题目内容

【题目】The ________ dishes lay on the floor and no one was in the room.

A. breaking B. broken C. break D. broke

【答案】B

【解析】

试题分析:句意为:被打碎的餐具放在地上,屋里没有人在英语中,同源形容词的现在分词形式表示主动意义,过去分词形式表示被动意义,根据语境可知,这里“餐具”是被打碎的,故应选B。

练习册系列答案
相关题目

【题目】随着手机功能日益增多,智能手机(smart-phone)已被广泛使用。越来越多的年轻人沉迷于手机娱乐活动,我们身边的“低头族(phubber)”随处可见。请根据图中所示,结合表格所提供的信息,以“Refuse to be phubbers”为题写一篇短文。

要求:

1.短文须包含所有信息,语句通顺、意思连贯,可适当发挥;

参考词汇:1. have effects on 2. concentrate on 3. face-to-face conversation 4. make good use of

2.词数80左右(文章开头已给出,不计入词数);

3.不得透露学校、姓名等任何个人信息,否则不予评分。

Refuse to be phubbers

With the development of the Internet, smart-phones are widely used among people. Phubbers can be seen here and there. ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

【题目】Answer the following questions (根据短文内容回答下列问题)

Have you ever recycled? To recycle is to take rubbish and make it into something new. Recycling makes rubbish into something useful, so it is good for our environment. Recycling often helps to clean up the litter that makes our streets dirty.

We can recycle all kinds of things. The most common materials like glass, plastic, paper, metals, cloth are all recyclable. Sometimes these things are broken down (降解) to make the same kinds of things. An example of this type of recycling is using paper to make more paper. Rubbish can also be broken down to make completely new things, too!

We can recycle some materials forever. Glass is one of them. We use glass things, then break them down and use them again and again. Aluminum cans (铝罐) are one of the most useful recycled metals. We can recycle them again and again. We have recycled nearly 60% of all aluminum can.

A family of four can make nearly 2,000 pounds of rubbish each year. As time goes on, we have fewer places to put all the rubbish in. Recycling is one way to limit (限制) the amount of rubbish we need to put into the land.

The next time you throw a can or bottle into the rubbish bin, look to see if there is a recycling sign on the label(标签)or on the bottom.

1Why is recycling good for our environment?

____________________________________________________________.

2According to the passage, can we recycle glass bottles forever ?

___________,_________________________________________________.

3How many aluminum cans have we recycled?

____________________________________________________________.

4What can be the best title for this passage? ( In no more than 10 words)

____________________________________________________________

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网