题目内容

【题目】how to, knows, the link method, Tony, use, to remember things. (连词成句)

_________________________.

【答案】Tony knows how to use the link method to remember things.

【解析】

句意:托尼知道如何使用链接方法来记住事情。

knows:知道,谓语动词,三单形式;可知主语是第三人称单数; how to use the link method:如何使用链接方法;to remember things是动词不定式作目的状语,意思是“记住事情”。故答案为“Tony knows how to use the link method to remember things.”。

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Many years ago, there lived a very rich man who wanted to do something for the people of his town. But first he wanted to _______ whether they were good enough to get his help. So he placed a very large stone in the center of the main _______ into town. Then he hid behind a tree and waited.

Soon an old man came along _______ his cow. “Who put this stone in the center of the road?” said the old man, _______ he did not try to move the stone away. Instead, he passed around the stone and continued on his way. Another man came along and did the same _______; then another came, and another. All of them complained about the stone in the center of the road, but _______ of them tried to move it away.

Late in the afternoon, a young man came along. He _______ the stone and said, “It will be very dark at night. Some people will come along _______ in the dark and will fall against the stone.”

The young man then began to _______ the stone. He pulled with all his strength to move it to one side. But imagine his surprise when he found a bag full of ________ and this message under the stone: “This money is for the thoughtful person who takes this stone away from the road. Thank you.”

1A.work outB.find outC.look outD.hang out

2A.roadB.treeC.cityD.theater

3A.forB.ofC.aboutD.with

4A.andB.soC.butD.or

5A.thingB.wayC.seatD.service

6A.someB.noneC.allD.everybody

7A.knewB.chooseC.sawD.gave

8A.lastB.latelyC.laterD.lastly

9A.moveB.actC.throwD.play

10A.stonesB.menusC.prizesD.money

【题目】阅读短文, 根据要求完成文后的题目。

Time spent in a bookshop can be enjoyable. If you go to a good shop, no assist ant will come near to you and say, “Can I help you?” You needn’t buy anything you don’t want. You may just try to find out where the book you want is and read it. But if you fail, the assistant will lead you there and then he will go away. It seems that he is not interested in selling any books at all.

There is a story which tells us about a good shop. A medical student found a very useful book in the shop. But it was too expensive for him to buy. He couldn’t get it from the school library, either. So every afternoon, he went there to read a little at a time. One day, however, he couldn't find the book from its usual place and was leaving when he saw an assistant singing to him. To hissurprise, the assistant pointed to the book in the corner. “I put it there so that it couldn’t be sold out.” said he assistant. Then he left and the student went on with his reading.

1Why didn’t the student buy the book? (no more than 6 words)

_____________________________________

2Where was the book that the student was looking for? (no more than 3 words)

_____________________________________

3What do you think of the assistant ? (no more than 4 words)

_________________________________________

4请将文中画线的句子翻译成汉语。

_____________________________________

5请给短文拟一个适当的英文题目。

______________________________________

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网