题目内容

Many people have the wrong ideas about pigs. Pigs are actually(买际上) very clean animals.On farms, they live in dirty places, so they become very dirty. But in the wild, pigs keep themselves very clean.

They are also very smart. They may he smarter than clogs. So pigs can learn things from people.

Pigs are very friendly animals. Some people raise (饲养) them as pets. Of course, people raise the smart kind,not the big kind. Small pigs are very cute. And they don't break things in the house. Big pigs usually live outside on the farms,not in people's houses.

1.Which words can describe(描述) pigs?

A. Nervous and strange, B. Dirty and stupid.

C. Dangerous and friendly. D. Smart and friendly.

2.What do the underlined words "in the wild " mean?

A. In nature. B. On the farms. C. Acting crazily. D. In people's homes.

3.Which of the following is TRUE?

A. Pigs like to be dirty. B. People can teach pigs things.

C. Dogs are smarter than pigs. D. Only farmers raise pigs.

4.What kind of pigs do people raise in their homes?

A. The very big kind. B. The small kind.

C. The kind from farms. D. The ugly kind.

5.The article(文章) does not discuss(讨论) .

A. pigs and pets B. pigs on farms and in the wild

C. raising dogs D. people's wrong ideas about pig.

1.D 2.A 3.B 4.B 5.C 【解析】猪是大家都很熟悉的一种动物,人们对它的印象总是又脏又笨,但是其实猪不是这样的。他们本身其实很干净、很聪明、也很友好。有些人饲养比较小的种类的猪作为宠物。 1.细节理解题。根据短文中They are also very smart. 以及Pigs are very friendly animals可知,猪是一种很聪明...
练习册系列答案
相关题目

Melbourne, Australia

Melbourne is a hot-spot travel destination, and it’s easy to see why with its beautiful beaches and busy city life.

Why it’s a great choice: Australia as a whole is considered a safe destination for international travel, and because of that, many solo travelers go there. As an English-speaking country, you won’t be faced with any language barriers. Melbourne is easy to get around because you can walk or bike practically anywhere!

Thailand

Thailand is great for solo travelers—perhaps because it is one of the Buddhist mindsets, which promote equality among the sexes.

Why it’s a great choice: Thailand is known for its friendly atmosphere, and as a travel hot-spot, there are plenty of chances to meet other like-minded travelers. Well known for being very cheap, especially in the north. A good choice if you want to get away on a budget. Thailand has a lot to offer, from the party-central Bangkok to beautiful beaches and tropical (热带) jungle.

Hong Kong, China

Hong Kong is a great place to relax for solo travelers as it is full of “Zen moments,” such as beautiful gardens and Tai Chi classes.

Why it’s a great choice: Hong Kong is regarded as one of the safest cities in the world. If you’re not well-traveled, or perhaps a bit tired of things like language barriers, Hong Kong is a great place to start, as it mixes both Eastern and Western at the same time.

Bali, Indonesia

Bali is a spiritual place with yoga, spas, healthy food and beaches. The combination of friendly people and splendidly visual culture has made Bali Indonesia number one tourist attraction.

Why it’s so great: You won’t be the only solo traveler in Bali. Everyone is known for being extremely friendly and you’re sure to meet some amazing characters along the way. As a Hindu island, Bali is the perfect place for a relaxing and spiritual retreat (静修). The Sacred Monkey Forest in Ubud is fantastic—if you like monkeys, anyway.

1.What do the four places have in common according to the text?

A. They’re cheap to travel around.

B. They’re great for solo travelers.

C. They offer good spas and yoga.

D. There’re no language barriers.

2.Where can you enjoy both convenient transport and beautiful beaches?

A. Melbourne, Australia. B. Thailand.

C. Hong Kong, China. D. Bali, Indonesia.

3.What has made Bali Indonesia No.1 tourist attraction?

A. Yoga, spas, healthy food and beaches.

B. Friendly people and splendidly visual culture.

C. Meeting some amazing characters along the way.

D. Fantastic monkeys in the Sacred Monkey Forest.

4.What type of writing is this text?

A. A travel journal. B. A business report.

C. A travel guide. D. A press advertisement.

1.B 2.A 3.B 4.C 【解析】试题分析:本文主要介绍了澳大利亚墨尔本、中国香港,泰国等地旅游景点特色。 1.细节理解题。通读全文,并根据这四个景点中的关键词solo travelers判断这四个地方都适宜于自由旅行者旅行,故选B。 2.细节理解题。由文章Melbourne, Australia部分的首句Melbourne is a hot-spot t...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网