题目内容

【题目】Mark Twain was an American writer. He liked to tell funny stories, and he also liked to play jokes. One day, a friend of his lost his wallet and asked Twain to pay his train ticket for him.

Twain said, "I'm sorry, but it happens that I have very little money with me.I don't have enough money to buy two tickets."

The friend was very sad.

"But," said Twain, "You can get on the train with me and, when the conductor comes through the train to collect () the tickets, you can hide under my seat." The friend agreed to this plan. But when the conductor came through the train, Twain gave him two tickets. One is for himself and the other is for his friend under the seat.

Then in a loud voice, so that everyone in the train could hear him easily, Twain explained (解释), "My friend is a very strange man. When he rides on a train, he doesn't like to sit on the seat. He likes to lie on the floor under the seat."

Of course, everybody then looked at the poor man under the seat and laughed at him.

1Who used to write funny short stories?

A. Lu Xun B. Mark Twain C. Shakespeare D. Luo Guanzhong

2Mark Twain was _________.

A. a great German writer B. a great American writer

C. a great English writer D. a great American lawyer

3______ lay on the floor under the seat instead of sitting on the seat.

A. Mark Twain B. The conductor C. A stranger D. A friend of Mark Twain's

4A friend asked Twain to buy train ticket for him because _________.

A. he lost his wallet

B. he had very little money and could not pay the ticket.

C. Twain owed his money, and then he wanted to get it back.

D. he did not want to pay the ticket himself.

5Which of the following is right?

A. Twain bought only one ticket for himself.

B. Twain bought two tickets.

C. Twain did not ask his friend to get on the train.

D. Twain asked his friend to take his seat.

【答案】

1B

2B

3D

4A

5B

【解析】本文讲述了马克吐温的一个有趣的故事。他的朋友因为丢了钱包想让他帮着买一张火车票,马克吐温不同意给他买,建议他可以躲在火车座位下。当列车员检票时,马克吐温拿出两张票,并且解释到他的朋友喜欢躺下座位下,不喜欢坐在座位上。

1B

推理判断题。根据Mark Twain was an American writer. He liked to tell funny stories, and he also liked to play jokes.可知马克吐温过去常常写有趣的小故事,故选B。

2B

细节理解题。根据Mark Twain was an American writer. 可知马克吐温是一位伟大的美国作家。故选B。

3D

细节理解题。根据Twain gave him two tickets. One is for himself and the other is for his friend under the seat.可知马克吐温的朋友不是坐在座位上,而是坐在座位下,故选D。

4A

细节理解题。根据One day, a friend of his lost his wallet and asked Twain to pay his train ticket for him.可知马克吐温的朋友因为丢了钱包,所以他想让马克吐温给他买火车票,故选A。

5B

细节理解题。根据Twain gave him two tickets.可知马克吐温买了两张票,故选B。

练习册系列答案
相关题目

【题目】There are many wetlands(湿地) in China and some of them have become the world's important wetlands. The Chinese Yellow Sea Wetlands are among them. They are in Yancheng Jiangsu Province. They are home for many different kinds of birds and animals. The world's largest Milu Deer Nature Reserve(自然保护区) is in them. More than 700 milu deer live freely there. There are not many red-crowned cranes in the worldbut every winter you can see some in the Red-crowned Cranes Nature Reserve in the Yellow Sea Wetlands.

The temperature in the wetlands is usually neither too high nor too low. There is a lot of rain and sunshinetoo. They are really good places for wildlife(野生生物). Offering food and home for some special kinds of animals and birds is not the only reason why we need to protect wetlands. Wetlands are important because they also prevent flood. But some people want to change the wetlands to make more space for farms and buildings. This means there will be less and less space for wildlife.

Luckilymore and more people are beginning to realize the important of wetlands and wildlife. Every yearon February 2ndmany activities are held to tell people more about wetlands.

1The Chinese Yellow Sea Wetlands are in the _______ of China.

A. east B. south C. west D. North

2Usually the weather in the wetlands is _______.

A. hot B. pleasant C. cold D. dry

3The World Wetlands Day is on _______.

A. April 22 B. June 25

C. February 2 D. March 22

4We must protect wetlands because _______.

A. they are home for wildlife

B. they can prevent flood

C. they can offer food to the animals and birds

D. all of the above

5The best title for the passage is _______.

A. China's Wetlands Have All Entered the World's List

B. Wetlands-Home for Wildlife and Human Beings

C. Special Animals in the Chinese Yellow Sea Wetlands

D. Wetlands-Valuable Recourses(珍贵资源) of Land on the Earth

【题目】短文还原

Learning a language is easy. Even a child can do it.

Most adults who are learning a second language would disagree with the above sentences. For them, learning a language is a very difficult task. 1.

Language learning is different from other kinds of learning. 2 However, some people who are successful language learners find it difficult to succeed in other fields.

3 read as much as you can in the new language; practice speaking the language every day; live with people who speak the language you want to learn; don’t translate ---try to think in the new language ; Learn as a child would learn---play with language and so on.

4. Language learning research shows that successful language learners are similar in many ways.

First of all, successful language learners are independent (独立的)learners.

Secondly, successful language learning is active learning.

5.

What kind of language learner are you? If you are a successful language learner, you have probably been learning independently, actively, and purposefully.

A.Finally, successful language learners are learners with a purpose(目的)

B. They need hundreds of hours to study and practice, and that will not guarantee every adult language learner success.

C. But what does a successful language learner do? D. Some people who are very intelligent and successful in their fields find it difficult to succeed in language learning.

E. Language teachers often offer advice to language learners:

F. Different people learn different language in different ways.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网