题目内容

【题目】缺词填空

Tom was a poor boy. He made a l1 by cleaning leather shoes for others in the street. Tom was also a s 2 boy. One day, a rich man named Miser a3 in front of Tom. He watched his dirty shoes for a while, and then, looked at Tom. Tom knew this kind of people well. They love money but hate to spend it. Tom said," Let me b4your shoes, sir. Only two pence(使士), sir. " Mr Miser s 5 his head and walked away. Tom thought for a second and then called out," I'd like to clean it for nothing. "This time Mr Miser agreed. And soon one of his shoes was shining brightly. When the rich man put his other shoe on the stool(凳子) , Tom said he wouldn't clean it for him u6 he was paid two pence for his work. Mr Miser was very angry. He r7 to pay anything and went away. But to his s8, the well-cleaned shoe was so bright that it made the other one look even d9. Mr Miser looked round. People in the street were l 10 at him. Finally the rich man agreed and gave Tom two pence. In a very short time his two shoes shone brightly.

【答案】

1living

2smart

3appeared

4brush

5shook

6unless/until

7refused

8surprise

9dirtier

10looking/laughing

【解析】

短文大意:本文讲述了一个聪明的小男孩,成功地让一个吝啬鬼付钱擦鞋的故事。

1句意:他靠给街上的其他人擦皮鞋为生。make a living谋生根据句意语境和首字母提示,可知填living。

2句意:汤姆也是个聪明的男孩。boy男孩,名词需用形容词修饰;根据句意语境和首字母提示,可知填smart。

3句意:。一天,一个叫吝啬鬼的富翁出现在汤姆面前。named Miser做主语a rich man的定语,句子缺谓语动词,根据句意时态和首字母提示,可知填appeared。

4句意:让我给你擦鞋,先生。let使/让,使役动词,let sb. do sth.让某人做某事;brush shoes擦鞋根据句意语境和首字母提示,可知填brush。

5句意:Mr Miser摇摇头走开了。shake one’s head摇头;and连接并列结构,根据句意语境和首字母提示,可知填shook。

6句意:汤姆说他不会为他擦鞋,除非他付两便士。本句是条件状语从句,需用unless连接;根据句意结构和首字母提示,可知填unless/until。

7句意:他拒绝付钱就走了。refuse to do拒绝做某事;根据下文went away可知没有付钱,结合首字母提示,可知填refused。

8句意:但令他惊讶的是,这只干净的鞋子是如此的明亮,使得另一只看起来更脏了。to one’s surprise令人吃惊的是;根据句意语境和首字母提示,可知填surprise。

9句意:但令他惊讶的是,这只干净的鞋子是如此的明亮,使得另一只看起来更脏了。even更加,修饰比较级;根据句意语境和首字母提示,可知填dirtier。

10句意:街上的人都在嘲笑他。laugh at嘲笑;were + doing表示过去进行时结构,根据句意语境和首字母提示,可知填looking/laughing。

练习册系列答案
相关题目

【题目】

MARS The Red Planet “MARSThe Red Planet!” is one of our Early Reader Space books. It has surprising facts and photos explaining all about Mars. Aiming mainly at kids aged 7—10, it’s an interesting way for readers to find out more about the red planet.

MARS The Red Planet “MARSThe Red Planet!” is one of our Early Reader Space books. It has surprising facts and photos explaining all about Mars. Aiming mainly at kids aged 7—10, it’s an interesting way for readers to find out more about the red planet.

The Weather

“The Weather” is one of our Early Earth books for boys and girls aged 13—15. This is a fun and fantastic way for readers to find out more about the weather on our earth. It offers information in a fun way—mixing facts, photos, and even has a web page with video clips explaining more about the information in the book.

The Weather

“The Weather” is one of our Early Earth books for boys and girls aged 13—15. This is a fun and fantastic way for readers to find out more about the weather on our earth. It offers information in a fun way—mixing facts, photos, and even has a web page with video clips explaining more about the information in the book.

Horses

Kids Book of Fun Facts & Amazing Pictures on Animals in Nature — A Perfect Horse Book for Kids Aged 5—8.

The book written by Kate describes the most noble animal on the planet for early readers. The book is packed with beautiful and clear pictures that help your child to understand the (fun) facts about this animal. It also includes anatomy(解剖) of horses.

Horses

Kids Book of Fun Facts & Amazing Pictures on Animals in Nature — A Perfect Horse Book for Kids Aged 5—8.

The book written by Kate describes the most noble animal on the planet for early readers. The book is packed with beautiful and clear pictures that help your child to understand the (fun) facts about this animal. It also includes anatomy(解剖) of horses.

1If your sister wants to know more about the space, she can choose ________.

A. MARS The Red Planet! B. The Weather

C. Horses D. The Earth

2The Weather” is one of our Early Earth books for boys and girls aged ________.

A. 5—8 B. 13—15 C. 7—10 D. 8—13

3Horses” is about ________.

A. the most noble animal on the planet

B. the weather on our earth

C. the red planet

D. a web page with video clips

4Which is true according to the ads(广告) above?

A. The Weather is about the Moon.

B. Horses was written by Kate.

C. MARSThe Red Planet! is about the most noble animal.

D. Horses is a perfect book for kids aged 7—10.

5The subject of the three books is on ________.

A. history B. geography C. science D. math

【题目】Adam Braun set up the organization(组织) Pencils of Promise in2008. Its goal is to make sure all children have a chance for education. Six years later , the non-profit organization is building a new school somewhere every 90 hours.It has helped more than 22.000 children in Africa,Asia and Latin America.

It all started when Adam Braun was a college student. He was visiting India when a boy stopped him and asked for money on the street, Mr. Braun asked the boy what he would want, if he could have anying in the world.

“I thought the answer was going to be ‘a house’ or ‘a car’ or ‘a boat’. His answer was ‘a pencil’ So I gave him my pencil and he was just happy and excited . I realized he never had been to school before ,and that was the reality(现实) for 57 million children around the world. ” Braun said.

Adam Braun started working in finance(金融) after he graduated from college, But he never forgot the boy and the problem he realized.

“We live in a world in which every child can have a chance to get a good education ,because we have everything necessary already. We are able to educate every child . So I promised to help create that world .” Braun said.

Mr Braun raised money for his project. He paid for building the first Pencils of Promise school, in Laos, five years ago. Since then ,his organization has helped pay for more than 200 schools in the countryside of Laos, Nicaragua, Guatemala and Ghana.

根据短文内容回答下列问题

1When did Adam Braun set up the organization Pencils of Promise? ____________________________________________________________

2How often is the organization building a new school somewhere six years later?

____________________________________________________________

3What would the boy in India want if he could have anything in the world?

____________________________________________________________

4What did the boy’s answer make Adam realize?

____________________________________________________________

5Why did Adam Braun set up the organization Pencils of Promise?

____________________________________________________________

【题目】 Now students’ English handwriting gets worse and worse. That makes their teachers feel worried. Is your English handwriting beautiful? If not, here are four steps that really work!

Use paper that has lines

Using paper that has lines can keep you writing straight when you write English words or sentences. Those lines on the paper can help you to write words in the right size. Be sure to fill the lined space completely. And make sure those capital letters(大写字母) are written properly.

Slow down

If your writing is hard to read, try slowing down a little. For some kids, going slower makes the handwriting clear. If you write too fast, it’s hard for you to stop where you should, and even worse, you may make more mistakes.

Hold your pencil right

When you hold your pencil the correct way, writing is much easier. Some kids press(按,压) down really hard when they write. That makes the handwriting not nice. Try to relax yourself and don’t hold the pencil so hard. Let your writing appear nice and clean. If you do so, people will guess you are a student with a good habit.

Draw more pictures

Drawing can improve your handwriting. You need to use the skills to control your pencil better when you are drawing pictures. Even though you have no chance to draw at school, you can practice by yourself at home.

Handwriting is very important. Imagine you are a world-famous movie star or a well-known sports player, what do you do when your fans run up to you? Give them your autographs (亲笔签名), of course!

Four 【1】 to make your handwriting beautiful

Use paper

___【2】___ lines

Using paper that has lines can stop you from writing up or ____【3】______ when you write English words or sentences. Be sure to fill the lined space completely. And make sure those capital letters are written _____【4】____.

Slow down

Try slowing down a little. If you write too fast, it’s hard for you to stop where you should, and you may make more ____【5】____.

____【6】___your pencil right

When you hold your pencil the correct way, writing is much ____【7】____. Try to be ____【8】____and don’t hold the pencil so hard.

Draw more

pictures

While ____【9】____ pictures, you need to use the skills to control your pencil better. Even though you have no chance to draw at school, you can practice __【10】___ at home.

【题目】请阅读下面短文,根据短文内容,在下面的表格中填入与文章意思最符合的单词,并将答案写在相应的位置上。每空一词。

阅读下面短文,根据短文内容,在下面的表格中填入与文章意思最符合的单词。每空一词。

I was happy in those days before I started going to school. Because I had good neighbors to play with. I played with them from morning to evening. We played games outdoors, dressed up as cowboys and rode around on our tricycles(三轮车) happily.

At the age of five, I had to go to kindergarten(幼儿园) and it was quite hard for me at first. I felt very sad about having to leave my mother each morning. I cried and wanted my mother around. As the days went by ,however, I made friends easily in my class. I became happy again and looked forward to leaving my house each morning。

I still remember those days when I was learning to ride a bicycle. I fell several times but I never gave up。Finally, I was able to join my friends riding around on my bike.

Another memory I like is the end-of-year concert held at the kindergarten. I was chosen to play the role of Jack in the play, Jack and the Magic Beans. I became the superstar that night and received praise for my performance.

What a wonderful childhood I had! At times I really wish I could go back to those days.

My Childhood

Before going to school

I played with my good neighbors happily every day.

We played lots of games like 1 up as cowboys and riding around on tricycles

At the age of five

I had to begin my kindergarten life.

I felt very sad to 2 my mother every morning.

l After I made friends in my class, I became happy again and couldn't 3 to leave my house every morning.

The days of learning to ride a bicycle

I fell a few times but I didn't give up.

In the end I could ride around wit my friends.

The memory about the concert at the kindergarten

The concert was held at the 4 of the year.

I played the role of jack in the play, Jack and the Magic Beans.

I become the superstar and received praise 5 of my performance.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网