题目内容

【题目】

You can buy a box of Crayola crayons in 152 colors today, but way back in 1903, they only came in eight colors. And that box of Crayola crayons was a huge improvement over the first crayons, which only came in black.

Wax crayons were mostly used for industrial purposes until cousins Edwin Binney and Harold Smith introduced their brightly colored crayons for kids. Edwin’s wife made up the name Crayola by putting “craie”French for chalktogether with“ oleaginous”which means oily. In other words, oily chalk!

It’s hard to understand just how modern crayons are different from those in the past without look at the history of the crayon. In 1864 Edwin’s dad, Joseph Binney, started a chemical factory in New York City. It made a black pigment by burning oil. When the two cousins took over the factory in 1885, they started making a number of industrial art products for home and school use, but from 1900 to 1902, they started making pencils and dustless chalk for school blackboards in American classrooms. Soon after that, colored crayons were made. But the crayons they first made were not safe for kids, so they developed crayons that would be safe. The first box they sold-the one with eight colors--cost just five cents.

To celebrate the hundredth birthday of Crayola crayons in 2003, a special 100-color box was created, adding four new colors to the existing 96-color box. Over the years, as the company grown, it has introduced more than 400 different colors. Today there are over a hundred types of Crayola Crayons. They are available in boxes printed in 11 languages including Swedish, Spanish, Portuguese, Norwegian, Italian, German, French, Finnish, English, Dutch and Danish. Two billion Crayola Crayons are produced yearly. Also you can find crayons that smell good, crayons that wash out of clothes, and even egg-shaped crayons. Nowadays, plenty of other companies make colored crayons for children, too.

1What color were the first crayons?

A.BlackB.RedC.YellowD.Green

2The first eight-color Crayola crayons started to be sold in the year__________.

A.1864B.1885C.1903D.2003

3Which of the following statements are TRUE about Crayola crayons?

A.The name Crayola was a mixture of two English words.

B.The first Crayola crayons were not safe but very expensive.

C.The company invented four more colors for its 100th birthday.

D.Today Crayola crayon boxes are now also printed in Chinese language.

4What’s the passage mainly about?

A.The changes of the colors of Crayola crayons.

B.The history of the invention of Crayola crayons.

C.The two cousins who made Crayola crayons.

D.The reason why Crayola crayons are still popular.

【答案】

1A

2C

3C

4B

【解析】

本文讲述了儿童用的彩色蜡笔是怎么发明出来的,还介绍了彩色蜡笔的改进等情况。刚开始彩色蜡笔不安全但很便宜,为了庆祝Crayola crayons2003年的100岁生日,一个特殊的100色的盒子被创造出来,在现有的96色盒子的基础上增加了4种新的颜色。多年来,随着公司的发展,它已经推出了400多种不同的颜色。

1细节理解题。根据“And that box of Crayola crayons was a huge improvement over the first crayons, which only came in black.”可知这盒蜡笔与第一批蜡笔相比是一个巨大的进步,第一批蜡笔只有黑色,故选A

2推理判断题。根据“To celebrate the hundredth birthday of Crayola crayons in 2003”可知为了庆祝2003Crayola蜡笔的100岁生日,可推测出是1993年开始的,故选C

3推理判断题。根据“Edwin’s wife made up the name Crayola by putting “craie”French for chalktogether with“ oleaginous”which means oily.”可知埃德温的妻子把“craie(法语中粉笔的意思)和“oleaginous(油质的)放在一起,创造了“Crayola”这个名字,与选项A内容不符;根据“the crayons they first made were not safe for kids”及“cost just five cents.”可知第一批蜡笔并不安全,很便宜,与选项B内容不符;根据“a special 100-color box was created, adding four new colors to the existing 96-color box.”可知一个特殊的100色的盒子被创造出来,在现有的96色盒子的基础上增加了4种新的颜色,与选项C内容相符;根据“They are available in boxes printed in 11 languages including Swedish, Spanish, Portuguese, Norwegian, Italian, German, French, Finnish, English, Dutch and Danish. ”可知有11种语言,没有汉语,与选项D内容不符;故选C

4主旨大意题。根据本文讲述了儿童用的彩色蜡笔是怎么发明出来的,还介绍了彩色蜡笔的改进等情况,故选B

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Earlier this school year, a yoga room opened up in our school for students to use as one of their subjects for a relaxing activity. My classmates and I decided that we were going to test it out and see if it was good or not. We signed up in the dinning hall so we could go.

When we walked into the classroom, we were shocked to see how many yoga mats () there were! We all took off our shoes and picked yoga mats that were next to each other. Then, the yoga teacher put on some relaxing music and we started.

First, we sat in either the half lotus, full lotus, or Indian style poses. Half lotus is one leg over the other. Full lotus is both legs over each other. And Indian style is crisscrossed (十字交叉) legs.

If we felt full of energy, we would put our hands down during our pose. If we felt tired, we put our hands up. Then, we did sun salutations (拜日式). One example of this is when you put your hands together and welcome others to do yoga with you. Finally, we did a couple of other yoga poses together. One pose was the downward dog. The yoga pose made me think of dogs.

We all enjoyed this activity. We’ve gone back to the classroom several times since then. It’s a nice way to take a break in the middle of a busy school day.

根据材料内容选择最佳答案。

1The school sets up yoga for the students in order to ________.

A.train yoga teachersB.help students relax

C.let students try new yoga posesD.help students make friends

2One leg over the other is the pose of ___________.

A.half lotusB.full lotus

C.Indian styleD.downward dog

3Which of the following is the pose of the downward dog?

A.B.C.D.

4From Paragraph 4, we can learn ______.

A.why kids love doing yoga

B.how to invite others to do yoga

C.other yoga poses the writer did

D.why yoga is difficult

5What did the writer think of the yoga class?

A.It’s boring.B.It’s costly.

C.It’s enjoyable.D.It’s useless.

【题目】

It’s not WASTE until it is WASTED!

With the World Environment Day coming, our school is now requiring every student to form a habit of sorting the waste. Here in our schoolyard we lay four different colors of rubbish bins for different kinds of rubbish. The red is for harmful waste; the blue is for waste that can be recycled (循环再用); the green is for kitchen waste; the yellow is for other waste.

The followings are some instructions for you.

Glass: Empty bottles without caps can be recycled to make new

glass bottles.

Warning: Mirrors and light bulbs (电灯泡) must not be included in

the glass waste.

Paper: Newspapers, magazines, boxes must be clean enough to be recycled.

Warning: Paper tissues (餐纸) and wall paper are not recyclable as paper and should be kept separately.

PMD waste: Packaging made of Plastic or Metal and Drink boxes are used to make new packaging.

Warning: Plastic pots (e.g. yoghurt pots), plastic bags must not be included with the PMD waste.

Harmful waste: out-of-date drugs, used batteries(电池), paint and oil …

Besides, if you don’t need your old bikes at all, our school volunteers will collect them. We’re going to fix them up and then give them away to kids who don’t have enough money for a bike.

To find out more about recycling, you can visit our school website.

【1】According to the passage, __________ different colors of rubbish bins are laid in the schoolyard.

A. 4 B. 5 C. 6 D. 7

【2】The fish bones (骨) should be thrown in the __________ bin.

A. red B. green C. blue D. yellow

【3】From the passage, we can see that __________ are harmful to the environment.

A. paper tissues B. empty bottles

C. drink boxes D. out-of-date drugs

【4】If you give your old bike to the volunteers, it will be __________.

A. sold to collect money for the poor kids

B. fixed up and given back to you for free

C. fixed up and given away to the poor kids

D. given away immediately to the poor kids

【5】The main purpose of this passage is ________.

A. to look for volunteers for waste sorting

B. to introduce waste sorting to the students

C. to introduce the World Environment Day

D. to advertise glass, paper and plastic products

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网