题目内容

【题目】阅读短文回答下面问题,前四题答案不超过5个词。

Internet is educational. Many people think children should be allowed to surf the Internet as they wish. In this way , they can look through different subjects on different kinds of websites according to their own interests. But in my opinion, children should always be watched while surfing the Internet .

Many websites have information and pictures that children should not see. There are many things that children don’t understand. All of these may have some bad influence on children’s development. Also, it is dangerous to let children chat in rooms by themselves. Many parents tell their children not to talk to strangers on the street, so they should be careful of whom their children talk to on the Internet too. What’s more , sitting in the front of a computer for a long time isn't good for children’s eyes, so parents should monitor(监视) the time that children spend on the Internet.

In a word, children should be kept away from anything that could be bad for them. I strongly believe that it is necessary for parents to watch their children when they use the Internet.

1When should the children always be watched in the writer’s opinion ?

__________________________________

2What do the parents tell children to do when they meet strangers on the street ?

__________________________________

3Why shouldn’t children sit in front of a computer for a long time ?

__________________________________

4Who can help children stay away from the bad influence on the Internet ?

__________________________________

5What does the writer want to tell us in the passage ?

__________________________________

【答案】

1When/While surfing the Internet.

2Not to talk to strangers./Don’t talk to strangers./Never talk to strangers.

3It’s bad for their eyes.

4Parents.

5It’s necessary for parents to watch their children when they use the Internet.

【解析】

本文介绍了网络是有教育意义的,但是许多网站上的信息和图片是孩子们不应该看的,因此父母应该监视孩子们使用网络,不要让他们在电脑前坐太长时间。

1根据But in my opinion, children should always be watched while surfing the Internet .可知根据作者的观点,孩子们应该在上网浏览时,被监视,故为When/While surfing the Internet.

2根据Many parents tell their children not to talk to strangers on the street,可知许多父母告诉孩子在大街上不要和陌生人说话,故为Not to talk to strangers./Don’t talk to strangers./Never talk to strangers.

3根据What’s more , sitting in the front of a computer for a long time isn't good for children’s eyes, so parents should monitor(监视) the time that children spend on the Internet.可知因为坐在电脑前面太长时间对我们的眼睛不好,因此孩子们不应该坐在电脑前太长时间,故为It’s bad for their eyes.

4根据I strongly believe that it is necessary for parents to watch their children when they use the Internet.可知父母能帮助孩子远离网路的不良影响,故为Parents.

5根据I strongly believe that it is necessary for parents to watch their children when they use the Internet.可知本文主要告诉我们父母在孩子们使用网络时,监视他们,这是必要的。故此处为It’s necessary for parents to watch their children when they use the Internet.

练习册系列答案
相关题目

【题目】Many people would like to watch sports matches. First, you need to know about audience(观众)manners.

Most sporting arenas(竞技场)have rules for audience written on the back of the tickets.1 Try to reach your seat half an hour before the start of the event and don’t leave when a game is in progress. When you leave, remember to take away your soft drink bottles and other rubbish.

2 Don’t criticize(批评)the performance of players and coaches. Try to control yourself, since some words may cause anger among other people in the audience.

3 You can clap your hands to communicate with players, but you should do it properly. When players first appear, clap your hands together to welcome them, but don’t go on for too long. After an excellent performance, clap warmly. If someone fails, your clapping will help encourage them.Clapping is not welcome, however, while players need to keep their attention.

4 Enjoy artistic gymnastics(体操)silence. But lots of cheering can really help basketball and football players. When you watch snooker and table tennis matches, flash photography is not allowed.

5

To be a good audience, you should take time to learn the game-special rules and related culture of each event.

从方框中选择恰当的句子补全短文,使文章内容完整、通顺。

A.During exciting games, be careful with your words.

B. Mobile phones are not allowed in shooting centers.

C. Different sports have different rules for the audience.

D. Clapping is a special form of body language.

E. Read your ticket carefully before you arrive.

A.During exciting games, be careful with your words.

B. Mobile phones are not allowed in shooting centers.

C. Different sports have different rules for the audience.

D. Clapping is a special form of body language.

E. Read your ticket carefully before you arrive.

【题目】I grew up in a small town. My father raised chickens and ran a construction company. I was only 10 years old when my dad gave me the responsibility(责任) of feeding the chickens and cleaning up the stable. He believed it was important for me to have three jobs to learn responsibility.

When I was 22, I found a job in Natchbill at a country music club called the Natchbill Palace. In the club, I washed dishes and cooked from 4:00 p.m. to 9 p.m. and went on stage and sang until 2:00 in the morning. It wasn’t long before I came known as a singing cook. I had been rejected so many times by record companies that it was not hard to be discouraged.

One night, a woman executive (总经理)from a company named Warner Brothers Records came to hear me sing. When the show was over, we sat down and talked. After she left, I said to myself it was one more rejection. A few weeks later, my manager received a phone call---Warner Brothers wanted to sign me to a record deal. Soon after, I released my first record in June, 1986. It sold over 2 million copies. My best efforts had gone into every job I’ve ever held. It was the sense of responsibility that made me feel like a man. Knowing that I had done my best filled me will pride. I still feel that way today, even though I have become a well-known singer.

1Why was the writer once known as a singing cook?

A. Because he was a cook at a country-music club.

B. Because he sang for guests while he worked as a cook.

C. Because he often sang while cooking.

D. Because he liked cooking better than singing.

2Who first find his talents and make his career successful?

A. Warner Brothers. B. His father.

C. His manager. D. A businesswoman.

3What made the writer proud of himself?

A. His sense of responsibility in whatever he did. B. His hard work in early days.

C. His ability to live dependently. D. His courage in the face of rejections.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网