题目内容

4.Good afternoon,boys and girls.I'm Li Hong.I'm an English boy.Look,this is a picture of my family.The man is my father.His name is Ken Martin.This is my mother,Sandy Jordan.Who's(谁是) that little(小的) girl?She is my sister,Lucy.This is me.My jacket is blue.

81.Li Hong isB boy.
A.a Chinese    
B.an English    
C.a Japanese     
D.an American
82.D people(人)are in the picture.
A.One         
B.Two         
C.Three         
D.Four
83.A is my father.
A. Ken       
B.Sandy        
C.Lucy        
D.Jordan
84.A is my mother.
A.Sandy       
B.Ken         
C.Mr.Martin    
D.Lucy
85.What color is my jacket?It'sC.
A.brown       
B.black        
C.blue          
D.red.

分析 短文详细的介绍了李洪的家庭情况,包括爸爸、妈妈、妹妹和作者本人.

解答 答案:81.B 细节理解题.根据第一段句子I'm an English boy.我是一个英国男孩.可知Li Hong 是一个英国男孩.故选B.
82.D  细节理解题.根据整篇文章内容及其句子The man is my father.这个男的是我的爸爸,This is my mother.这是我的妈妈.She is my sister,Lucy.露西是我的妹妹.This is me.这是我.可知文章一共有4个人.故选D.
83.A  细节理解题.根据第一行句子The man is my father.His name is Ken Martin.这个男的是我的爸爸.他叫肯马丁.可知肯马丁是作者的爸爸.故选A.
84.A  细节理解题.根据第一行句子This is my mother,Sandy Jordan.可是桑迪约旦是作者的妈妈.故选A.
85.C   细节理解题.根据最后一句My jacket is blue.我的夹克是蓝色的.可知我的夹克是蓝色的.故选C.

点评 在通读全文的基础上,根据全文大意,展开逻辑思维,瞻前顾后,认真观察选项,仔细推敲,确定最佳答案.

练习册系列答案
相关题目
10.A rich man loved his little boy very much.He wanted(56)Chim happy all the time.So he gave him everything that he could buy with (57)A.But the little boy was still (58)B.Where he went,he always wore a frown(皱眉).And he always wished for something he did not have.The rich man didn't know (59)Bto make his son happy.
One day,a magician(魔术师) came and said to him,"I can make your son happy and (60)A his frowns into smiles,but you must pay me a great price (61)B telling him the secret."
"All right,"said the man,"No matter what you ask for,I(62)A you."The magician took the boy into a secret room.He wrote something on a piece of paper,and then gave it to the boy.There were some words on the paper,"Do one (63)C thing for someone every day."The boy followed the(64)A and became one of the happiest boys.
I think only those who are always thinking about(65)Dcan be truly happy.

56.A.keepB.getC.to makeD.to do
57.A.moneyB.foodC.timeD.toys
58.A.relaxedB.unhappyC.angryD.worried
59.A.whyB.howC.whatD.who
60.A.turnB.comeC.putD.look
61.A.onB.forC.atD.with
62.A will giveB have givenC.gaveD am giving
63.A.boringB.badC.kindD.hard
64.A.adviceB.medicineC.bookD.umbrella
65.A.anotherB.the otherC otherD others.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网