题目内容
【题目】
Burger King 5505 Blue Lagoon Drive Miami, Florida 33126 Try Our Small Double Cheeseburger King with Coke & potato chips ONLY $3.99 Open : Monday –Saturday 9:00 a.m.-5:00 p.m. |
Sunshine Children’s Club Age: from 5-12 years old Saturday activities : football and other games (9:00 a.m.-11:00 a.m. every Saturday) Summer courses:climbing, swimming, tennis, and street dancing. For more information about summer courses, please call 01483239600 or e-mail to enquiries@charterhouseclub.co.uk. Working hours: Monday to Friday: 6:30 a.m.-10:00 p.m. Saturday: 8:00 a.m.-8:00 p.m. Sunday: 8:30 a.m.-9:00 p.m. |
City Children’s Library Books, CDs and videos over 100,000 Foreign newspapers, storybooks and magazines Entrance free Monday-Friday: 9:00 a.m.-5:00 p.m. Saturday: 9:30 a.m. -12:00 p.m. No.156, King Street |
Prize Art Competition For young people in three age groups (0-7, 8-11 and 12-18) Different themes in different months July: Rainy day August: Zoo September: School classroom October: Happy birthday Nine prizes every month totaling at least £240! For more information, please click http://www.lookandlearn.com. |
【1】 You can buy ________ with $3.99 in Burger King.
A. only a small double Cheeseburger King
B. a small double Cheeseburger King and coke
C. a small doubleCheeseburger King and potato chips
D. a small double Cheeseburger King, coke and potato chips
【2】 If you want to join Sunshine Children’s Club, you should be ________ .
A. 3 years old B. 11 years old C.13 years old D.18 years old
【3】 You can go to City Children’s Library at ________.
A. 10:00 a.m. on Wednesday B. 9:00 a.m. on Sunday
C. 9:30 p.m. on Thursday D. 3:00 p.m. on Saturday
【4】If you visit http://www.lookandlearn.com, you can ________.
A. get more information about Sunshine Children’s Club
B. read books in City Children’s Library online
C. know more about Prize Art Competition
D. send an e-mail to Burger King
【5】 From the advertisement, we know that ________.
A. You have to pay if you go to City Children’s Library
B. Sunshine Children’s Club opens 6 days a week
C. We can have chicken wings in Burger King
D. A 20-year-old girl can not take part in the Prize Art Competition
【答案】
【1】D
【2】B
【3】A
【4】C
【5】D
【解析】
试题分析:本文主要四则广告,分别是《汉堡王》,《阳光儿童俱乐部》,《城市儿童图书馆》,《艺术杯比赛》。
【1】D考查细节理解题。根据第一则广告Burger King中第三行Try Our Small Double Cheeseburger King with Coke & potato chips和第四句 ONLY $3.99可知选D。
【2】B考查细节理解题。根据第二则广告Sunshine Children’s Club的第一行Age: from 5-12 years old可知你想加入阳光儿童俱乐部,年龄应在5至12岁;故选B。
【3】A考查细节理解题。根据第三则广告City Children’s Library中第四行Monday-Friday: 9:00 a.m.-5:00 p.m.和第五行Saturday: 9:30 a.m. -12:00 p.m.可知城市儿童图书馆周一至周五开发时间是上午9点至下午5点,星期六开放时间星期六上午9点半,晚上12点。故选A。
【4】C考查细节理解题。根据第四则广告Prize Art Competition中最后一行http://www.lookandlearn.com可知选C。
【5】D考查细节理解题。根据第四则广告Prize Art Competition中第一行For young people in three age groups (0-7, 8-11 and 12-18)可知比赛分为三组:0-7岁组;8-11岁组;12-18岁组。故20岁的女孩不能参加艺术杯比赛。故选D。
【题目】任务型阅读
| Jane always rides her bike to school.It’s about three kilometers from her home to school and it takes her about fifteen minutes.She says it’s good for her health. |
| Mary lives near the school.She usually walks to school.It’s about 10 minutes’ walk.Mary says she likes taking walks after meals. |
| Edward usually gets to school by bus.He likes talking with his friends on the bus.It’s about 20 minutes’ ride to school by bus. |
根据短文内容,回答下列问题
【1】How does Jane get to school?
___________________________
【2】How far is it from Jane’s home to her school?
___________________________
【3】Why does Jane like riding to school?
___________________________
【4】How far is it from Mary’s home to school?
___________________________
【5】How long does it take Edward to get to school by bus?
___________________________