题目内容

---How did you find your visit to Qingdao, Joanna?

--- ________________.

A. Oh, wonderful indeed B. I went there alone

C. First by train and then by ship D. A guide showed me the way

A 【解析】试题分析:句意:乔娜,去青岛的这次旅游你感觉如何?真的很好。How do you find···?="How" do you like···?你认为···怎么样?所以选A。
练习册系列答案
相关题目

C. 根据短文内容及首字母提示,填写所缺单词,使短文意思完整。每空限一词。

A young painter completed a nice picture. To get people’s t1. about his skills, he put it at a crossing on a busy street. And below it a board read, “Gentlemen, I have painted this piece. S2.

I’m new, I might make some mistakes in it. Please put a cross (叉号) wherever you see a mistake.”

When he came back in the evening to c3. his picture, he was shocked to see that the whole picture was filled with crosses. And some people e4. wrote something on his picture. Sadly, he ran to his master and said, “I failed. And if this is what I have learned, I’m not w5. teaching. ”

The master smiled and suggested, “I’ll let you know that you’re a great artist. Now go to paint the same picture again and give it to me. ”

Then they went to the same street the next morning and put the new picture exactly at the same place. Now the master took out another b6. which said, “Gentlemen, I painted this piece. There might be some mistakes in it. I have put a box with colors and brushes just below. Please give me a h7. . If you see a mistake, pick up the brush and correct it.”

Two days later, they came back to the place. The young painter was s8. to see that actually there was not a single correction done!

It’s easy to say but difficult to do. If you want to help people i9. their behavior, you’d better learn how to help people change their attitudes (态度) or skills. Also, always remember not to judge (评 判) y10. by someone else’s words and feel bad two homes.

1.thoughts 2.Since 3.collect 4.even 5.worth 6.board 7.hand 8.surprised 9.improve 10.yourself 【解析】本文叙述了一个年轻的画家画了一张画,为了得到其他人的评价,于是他把画放在了繁华街道的十字路口,在画的下面写着,指出画的错误,在错误的地方画上叉号,...

根据短文内容及首字母提示,填写所缺单词,使短文意思完整。

Adam Braun set up the organization Pencils of Promise in 2008. Its purpose is to make sure all children have a c1.to study better. In 2014, the organization b2.a new school somewhere every 90 hours. It has helped more than 22,000 children in Africa and Asia.

It started when Adam Braun studied in a college. He was visiting India when a boy stopped him and a3.for money on the street. Mr. Braun asked the boy w4. he would want, if he could have anything in the world.

“I thought the answer was going to be ‘a house’ or ‘a car’ or ‘a boat’. His answer was ‘a pencil’. So I gave him my pencil and he was very h5. and excited. I realized he had never been to s6. before, and that was the reality (现实) for 57 million children around the world,” Braun said.

Adam Braun started working in finance (金融) after he graduated from college, but he n7. forgot the boy and the problem he realized.

“We live in a world in which every child can have a chance to get a good education, because we have everything necessary already. We are a8. to educate every child. So I promised to help create that world,” Braun said.

Mr. Braun has r9. money for his project. He paid for building the first Pencils of Promise School in Laos five years ago. S10. then, his organization has helped pay for more than 200 schools in the countryside of Laos and Ghana.

1.chance 2.built 3.asked 4.what 5.happy 6.school 7.never 8.able 9.raised 10.since 【解析】这篇短文给我们讲述的是Adam Braun先生建立了一个组织,在世界各地建立学校,让每个孩子都能有上学的机会。 1.句意:它的目的是确保所有的孩子都能有机会学习得...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网