题目内容
【题目】阅读材料,然后从各题所给的四个选项中选出一个最佳答案。
EXCITING NEW COMPETITION!
Give your workplace a spring facelift!
![]()
Living magazine is offering three prizes of between £10, 000 and £50, 00o to be spent on improving the school, college or office where you spend so many hours each day! If you win, the money will be yours to spend as you wish to make life more pleasant.
Just think! You could spend it on any of the following:
◇improving the look of the place (new wallpaper, tables or pictures).
◇better study places (a computer room, a language laboratory or a small library).
◇improving the outside area(making a garden or a car park for example).
◇better sports places (a small gym or a swimming pool).
To enter, all you have to do is to design:
◇five ways you plan to spend the money if you win.
◇what you want to include(for example, sofas in your new computer room).
◇why these changes will make your workplace a better place to be!
Email us your design at livingmagazine@hotmail.com before June 16th.
If you want to get more information, please contact us:
Tel+323-647-4200 Fax+323-647-4245
Don't miss this great chance to improve your workplace!
【1】The text tells us that the new competition ________.
A. can help you get good grades
B. is organized by Living magazine
C. allows only students to enter
D. provides more than three prizes
【2】Those who want to enter the competition are supposed to ________.
A. describe how to spend the prize
B. mention the money they have
C. hand in their designs after June 16th.
D. visit Living magazine in person
【3】What kind of writing is the text?
A. An email. B. A diary.C. A note.D. A poster.
【答案】
【1】B
【2】C
【3】D
【解析】
文章大意:本文主要介绍激动人心的新比赛!让你的工作场所焕然一新!由《生活》杂志提供了3个奖品,价值1万至5万英镑,用于改善学校、学院或办公室,每天花在那里的时间很多!如果你赢了,钱将是你的,你想花多少就花多少,让生活更愉快。6月16日前,请将您的设计发送至livingmagazine@hotmail.com。如果您想了解更多信息,请联系我们:电话+323-647-4200;传真+323-647-4245。
【1】逻辑推理题。根据 Living magazine is offering three prizes of between £10, 000 and £50, 00o to be spent on improving the school, college or office where you spend so many hours each day!《生活》杂志提供了3个奖品,价值1万至5万英镑,用于改善学校、学院或办公室,每天花在那里的时间很多!可以推知此项比赛是由生活杂志社组织的,故选B。
【2】细节理解题。根据Email us your design at livingmagazine@hotmail.com before June 16th.
6月16日前,请将您的设计发送至livingmagazine@hotmail.com可知参加比赛的人必须6月16日前,请将本人的设计发送至livingmagazine@hotmail.com,可知想要参赛必须在规定时间之内上交作品,故选C。
【3】推理判断题。根据文章内容,可知主要介绍比赛的组织者、奖项的数量和用处及参赛者的要求,可以推知这是一则海报,故选D。