题目内容

书面表达

假设你叫崔华,生活在江苏西北徐州,你的美国朋友Bob给你发了一封电子邮件,向你

打听你的家乡情况。请根据邮件内容,给他写一封回邮。

要求:

1.语句通顺,需回答邮件内所提问题,可适当发挥;

2.词数:60词左右。开头和结尾已给出,不计入总词数。

Dear Bob,

I'm happy to get your email.Now,let me tell you something about my hometown.

Welcome to my hometown for a visit some day.

Cui lHua

Dear Bob. I'm happy to get your email.Now,let me tell you something about my hometown. My hometown is Xuzhou.It's a beautiful place in the northwest of Jiangsu,China.We grow wheat and rice here....
练习册系列答案
相关题目

Bassanio looked at the three boxes, but he didn't read the writing on them. He looked at the gold and silver. “The world is tricked by appearances,” he said. “People often hide ordinary things with beautiful gold, silver, and jewels. People always agree with those who speak well, even if they say foolish things. Many people who seem brave are cowards(懦夫). I don't want these beautiful boxes of gold and silver. I will choose the lead(铅) box with its ordinary colour. It speaks more to me than all the gold and silver in the world. Please give me the key to the lead box. Let happiness be mine.” When Bassanio opened the box and saw the picture of Portia inside it, he loved her even more because the picture was very beautiful, but Portia herself was even more beautiful than the picture.

The writing inside the box told him that he had chosen the right box. It said that he should go to Portia and look into her eyes. She would be his wife. Bassanio could not believe it.

“Is it really true? Will you really be my wife? I am afraid to believe it until you say so.” Bassanio asked Portia.

“Look at me,” said Portia. “I am yours. Everything I am and everything I have is yours. Until now, I was the ruler(统治者) of this palace, master of my servants, and queen of myself. Now the palace, the servants and I are yours. I give them to you with this ring. Let it always be the symbol(象征) of our love. If you lose this ring, or sell it, or give it away, it will mean that you no longer love me.

1.What kind of box did Bassanio choose?

A. Gold. B. Silver. C. Lead. D. Wood.

2.What did Bassanio see in the box?

A. A dead animal.

B. A picture of a fool.

C. A picture of Portia.

D. Lots of jewels.

3.What did Portia give to Bassanio?

A. A ring. B. A key.

C. A picture. D. A box.

4.Why did Bassanio choose the lead box?

A. Because he didn't like gold and silver.

B. Because he knew that Portia's picture was in the lead box.

C. Because Portia told him to choose the lead box.

D. Because he thought that the world is tricked by appearances and the lead box speaks more to him than all the gold and silver in the world.

1.C 2.C 3.A 4.D 【解析】试题分析:这是一篇小故事。诚实的巴塞尼奥不爱漂亮的金银盒子而选择了普通颜色的铅盒,结果选到了美丽富有且权利至高无上的女王波西亚。 1.题意:巴塞尼奥选择了什么样的盒子?考查细节理解题。根据I don't want these beautiful boxes of gold and silver. I will choose th...

What will happen if a family without the Internet for a month? One American family decides to find out. They have sent invitation to a leading US television station, expecting that it will send a film group to record their day-to -day life 1. technology for a month.

When the film group meet 2. Smiths, they find that Mr. Smith, Mrs. Smith and their two sons are so crazy about technology that 3. hardly do things together. At mealtimes, no one 4. at the dining table for their food. "Everyone just runs into the kitchen, takes their food and then goes back to their screen," Mrs. Smith explains. " 5. we don’t make a change, our family will become strangers to each other!"

Getting back to the normal life without the Internet is not 6., especially when the Smiths lose themselves in it. They have to make many 7.. For example, the two brothers have to go to the school 8. to borrow books for their scientific projects, and Mr. and Mrs. Smith need to go out shopping because they cannot buy things 9.. As the family has picked up the new lifestyle, they find that they can spend more time taking over meals, playing sports and doing all 10. of activities together.

Would they be able to go for long without using the Internet after the challenge?

1.without 2.the 3.they 4.sits 5.If 6.easy 7.changes 8.library 9.online 10.kinds 【解析】试题分析:短文通过史密斯一家尝试为期一月的没有网络科技的生活体验,揭示了新的生活方式,可以让人们花更多的时间来吃饭、运动和一起做各种各样的活动。 1.句意:他们已经向...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网