题目内容
In 2013, the most p 1. TV program must be Dad, where are we going .Most of people fell in love with five lovely children ,and were moved by their childishness.(童真).Five star-daddies took care of them w2. mothers’ help. They took us to visit many wonderful places in our country by w3. the program.
Do you like Kimi? He is just four years old .He is a boy, b4. he is quite shy .His daddy is a superman in his heart.Angela is a smart girl.She likes eating so much.That is w 5. she looks a bit heavy. She is very polite to ask others for h 6. when she has problems.Cindy is a beautiful girl .We all know she is a crybaby at 7. ,but we can find great changes on Cindy .In fact (事实上),She is very helpful and active among (在…...之中) these c 8. . Stone is the eldest kid .At the beginning of the programe ,he n 9. cries. He always helps others as much as possible. Tiantian is an outgoing boy ,he and his father get along like b 10. . Many people like him because he is handsome and clever .The kids and their dads get to know more about each other through this program.
1.popular
2.without
3.watching
4.but
5.why
6.help
7.first
8.children
9.never
10.brothers
【解析】
试题分析:本文叙述了最受欢迎的电视节目是《爸爸,去哪里啦》,五个明星爸爸在没有妈妈的帮助下照顾他们,短文介绍了五个孩子的性格。
1.句意:2013年最受欢迎的电视节目是《爸爸,去哪里啦》。根据Most of people fell in love with five lovely children 可知这里指的是受欢迎的,故用popular。
2.’s help 没有某人的帮助,故用without。
3.
4.But表示前后是并列关系,故用but。
5.…那是……原因,故用why。
6.
7.
8.
9.
10.…相处得像什么,这里like是介词,因为是两个人所以应该用复数,故用brothers
考点:缺词填空。