题目内容
完成句子,每空一词
1.(2017辽宁丹东) 多么令人兴奋的消息啊!
______________ ______________ ______________it is!
2.(2017陕西)我同意你的野餐计划。
I _____________ _______________you about the plan for the picnic.
3.(2017湖北恩施)昨天这位记者为采访校长等了好长时间。
The reporter waited so long ______________ ______the headmaster yesterday.
4.(2017四川自贡)为了保护眼睛,我们应该避免在阳光下阅读。
We should _____________ ________________the sun to protect our eyes.
5.(2017山东夏津县二中月考) 爸爸低头看着我,告诉我不要放弃。
My father _____________ _____________at me and told me not to give up.
1.What exciting news 2.agreewith 3.tointerview 4.avoid reading 5.lookeddown 【解析】 1.句意:多么令人兴奋的消息啊!根据句意和语境可知此句是感叹句,英语感叹句由what和how引导。what是形容词,多么的意思,后面跟名词,再加主语和谓语,其构成what+a/an+形容词+可数名词单数...Need good and long-lasting friends I am very interested in meeting good friends from France, the UK and other European countries. I am a loving,caring,understanding and outgoing guy and I hope to get to know people, cultures and languages in other countries. I check emails often and I am good at English and French. So I will welcome all emails. Thanks for stopping by. Tracy | Looking for a Japanese pen friend for my language classes I am a Japanese teacher in Australia, looking for a pen friend for my classes in Japan. I have 2 classes of 26 students, so 52 in total, who I would like to find a pen friend for. Please contact me if you can help. Thanks. Simon |
Looking for a kind friend from the USA Hi all, My name is Li Fang.I am a lady aged 22,loving,caring,sporty and musical. I am planning to go for my studies in the United States so I need someone who can show me the way and how to do things and be a friend when I am there. I am Chinese and hope to hear from you. Thank you so much. Li Fang | Searching for secondary school pen friends Hello, we are from Spain, near Barcelona city. Our students are 12-16 years old and they would like to build friendships with a school with similar age characteristics. They need to practice English. They speak Spanish and Catalan as mother languages. We are expecting to hear from you. Branka Foreign Languages Department Tel:13912371550 |
1.According to the information above,we know can speak French.
A. Tracy B. Li Fang C. Branka D. Simon
2. are looking for pen friends for their students.
A. Tracy and Simon B. Simon and Branka
C. Tracy and Branka D. Li Fang and Simon
3.If you are an American and you need a Chinese pen friend,you can contact .
A. Tracy B. Simon C. Li Fang D. Branka
4.We know from the passage that .
A. Tracy is planning to go for studies in the USA
B. Li Fang is going to Australia to be a teacher
C. Branka wants to find some adult pen friends
D. Simon has two classes with 52 students in total
5.You may see the information above .
A. in a film B. on a website(网页)
C. in a play D. on a map
1.A 2.B 3.C 4.D 5.B 【解析】试题分析:短文以广告的形式公示了四个人需要笔友的信息。 1.题意:根据上面的信息,我们知道 会讲法语。考查细节理解题。根据特雷西一栏的信息I am good at English and French.,可知选A。 2.题意: 正在为学生寻找笔友。考查细节理解题。根据西蒙一栏的信息I am a Japanes...