题目内容
Mr. Johnson lives outside the town. He works in a post office. His wife is often ill and six children 1 at school. He works hard but he is often short of 2. In the end of every month his family are always3.
One afternoon, on his way home, it suddenly began to 4. When he got home, he was wet through. He hurried to go 5 after supper and his wife washed the clothes and shoes for him. 6 she went to bed, she brought the clothes into the room but 7 the shoes. The next morning Mr. Johnson couldn’t find his shoes. His wife found a pair of 8 shoes under the bed for him. Then he went to 9 and told the policeman about it.
“I 10 ten dollars for my shoes, sir,” said the man. “Look! I have to 11 such a pair of worn-out shoes!”
Several days later the police 12 a thief and found the shoes. They were as worn-out as the 13 which Mr. Johnson was wearing.
“You’ve fooled us, Mr. Johnson,” said a policeman. “The shopkeeper told me a pair of new shoes like them 14 only seven dollars!”
“You’re right, ,sir,” said Mr. Johnson. “I’ve 15 them for five years and I had them mended six times. And I paid three dollars to the shoemaker for mending them!”
- 1.
- A.play
- B.study
- C.work
- D.live
- A.
- 2.
- A.water
- B.food
- C.clothes
- D.money
- A.
- 3.
- A.full
- B.afraid
- C.hungry
- D.angry
- A.
- 4.
- A.rain
- B.snow
- C.blow
- D.shine
- A.
- 5.
- A.to work
- B.to sleep
- C.to bed
- D.swimming
- A.
- 6.
- A.After
- B.Before
- C.While
- D.Because
- A.
- 7.
- A.remembered
- B.threw
- C.dropped
- D.forgot
- A.
- 8.
- A.broken
- B.new
- C.nice
- D.cheap
- A.
- 9.
- A.bus stop
- B.bus station
- C.post office
- D.police station
- A.
- 10.
- A.borrowed
- B.paid
- C.lent
- D.lost
- A.
- 11.
- A.look for
- B.find
- C.wear
- D.dress
- A.
- 12.
- A.caught
- B.stopped
- C.saw
- D.killed
- A.
- 13.
- A.one
- B.ones
- C.old
- D.new
- A.
- 14.
- A.cost
- B.sold
- C.took
- D.spent
- A.
- 15.
- A.bought
- B.given
- C.had
- D.liked
- A.
1.根据文章内容Mr. Johnson lives outside the town. He works in a post office.可知答案为B
2.根据下文的内容可知答案为D,表示缺少钱的意思。
3.缺少钱,一般会处于饥饿的状态,故选答案为C
4.根据下文的内容he was wet through.说明,在路上应该遇到下雨了,故选答案为A
5.go to bed,表示去上床睡觉的意思,符合上下文语境,故选答案为C
6.根据上下文的内容可知答案为B,表示在睡觉之前的意思。
7.根据转折词but,可以推断出是忘记了将鞋拿进来,故选答案为D
8.根据上文的叙述,妻子将丈夫的鞋没有带回家,因而找不到,就只有穿破鞋了,故选A
9.根据后文的内容told the policeman about it.可知答案为D
10.主语为人+pay的适当形式+for +sth,故选答案为B
11.根据上下文的内容来填写适当的内容,为不得不穿···,故选答案为C
12.catch为抓住的意思,故选答案为A
13.根据文章内容Several days later the police __37____ a thief and found the shoes可知答案为B
14.主语为物时,某物值多少钱,故选答案为A
15.根据后文时间状语内容for five years,可知该句子使用现在完成时,故选答案为C。
阅读下面两篇短文,从各小段所给的四个选项中选出能回答所提问题或完成所给句子的最佳答案。
Let’s meet the Johnson’s family. Mr.Johnson is a manageer(经理)in a big company(公司). He works very hard. He is very busy. He makes much money.But he is always tired(劳累的). He says to his friend,“I want to be a reporter because I like talking to people.”
His wife Mrs. Johonson is a good doctor .She works in children’ Hospital. She likes Chinese medicine(中医) very much.
The Johnsons have a daughter called Salina.She is a teacher of French. She always tells her students many interesting stories.They are good friends. They like her.
【小题1】There are ______ people in the Johnsons.
| A.four | B.three | C.two | D.five |
| A.worker | B.doctor | C.reporter | D.manager |
| A.can make much money | B.is very tired |
| C.wants to be a reporter | D.A,B and C |
| A.She likes it a lot. | B.She likes it a little. |
| C.She does n’t like it at all. | D.She doesn’t like it. |
| A.A doctor | B.A student | C.A teacher | D.A reporter |
Mr. Johnson is a bank clerk. 26______ wife, Mrs. Johnson, is a shop assistant. Mr. Johnson and Mrs. Johnson have 27________ sons, Jack and Tom.. Jack and Tom are very 28_______. They don’t like to 29________ their mom do the housework. One day, Mr. Johnson goes back home from a long journey (旅行). He buys a 30________ for his sons. Jack and Tom both like the toy and they 31____ it. Mr. Johnson says to his sons, “ I want to 32_____ the toy to the best boy. 33____ helps your mom clean the room? It’s you, Jack 34_____ it’s you, Tom?” The two brothers say to their ______, “ You can give the toy to yourself, Dad.”
| 【小题1】 |
|
| 【小题2】 |
|
| 【小题3】 |
|
| 【小题4】 |
|
| 【小题5】 |
|
| 【小题6】 |
|
| 【小题7】 |
|
| 【小题8】 |
|
| 【小题9】 |
|
| 【小题10】 |
|