题目内容

【题目】- I won the first place in the competition.

- ______. We are proud of you!

A.That’s all rightB.Sorry to hear thatC.I’d love toD.Congratulations

【答案】D

【解析】

句意:——我在比赛中赢得一等奖。——祝贺你。我们为你感到骄傲。

本题考查情景交际。A. That’s all right没关系;B. Sorry to hear that听到那个真的抱歉; C. I’d love to我愿意;D. Congratulations祝贺你。根据I won the first place in the competition.可知,我比赛得了一等奖,因此对方对我表示祝贺,故选D

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读下面短文,根据短文内容完成句子。

Chen Qingyue, 13, is a common student in Grade 8 in the United States. But he has made himself a “star” on Wechat!

He has a public Wechat account (微信公众号) to share his life in the us, from study to after-class activities. He has about 1,200 followers. All his posts are original 原创的) and he updates (更新) them almost every day.

Chen moved to the US four years ago. He studies at Jane Lathrop Stanford Middle School, Califomia. He started using Wechat this time four years ago.

To write high quality (高品质的) articles every day, Chen worked very hard. He watched life more carefully. And he read more books and learned how to design (设计) pages. “I found everything in life could be written about. The key is to find a point and make it clear,” he said.

The latest article he wrote is about the difference between the first school day in the US and China. Through pictures, he showed that US students would receive many materials (资料) on the first school day, including the head teacher’s letter and different forms to fill in.

Many readers encourage and thank him by sending messages and money. So far he has received about 1,500 yuan. “I will keep writing at least until high school I won’ t let my followers down,” he said.

1Chen Qingyue ____________ in the US on his public Wechat account.

2Chen Qingyue began to use Wechat ____________.

3Many readers encourage and thank him by ____________ and money.

4Chen Qingyue’s latest article is about the difference between ____________ and China.

5Chen Qingyue will ____________ until high school in order not to let his followers down.

【题目】 A group of swans flew down to a beach where a crow (乌鸦) was jumping around.The crow watched them with disdain (鄙视)

“You have no flying skills at all” he said to the swans. “All you can do is to move your wings. Can you turn over in the air? Nothat's beyond you. Let's have a flying competition. I'll show you what real flying is

One of the swansa strong young maletook up the challenge. The crow flew up and began to show his skills. He flew in circlesperformed other flying tricksand then came down and looked proudly at the swan.

Now it was the swan's turn. He flew upand began flying over the sea. The crow flew after himmaking all kinds of comments(评价) about his flying. They flew on and on till they couldn't see the land and there was nothing but water on all sides. The crow was making fewer and fewer comments. He was now so exhausted that he found it hard to stay in the airand had to struggle to keep himself from falling into the water.

The swan pretended (假装) not to noticeand said“Why do you keep touching the waterbrother? Is that another trick

“No” said the crow. He knew he had lost the competition.“I'm in trouble because of my pride! If you don't help meI'll lose my life...”

The swan took pity on himand took him on his shoulders and flew back to the beach.

1What's the correct order of the following events?

aThe crow showed off his flying skills.

bThe swan felt pity for the crow and saved him.

cThe crow laughed at the swan's flying.

dThe crow followed the swan and got into trouble.

eThe crow challenged the swans and a strong young swan accepted it.

A.ecdabB.aecdb

C.ceadbD.eadcb

2What does the underlined word “exhausted” in Paragraph 4 mean?

A.Tired.B.Angry.

C.Frightened.D.Regretful.

3Why did the crow keep touching the water?

A.Because he was showing another flying skill.

B.Because it was difficult for him to stay in the air.

C.Because he was thirsty and wanted to drink some water.

D.Because he was enjoying himself by doing so.

4What can we infer (推断) from the passage?

A.The crow didn't know flying.

B.Flying skills were useless.

C.The swan saved the crow because they were good friends.

D.The swan was better at longdistance flying than the crow.

5What does the story tell us?

A.No painsno gains.

B.The early bird catches the worm.

C.Pride goes before a fall.

D.Practice makes perfect.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网