题目内容
2.Hellen Keller was born in 1880in the USA.When she was about 19months old,she got very ill.After many weeks,the doctor told her parents,"Your daughter is better,but now she can't see and she can't hear."Her mother and her father were very sad.After a few years,things got worse.There was no way for Helen to speak to other people.She heard nothing.She didn't understand anything.Then one day a teacher came.Her name was Anne Sullivan.She lived with Helen and her family.The teacher helped Helen learn words.Helen was a very bright child and soon she learned to spell her first word.When she was older,she went to college(大学).
Helen was a very old woman when she died.The world remembers her today as a brave and wonderful person.She was blind and deaf,but she found a way to see and hear.It helped many people in the world.
56.Where was Helen Keller from?She was from the USA
57.What happened to Helen when she was 19months?She got very ill
58.What did Anne Sullivan help Helen Keller do?Anne Sulliven helped Helen learn words
59.What do people think of Helen Keller?She was brave and wonderful
60.Why was Hellen Keller famous?As a blind and deaf,she learned to read and write and helped many people in the world.
分析 海伦凯勒出生在美国.她小时候生病了,她没有办法和其他人说话也听不到.她的老师安妮•萨利文帮助她学习.海伦是个非常聪明的孩子,她很快就学会了拼写第一个单词,后来她上了大学.作为盲人和聋人,她找到了一种方法来看到和听到,还帮助了世界上许多人.
解答 56.She was from the USA.细节理解题.根据Hellen Keller was born in 1880in the USA可知海伦来自美国,故答案为:She was from the USA.
57.She got very ill.细节理解题.根据When she was about 19months old,she got very ill可知当她19个月大的时候,她病得很重,故答案为:She got very ill.
58.Anne Sulliven helped Helen learn words.细节理解题.根据.The teacher helped Helen learn words.可知Anne Sulliven 帮助海伦学习单词,故答案为:Anne Sulliven helped Helen learn words.
59.She was brave and wonderful.细节理解题.根据The world remembers her today as a brave and wonderful person可知海伦是一个勇敢和伟大的人,故答案为:She was brave and wonderful.
60.As a blind and deaf,she learned to read and write and helped many people in the world.细节理解题.根据She was blind and deaf,but she found a way to see and hear.It helped many people in the world.可知作为盲人和聋人,她找到了一种方法来看到和听到,还帮助了世界上许多人,这是她出名的原因.故答案为:As a blind and deaf,she learned to read and write and helped many people in the world.
点评 做题时首先要仔细阅读短文,掌握大意,然后结合具体的题目,找出相关信息,就可以确定正确答案.
| Sports Club (Every Tuesday Evening From 6:30~8:30) Play Basketball and Volleyball every Tuesday in our own club.You don't have to pay for anything-it's all FREE!Just show up and play! We will provide all of the sports tools.All you have to bring are some running shoes,a change of clothes and your best sports spirit. Great way to meet friends and teachers too!Everyone is invited:Girls,boys,beginners,and experts! King Edward Public School See Map Below!(●the club) |
61.What does the word"free"mean in Chinese?免费的
62.How long can you do any sports free in the club?2 hours
63.What do you have to bring when you play games?Allyouhavetobringaresomerunningshoes,achangeofclothesandyourbestsportsspirit
64.Who can you meet in this club?Friendsandteachers
65.Could you tell me the way to the club?
From the gate of the bus station,walk along First Street andturn right.At the end of the street,you'll find King Edward Public School.The club is in it.
I am a middle school student.I am writing to you because I have trouble with my studies now.I hope you can give me some advice.
I work hard both at school and at home.In class,I listen to my teachers very carefully.I take notes of every word of the teachers.After school I read my notes but sometimes I find that I don't really understand them.While I am having another class,I am still thinking about those problems.This kind of thing happens over and over again.I want to ask the teachers for help.They are kind and I know they will try their best to help me.But they are always busy.I ask my classmates for help.But they can't explain things as clearly as the teachers.The night before the test,I still find that I can't understand many things.So I always get bad grades.
What should I do?How can I improve my studies?I hope I can hear from you soon.
Yours sincerely,
Harry
Information Card
| What does Harry hope to get? | 81some advice |
| How does Harry take notes? | 82Hetakesnotesofeverywordoftheteachers |
| When is Harry still thinking about those problems? | 83When he is having another class |
| The reason why Harry doesn't ask the teachers for help | 84They are always busy |
| The result Harry always gets | 85bad grades |
-_____.( )
| A. | You are good | B. | You're welcome | ||
| C. | I'm OK | D. | No,I don't need it |
| A. | took,to do | B. | takes,doing | C. | takes,to do |