题目内容

【题目】

1Emma每天都练习弹吉他。可是昨天他没有练习。

Emma __________ the guitar every day. But he _________ ___________ yesterday.

2他什么时候出生的?1980年。

---When _______ he _______? ---_______ 1980.

3他在打扫教室的时候,发现地上有块表。

When he ______ the classroom, he ______ a watch on the ground.

4为什么你昨晚没有看电视?

Why _______ you _______ TV last night?

5我去年冬天和Sarah去滑雪.

Sarah and I_________last winter.

【答案】

1practicesdidn’tpractice

2wasbornIn

3cleanedfound

4didn’twatch

5went skiing

【解析】

1practice the guitar练习弹吉他。根据every day可知此处用一般现在时,主语Emma是第三人称单数,故谓语用第三人称单数,故为practices。根据yesterday可知此处用一般过去时,表示没有练习,修饰实义动词practice用助动词didn’t。故此处为(1). practices (2). didn’t (3). practice

2be born出生,询问出生时间,用一般过去时,主语he是第三人称单数,故谓语用单数was born。表示在某一年,用介词in。故此处为(1). was (2). born (3). in。

3clean the classroom打扫教室,find a watch发现一块手表,此处叙述发生过的事,故用一般过去时,故为(1). cleaned (2). found。

4根据last night可知此处用一般过去时,watch TV看电视,表示没有看电视,用didn’t watch TV。故为(1). didn’t (2). watch

5go skiing去滑雪,根据last winter可知此处用一般过去时,故为went skiing 。

练习册系列答案
相关题目

【题目】Many young people in China know about Celine Dion, a famous Canadian pop singer. She sang the song “My heart will go on” for Titanic (《泰坦尼克号》).

Celine Dion’s hometown was in Montreal Quebec, Canada. She was the youngest of the fourteen children in a musical family. Her large family form(组成) a singing group. They traveled and played folk music(民间音乐). They were famous in their hometown. Celine’s mother wrote her first song for her, and she reocorded it with her brother when she was tweleve years old. Then a local rock manager named Rene Angelil was interested in them. (A)He asked Mrs Dion taking her two children to come to his office. Later he gave strong support (支持) for Celine. (B) in 1994, they were married.

As a singing star, Celine Dion won many prizes (奖) and soon became popular all over the world. She sang at the opening of (在……的开幕式上) the 1996 Olympic Games in Atlanta, in the USA. In 1997, she made the whole world hit (使全世界为之一震) with the song “My heart will go on.”

1根据短文内容用适当的词语补全句子。

(1)Many ____ people know about Celine Dion.

(2)Celine’s parents and large family formed a ____.

2根据短文内容,判断句子(T)误(F)。_______

Celine Dion won many prizes and soon became popular in the world.

3文中(A)处划线部分有无错误,若有请改正。

__________________________________________________

4将(B)处句子译成汉语。

_________________________________________________________

5根据短文内容,回答下列问题。

(1)How many people were there in Celine’s big family?

_________________________________________________________

(2)Who gave Celine Dion strong support?

_________________________________________________________

【题目】Roy is in the third grade, but he cannot read or write. He makes loud sounds from his chair and waves his hands around his head all the time. He cannot listen for more than two minutes at a time. Sometimes, he hits the other children. Sometimes, he also hits his teacher.

Roy has autism (孤独症). His brain cannot organize and manage information clearly. He does not understand the world or the people around him.

The headmaster says that the other children lose too much learning time when Roy is in their classroom. She thinks Roy can get a better education at a special program nearby. There, teachers know how to take care of students with autism.

But Roy’s parents do not want him to go there. In fact, a law was made in 1988. It says that students with disabilities can be in normal classes. This gives them the same chances for success as everyone else.

His family used to live in Chicago. Roy went to normal classes there. Some special teachers helped Roy study. “He was part of the school,” his mother told reporters. “He also learned to hold hands with some of the children in his class.”

根据短文内容,回答下列问题。

1Which grade is Roy in?

_______________________________________________________________________________

2Does Roy behave well in class?

_______________________________________________________________________________

3What problem does Boy have?

_______________________________________________________________________________

4What was the headmaster’s suggestion?

______________________________________________________________________________

5Where did Roy’s family use to live?

_______________________________________________________________________________

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网