题目内容

【题目】阅读下面短文,从各题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。A

Restaurants in the USA

Steve's Pizza
So many pizza stores in South Beach, but ask a Miami Beach local where to get the best pizza and they'll tell you about Steve's. This is New York–style pizza, handmade with care and good ingredients (佐料). New stores of Steve's are opening elsewhere in Miami, all in non-tourist areas.
Opening hours: 11am-3am

Cattleman's Steakhouse
This place is 20 miles east of the city, but local people would probably drive 200 miles to eat here. The food is good, and the scenery is even better. Come early and wander around the grounds of Indian Cliffs Ranch, where you'll see everything from rabbits to buffalo, then catch the sunset either before or after your meal.
Opening hours: 5pm-10pm

Absolute Baking & Café
The screen door is always swinging open at this town hot spot with giant breakfasts. Try the green chili on eggs – it's made from scratch, as are the organic breads. And lunch includes salads, big sandwiches and local grass-fed beef burgers. Don't miss a square of soft, fresh carrot cake.
Opening hours: 7am-2pm

Walt's Wharf
Everybody's favorite for fresh fish (some drive in from LA), Walt's packs them in on weekends. You can't order your dinner (though they're accepted for lunch), but it's worth the wait for the seafood and steaks in the many-windowed ground floor or upstairs in captain's chairs.
Opening hours: 11am-3:30pm


(1)According to the passage, Steve's Pizza .
A.has new stores all over Miami
B.lies on Miami Beach
C.serves the best pizza in Miami
D.is open only in the daytime
(2)Which restaurant serves both breakfast and lunch?
A.Steve's Pizza.
B.Walt's Wharf.
C.Cattleman's Steakhouse.
D.Absolute Baking & Café.
(3)The passage is probably taken from .
A.a science report
B.a history book
C.a travel magazine
D.a movie poster

【答案】
(1)C
(2)D
(3)C
【解析】本文介绍了美国的一些餐馆的特色和营业时间等信息。
⑴细节理解。根据 but ask a Miami Beach local where to get the best pizza and they'll tell you about Steve's可知当问到迈阿密海边的当地人在哪里能买到最好的披萨时,他们会告诉你是史蒂夫披萨店,所以史蒂夫披萨店在迈阿密提供最好的披萨,故答案为C。
⑵细节理解。根据Steve's Pizza 提供的时间11am-3am可知不包括早餐;Walt's Wharf的营业时间从上午11点开始,所以不提供早餐;Cattleman's Steakhouse的营业时间是从下午5点开始,所以也不提供早餐;只有Absolute Baking & Café从早上7点开始一直到下午2点,故答案为D。
⑶细节理解。A.科学报告;B.历史书;C.旅行杂志;D.电影海报。根据Restaurants in the USA可知是介绍美国的一些餐馆,只有与旅行有关系,故答案为C。

练习册系列答案
相关题目

【题目】完形填空
After seating myself in my room and turning on my computer, I noticed a Post-it note stuck to my monitor(显示器). It read, “Don't turn on your computer. You stayed up until midnight doing your homework last night.—Mom.” I 1the note into the wastebasket. “Why do they 2” I thought. “They're never here anyway.”
Right after high school started, I almost lost contact with my parents. With all their business 3, they asked the neighbors to watch over me. Of course, the neighbors didn't do such a(n) 4job, as they had kids of their own to worry about. The only means of communication between me and my parents was through Post-it notes.
After spending about eight hours away from home, I usually came home to find the house 5empty. It made me sad. I would come home from school to be welcomed by6, to talk to no one and to be watched over by my neighbors. That was when I started 7more clubs and staying after school more often so I didn't have to feel so lonely. Luckily, at school, my friends were there for me. They were all there to give me a 8or talk with me when I wanted to talk. I felt great when I was at school. Yet, something was still 9— my parents.
Now I realize that nobody can take place of my parents. I wish that they would be there at home, waiting for me to come back from school. There are too many things my parents don't know about me. I wish that they actually had a(n) 10to understand me. I want them to understand that they're my parents and I'm their kid and I need them.
(1)A.showed B.threw C.led D.pulled
(2)A.check B.know C.care D.speak
(3)A.designs B.dreams C.trips D.partners
(4)A.free B.easy C.careless D.good
(5)A.suddenly B.almost C.completely D.necessarily
(6)A.everybody B.anybody C.somebody D.nobody
(7)A.creating B.joining C.finding D.serving
(8)A.hand B.wish C.suggestion D.reason
(9)A.surprising B.missing C.exciting D.amazing
(10)A.excuse B.chance C.task D.place

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网