题目内容

【题目】根据汉语提示完成下列单词,每空一词

1乘地铁通常需要十分钟。

The subway ride usually ____________ ten.

2杰克步行去上学。

Jack _____________ ____________school.

3你认为这个音乐节目怎么样?

____________ do you ____________ ____________ this music show?

4我们希望我们梦想成真。

We hope our dreams ____________ ____________ .

5这座桥在这个村子与学校之间。

The bridge is ____________ the village ____________ the school.

【答案】

1takes minutes

2walks to

3What:think of

4come true

5betweenand

【解析】

1由汉语提示可知,花费用take,the subway ride作主语,谓语用单数takes;分钟是:minute, 十分钟用复数minutes。所以答案为: takes minutes。

2根据汉语提示可知,步行去上学,walk to school。所以答案为:(1). walks (2). to。

3根据汉语提示可知,认为……怎么样? 用句型:What do you think of…? 表示。所以答案为:(1). What: (2). think (3). of。

4根据汉语提示可知,梦想成真用come true。所以答案为:(1). come (2). true。

5根据汉语提示可知,在……之间用:between …and…。 所以答案为:(1). between (2). and。

练习册系列答案
相关题目

【题目】Whether it's one day off or a week, you don't need to be among people to have a great time. 1.You can spend your holiday on your own doing something you have no time to do in your everyday life.

Eat your favorite food. They can bring you much pleasure for sure. You can make a healthy meal at home. Cook something you love but usually don't have time to make. If you don't have meals at home, you can also go to a local restaurant for something special. Eat it there or bring it home. 2.

Stay away from technology. You may have a chance(机会)to find the real beauty of life. Maybe you can' t help playing with your smart phones all day while you are on holiday alone. Why not create(创造)more time to go hiking, fly kites or do some other outdoor activities? 3.

4 .You can go shopping, see a film, or take a class. Take your time to search for something even small that you want. Going to see a movie or a show alone can be a fun experience. Use your holiday as a chance to try something new like dancing or painting.

5 . Leave your worries behind and try to be master of your own, but remember that nothing is more important than safety.

阅读短文内容,从下面的选项中选出能填入空白处的最佳选项。

A.Try to find something new and fun to do.

B.Whether you eat out or cook at home, enjoy!

C.Being alone can also be relaxing and amazing.

D.All in all, relax and have a wonderful holiday.

E.In this way, you will have chances to be close to nature.

A.Try to find something new and fun to do.

B.Whether you eat out or cook at home, enjoy!

C.Being alone can also be relaxing and amazing.

D.All in all, relax and have a wonderful holiday.

E.In this way, you will have chances to be close to nature.

【题目】We’ve all done it at one point or another. You’re driving along to work or school when that familiar sound reaches your ear. You look down, reach into your pocket and begin to read, your steering wheel(驾驶盘) in one hand, your phone in the other. What can go wrong?

What do you think is the number one killer of teens in the U.S.? Drugs? Alcohol? Violence? The answer is “distracted driving(分心驾驶)”. According to a study, over 24 percent of all motor vehicle(车辆) crashes involve(涉及) cellphone use. What’s more, drivers who talk on a cellphone are four more times likely(有可能的) to crash.

When you’re a teenager, the risk of getting into an accident rise. According to the study, more than 3,000 teens die in car accident each year, with about another 450,000 teens being injured. Besides, one text message is equal to 0.08 alcohol level. In most states, that is considered drunk driving. When you’re a teen, it may seem that this weekend’s party is the most important thing going on in your life right now, but anyone would agree that being alive is more important.

So, how do you protect yourself from the dangers of distracted driving? Put your phone away. Put it silent or just turn it off completely while driving. If someone is trying to reach you, you can have a better conversation with them when you’re not doing 60mph down the freeway. If you don’t trust yourself not to use your phone, put it on the back seat.

You may get out with talking on the phone now, but there may be a day when you don’t. Not using your phone may be an inconvenience, but it’s better to be safe while driving.

【1】 What is the author’s purpose in writing the first paragraph?

A. To tell people about the wide use of cellphone.

B. To advise people to answer the phone while driving.

C. To introduce the topic of distracted driving.

D. To tell people how to be good drivers.

【2】 According to the study, when driving are four times more likely involved in car accident?

A. people who talk on a cellphone

B. people who quarrel with others

C. people who are drunk

D people who think about things

【3】 How can we protect ourselves from the dangers of distracted driving?

①Turn the phone off. ②Talk on the phone while driving at over 60mph on the freeway.

③Put the phone on silent. ④Put the phone on the back seat.

A. ①②③ B. ①③④ C. ②③④ D. ①②④

【4】 What is the main idea of the passage?

A. The wide use of cellphone among teenagers.

B. The causes of car accidents.

C. The dangers of using phone while driving.

D. Ways to avoid car accidents.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网