These days most people in Britain and the US do not wear very formal(正式的)clothes. But sometimes it is important to wear the night clothes.

Many British people don't think about clothes very much. They just like to be comfortable(舒适的). When they want to enjoy themselves, they can wear almost anything. At theaters, cinemas and concerts you can wear whatever you like. From beautiful suits and dresses to jeans and sweaters. Anything goes as long as(只要) you look clean and tidy.

But in Britain and the US, men in offices usually wear suits and ties, and women wear dresses or skirts( not trousers ) Doctors and business people always wear quite formal clothes, And in some hotels and restaurants, men have to wear ties and women have to wear tidy dresses.

In many ways, Americans are less formal than British people, but they are more careful with their clothes. Ar home or on holidays, most Americans wear uniforms or sports clothes, But when they go out in the evening, they like to look nice. But in good hotels and restaurants, men have to wear jackets and ties, and women wear pretty clothes.

It's hard to say exactly what people wear in Britain and the US, because everyone is different. If you are not sure what to wear, watch them and then do the same. You will feel more comfortable if you don't look too different from everyone else.

1.People in Britain and the US can wear almost anything when they______.

A. go out to enjoy themselves

B. are in offices

C. are in big restaurants

D. go out to work

2.At concerts, doctors wear_____.

A. sweaters

B. whatever they like

C. what others wear

D. like players

3.“ Anything goes" in the second paragraph(第二段) means_____.

A. Any clothes are all right

B. Anything wears

C. All the things around are all right

D. Not any clothes are all night

4.Men wear ties when they______in the US.

A. meet their families

B. meet their close friends

C. eat something delicious

D. have dinner in good restaurants

1.A 2.B 3.A 4.D 【解析】本篇文章难度适中,主要讲述英国人和美国人的着装,介绍他们在什么情况下会穿什么样的衣服。 1.细节理解题。根据When they want to enjoy themselves, they can wear almost anything可知,当他们想要出去玩得开心时,他们几乎什么都穿。故选A。 2.细节理解题。根据At ...

Teenage life — better now,or in the past? Does this situation sound familiar (熟悉)?

You are complaining (抱怨)to your parents about something. Maybe your computer isn't powerful enough to play the latest games.Or your friends’ bikes are better than yours. Then you hear...

When I was your age, there weren’t any computers or video games. And I didn’t get a bike until I was sixteen. And it was second-hand.1.

So, is it really true that life is better for teenagers now? It is certainly true that many teenagers have got more things nowadays. 2.So parents have got more money to spend on each child. And many things are cheaper than they were when our parents were children.

3.Forty years ago, no one could imagine a world with tiny computers and amazing smartphones. And now these things are necessary — we can’t imagine living without them!

However, technology often means we spend more time at home. And often it is just us, with our computer or television. Teenagers don’t do enough exercise. 4.And, although young people still get on well with their friends,some people think teenagers today don’t have

so many social activities as they did in the past.

What do you think? How is teenage life better these days?

A.And it was too big for me.

B.A typical family is smaller now.

C.I like my old days.

D.So they aren’t as healthy as they were in the past.

E.Technology is probably the greatest change in our life

1.A 2.B 3.E 4.D 【解析】试题本文通过四十年前生活和现在生活的对比,指出电脑和电子游戏等新技术在给生活带来最大变化的同时,也花费家庭大量金钱和时间,使得青少年忽视了体育锻炼而不像过去那样健康。而且,现在的青少年也没有和过去一样多的社会活动。最后的反问,表明了作者的观点。 1.根据And it was second-hand.,可知it指的是上文的bike...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网