,你需要允许自己写一些不是你最好的著作)结合句意可知选C。

4句意:加入或组建一个写作小组。考查细节理解题。根据下文Do you have any friends who enjoy writing? Think about starting a writing group with other people who have similar interests. It helps to have the support of other writers. You will also receive valuable feedback, or suggestions, about how to make your work better.(你有喜欢写作的朋友吗?考虑和其他有相似兴趣的人一起开始写作小组。有其他作家的支持是有帮助的。你也会收到宝贵的关于如何使你的工作更好反馈意见或建议)结合句意可知选A。

5句意:做家庭作业考查细节理解题。根据下文If you decide that you would like to send your work for publication, make sure to do your research. If you are sending your writing to a magazine, look through old ones. Does it seem like your writing fits in with the other stories or articles? That is the homework for you after writing.(如果你决定将你的作品出版,一定要做你的研究。如果你把你的文章寄到杂志上,翻翻旧杂志。你的作品是否与其他的故事或文章吻合?这是写作后给你的家庭作业。)结合句意可知选F。

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读下列短文,然后从每小题A、B、C、D中选出能回答所提问题或完成所给句子的最佳答案.
Nadia Comaneci,a famous gymnast (体操运动员),was born in Romania in 1961.
When shewas doing cartwheels (侧手翻%)on the playground at the age of 7,a PE teacher saw her.He told her family that she was very good and advised Nadia to train in the capital of Romania.Although it was a long way from her home,Nadia went because she loved gymnastics (体操).
After that,she trained hard and took part in lots of competitions.In 1975,she was named as one of the Athletes of the 20th Century.
In 1976,Nadia went totheOlympicsinCanada.She was so fantastic in the competition that everyone waited for the score,a high score.But the scoreboard showed1,00!
Everyone was surprised.There wasn't a sound for a moment.Then a voice came,"Ladies and gentlemen,Nadia Comaneci…10!"
The audience(观众)cheered very loudly.So what happened?Well,when the scoreboard was built,no one thought a score of 10,00 was possible.The decimal point (小数点)was in the wrong place!In fact,the scoreboard only had three digits(数位) to show scores,such as 9.50 or 9.85 at that time.
In the 1976 Summer Olympics.Nadia Comaneci scored a perfect 10,which was thought impossible before.From then on,she was looked as a hero.In 1984,she got retired(退休的).

(1)Nadia was named as one of the Athletes of the 20th Century in
A.1961
B.1975
C.1976
D.1984
(2)At first,the scoreboard showed Nadia gotin the Olympics in Canada.
A.10.00
B.1.00
C.9.50
D.9.85
(3)In Paragraph(段落)5,"Everyone was surprised"because
A.she was fantastic in the competition
B.there wasn't a sound
C.she got a score of 10
D.the score was too low
(4)Put the following into correct order according to the passage.
①Nadia went to the Olympics in Canada.
②A PE teacher saw her doing cartwheels on the playground.
③Nadia went to the capital to train
④She was looked as a hero
A.②③①④
B.③①②④
C.③①④②
D.④③①②
(5)This passage is probably a
A.news report
B.notice
C.novel
D.life story.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网