题目内容
15.Can you tell me what you usually do in your free time?分析 你能告诉我你空闲时间通常做什么吗?
解答 答案:free.考查首字母填空.句意"你能告诉我你空闲时间通常做什么吗?".结合语境"你能告诉我你___时间通常做什么吗?",及首字母提示,可知应该是"空闲"时间,用形容词free.
点评 首字母填空类型题要充分理解句意,再根据首字母提示完成试题,注意时态,单复数,词性等变化.
练习册系列答案
相关题目
3.-What do you think the Olympic Games?
-_______________.I'll go to Tokyo to watch it in 2020( )
-_______________.I'll go to Tokyo to watch it in 2020( )
| A. | I love it | B. | Don't worry | C. | Sounds terrible | D. | I don't mind |
10.It's hard to believe_______ such a difficult math problem without the help of your teacher.( )
| A. | What you will work out | B. | how did you manage to work out | ||
| C. | how you manage to work out | D. | why did you manage to work out |
20.配对阅读:左栏是学生在日常生活中容易出现的安全事故,右栏是相对应的解决方法.请根据左栏的安全事故在右栏选择相对应的解决方法,并将答题卡上对应的选项涂黑.
| ( 66)BMaking a fire in the bedroom is very dangerous. ( 67)GRunning after each other at the rest time between two classes may get you hurt. (68)EWhen you get angry with anybody,you may fight against him.It isn't good at all. ( 69)FIf you go to swim in the river nearby without your teacher's permission (同意),you will be danger. ( 70)DRiding a bike inside the schoolyard fast is regarded one of the dangerous things at school. | A.When it's time for you to go to bed.You should turn off the lights and lie on your bed to sleep. B.Because you may burn the things inside your bedroom and even be killed by the fire. C.So students must wait in line when they are waiting to get their meals in the dining hall. D.If you go home by bike,please don't ride on it inside the schoolyard until you are on the street outside your school. E.All classmates are your friends.Even if you can't agree with anything,you needn't quarrel(争吵) or fight.You should learn how to get along well with others. F.Some students die in this way.Without their teachers or parents nearby,they may not know what to do with dangerous things they meet in the river. G.When class is over,you should have a shout rest either inside or outside your classroom.But don't run here and there. |
7.A number of _________ were seen by us when we passed the field.( )
| A. | flower | B. | horse | C. | bird | D. | sheep |
4.-I think life ______ is a journey and every step we take moves us in some direction.
-I can't agree more.( )
-I can't agree more.( )
| A. | itself | B. | himself | C. | herself | D. | themselves |