题目内容

【题目】阅读材料,然后从各题所给的四个选项中选出一个最佳答案。

EXCITING NEW COMPETITION!

Give your workplace a spring facelift!

Living magazine is offering three prizes of between 10, 000 and 50, 00o to be spent on improving the school, college or office where you spend so many hours each day! If you win, the money will be yours to spend as you wish to make life more pleasant.

Just think! You could spend it on any of the following:

improving the look of the place (new wallpaper, tables or pictures).

better study places (a computer room, a language laboratory or a small library).

improving the outside area(making a garden or a car park for example).

better sports places (a small gym or a swimming pool).

To enter, all you have to do is to design:

five ways you plan to spend the money if you win.

what you want to include(for example, sofas in your new computer room).

why these changes will make your workplace a better place to be!

Email us your design at livingmagazine@hotmail.com before June 16th.

If you want to get more information, please contact us:

Tel+323-647-4200 Fax+323-647-4245

Don't miss this great chance to improve your workplace!

1The text tells us that the new competition ________.

A. can help you get good grades

B. is organized by Living magazine

C. allows only students to enter

D. provides more than three prizes

2Those who want to enter the competition are supposed to ________.

A. describe how to spend the prize

B. mention the money they have

C. hand in their designs after June 16th.

D. visit Living magazine in person

3What kind of writing is the text?

A. An email. B. A diary.C. A note.D. A poster.

【答案】

1B

2C

3D

【解析】

文章大意:本文主要介绍激动人心的新比赛!让你的工作场所焕然一新!由《生活》杂志提供了3个奖品,价值1万至5万英镑,用于改善学校、学院或办公室,每天花在那里的时间很多!如果你赢了,钱将是你的,你想花多少就花多少,让生活更愉快。616日前,请将您的设计发送至livingmagazine@hotmail.com。如果您想了解更多信息,请联系我们:电话+323-647-4200;传真+323-647-4245

1逻辑推理题。根据 Living magazine is offering three prizes of between 10, 000 and 50, 00o to be spent on improving the school, college or office where you spend so many hours each day!《生活》杂志提供了3个奖品,价值1万至5万英镑,用于改善学校、学院或办公室,每天花在那里的时间很多!可以推知此项比赛是由生活杂志社组织的,故选B

2细节理解题。根据Email us your design at livingmagazine@hotmail.com before June 16th.

616日前,请将您的设计发送至livingmagazine@hotmail.com可知参加比赛的人必须616日前,请将本人的设计发送至livingmagazine@hotmail.com,可知想要参赛必须在规定时间之内上交作品,故选C

3推理判断题。根据文章内容,可知主要介绍比赛的组织者、奖项的数量和用处及参赛者的要求,可以推知这是一则海报,故选D

练习册系列答案
相关题目

【题目】

Perhaps the only test score that I remember is that 55 I got when I was in high school.

The test was the last one of the term. I remember waiting nervously as my teacher Mr. Right gave out our papers one after another. It was a rather difficult test. I heard my classmates groaning(叹息), and I could guess by the groans that the scores weren’t looking good.

Mr. Right put my paper on my desk. There in big red numbers, circled to catch attention, was my score, 55! I let my head go down, and covered the score up quickly. A 55 is not something that you wanted your classmates to see. “The scores were not very good, none of you passed,” Mr. Right said. “The highest score in the class was a 55.”

A 55.That’s me! Suddenly my sad look didn’t feel so bad. I had the highest score. I was getting a little better. I walked home alone that day with the low but high score. My mother knew that I had a big test that day and asked me as soon as I got home, “How did you do in your test?” “I got 55,”I said.

A frown(皱眉)appeared on my mother’s face. I knew I had to explain at once. “But Mum, I had the highest score in the class,” I said proudly. “You failed! Dave!” my mother replied. “But it’s the highest!” I insisted(坚持).“I don’t care what scores others had, but you failed. The important thing is what you do!” my mother said in a strong way.

For years, my mother was always in that way. She didn’t care what others did and that Idid it excellently. My mother’s words have made a big difference to my life.

1When did the test take place?

A. At the beginning of the term.B. In the middle of the term.

C. At the halfway term.D. At the end of the term.

2______of the students fail the test.

A. BothB. NoneC. AllD. Neither

3How did Dave’s mother feel when she knew his score?

A. She was upset.B. She felt very happy.

C. She felt embarrassed.D. She was really excited.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网