题目内容

【题目】

According to studies, most people have a sleeping problem. A new study shows more sunlight, especially(特别)in the morning can help you sleep well.

A team of researchers(研究人员)from New York, US, did the study reported Yahoo news.

The team did a study on 109 office workers in the US. They found that some of the workers saw lots of light during the morning hours, between 8 am and lunchtime. They found that they had a better sleep than others. They also fell asleep quickly at night.

Why is sunlight so important to your sleep? Researchers say it helps set your “body clock”. When there is less and less sunlight at the close of the day, your body starts to make melatonin(褪黑素). It makes you feel sleepy. Your body makes the most melatonin at night. During the day, sunlight tells your body to make less melatonin, which keeps you awake.

Researchers suggest(建议)we see 15 minutes of sunlight in the morning. It can help balance(平衡)the melatonin in our body.

1Do most people have a sleeping problem? _______________________

2Where are the researchers from? _______________________________

3How many office workers are there in this study? __________________

4Why is sunlight so important to our sleep? ________________________

5What’s the passage mainly about? _______________________________

【答案】

1Yes, they do.

2They are from New York, US.

3109 office workers .

4Because it helps set ourbody clock.

5Sunlight can help people sleep.

【解析】

短文讲述了美国纽约的一个研究组做的研究。研究显示,早上晒15分钟的太阳对平衡人体的褪黑激素有好处,能有助于改善人们的睡眠,并讲述了其原因。

1问题:大多数人有睡眠问题吗?根据短文开头的句子According to studies, most people have a sleeping problem.根据研究,大多数人都有睡眠问题。故答案为Yes, they do.

2问题:研究人员来自哪里?根据第二段中的句子A team of researchers(研究人员)from New York, US. did the study reported Yahoo news.可知,研究人员来自美国的纽约,答案为They are from New York, US.

3问题:这项研究中有多少办公室工作人员?根据文中句子The team did a study on 109 office workers in the US.可知,研究人员共对109名办公室工作人员进行了调查研究,答案为109 office workers .

4问题:为什么阳光对我们的睡眠如此重要?根据文中句子Why is sunlight so important to your sleep? Researchers say it helps set yourbody clock.可知,阳光有助于设置人体的“生物钟”。答案为Because it helps set ourbody clock.

5问题:这篇文章的主要内容是什么?文章主要讲述了多晒太阳有助于睡眠,第一段中的句子A new study shows more sunlight, especially(特别)in the morning can help you sleep well.是本文的主题句,故答案为Sunlight can help people sleep.

练习册系列答案
相关题目

【题目】

Burger King

5505 Blue Lagoon Drive

Miami, Florida 33126

Try Our Small Double Cheeseburger King with Coke & potato chips

ONLY $3.99

Open : Monday –Saturday 9:00 a.m.-5:00 p.m.

Sunshine Children’s Club

Age: from 5-12 years old

Saturday activities : football and other games

(9:00 a.m.-11:00 a.m. every Saturday)

Summer courses:climbing, swimming, tennis, and street dancing.

For more information about summer courses, please call 01483239600 or e-mail to enquiries@charterhouseclub.co.uk.

Working hours: Monday to Friday: 6:30 a.m.-10:00 p.m.

Saturday: 8:00 a.m.-8:00 p.m.

Sunday: 8:30 a.m.-9:00 p.m.

City Children’s Library

Books, CDs and videos over 100,000

Foreign newspapers, storybooks and magazines

Entrance free

Monday-Friday: 9:00 a.m.-5:00 p.m.

Saturday: 9:30 a.m. -12:00 p.m.

No.156, King Street

Prize Art Competition

For young people in three age groups (0-7, 8-11 and 12-18)

Different themes in different months

July: Rainy day

August: Zoo

September: School classroom

October: Happy birthday

Nine prizes every month totaling at least £240!

For more information, please click http://www.lookandlearn.com.

【1】 You can buy ________ with $3.99 in Burger King.

A. only a small double Cheeseburger King

B. a small double Cheeseburger King and coke

C. a small doubleCheeseburger King and potato chips

D. a small double Cheeseburger King, coke and potato chips

【2】 If you want to join Sunshine Children’s Club, you should be ________ .

A. 3 years old B. 11 years old C.13 years old D.18 years old

【3】 You can go to City Children’s Library at ________.

A. 10:00 a.m. on Wednesday B. 9:00 a.m. on Sunday

C. 9:30 p.m. on Thursday D. 3:00 p.m. on Saturday

【4】If you visit http://www.lookandlearn.com, you can ________.

A. get more information about Sunshine Children’s Club

B. read books in City Children’s Library online

C. know more about Prize Art Competition

D. send an e-mail to Burger King

【5】 From the advertisement, we know that ________.

A. You have to pay if you go to City Children’s Library

B. Sunshine Children’s Club opens 6 days a week

C. We can have chicken wings in Burger King

D. A 20-year-old girl can not take part in the Prize Art Competition

【题目】

Where has the Time gone is the hottest song that has moved thousands of Chinese. Chinese parents give their children endless love and ask nothing in return. However, sometimes, daughters

and sons are too busy growing up and forget that their parents are getting older and older. What

should we do? Let's have a look at a letter of a father's.

Dear son,

One day if you see me old and I am not myself to understand me. If I get dirty when eating.., If I cannot dress..., have patience. Remember the hours I spent teaching it to you. when I speak to you, I say the same things one thousand and one times, do not stop me and listen to me. When you were small, I had to read to you one thousand and one times the same story until you got to sleep.

When I do not want to have a shower, neither shame(羞耻) me nor scold(责备) me. Remember when I had to catch you with a thousand excuses I invented, so that you wanted to bath.

When you see me meet something new, give me more time and don't laugh at me. I taught you how to do so many things... to eat well, to dress well….to face life.

If I do not want to eat, do not force me. I know well when I need to and when not. When my

legs do not allow me to walk, give me your hand the same way I did when you gave your first steps.

When sometimes I forget anything, let me have more time to remember. And if I cannot do it,

do not become angry because the most important thing is not what I said, but to be with you and to have you listen to me.

Yours,

Father

1From Paragraph 1, we know Chinese parents often_______.

A.get dirty when eatingB.made stories at night

C.give children endless loveD.refuse to take a shower

2The father would_______if he wanted his son to get to sleep.

A.read the same story many timesB.invent many excuses

C.shame or scold his son many timesD.sing songs for his son

3What does the underlined word "force" most probably mean in Chinese?

A.抛弃B.强迫C.嘲笑D.围观

4According to the passage, which of the following is TRUE?

A.Try not to understand old parents.B.Leave parents alone all the time.

C.Get old parents to listen to you.D.Teach old parents how to do things.

5Why does the writer write this passage?

A.To introduce where has the Time gone.B.To show a father's love to his son.

C.To tell us how to love our old parents.D.To complain that we are too busy.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网