题目内容

【题目】“Jenny, the more you practise, the __________ you will play the piano. ” said her mother.

A.bestB.goodC.wellD.better

【答案】D

【解析】

句意:“Jenny,你练习得越多,钢琴就弹得越好。她母亲说。

考查副词比较级。best最好,形容词或副词的最高级;good好,形容词原级;well好,副词原级;better更好,形容词或副词的比较级,根据句意及关键词the more…,可知此处用固定搭配the+比较级the+比较级意为就越…”,这里用well的比较级better修饰动词play,故选D

练习册系列答案
相关题目

【题目】 If you're like most kids, you probably wish to be as thin as a super star or as strong as a sports player. Maybe you wish to be ____________ or just a little different. Thinking like these is normal. After all, it's a part of growing up._____________you must know that some things about yourself can't be changed. Learning and accepting these things is a(n) __________ part of your growing up, too.

Don't watch TV or movies to find the person you want to look like. These people are often on very strict and unhealthy diets to ____________thin and beautiful. And many models in magazines, newspapers, and___________ the Internet have their hair cut to look perfect. But these pictures and people are not realistic (现实的) at all!

Instead, look around the people you see every day____________. How do your family members look like? Are they really thin?_____________other healthy and "normal" people can help you to feel better about your body.

Feeling that you are overweight, underweight, too short, or too tall doesn't necessarily mean there is anything wrong with your ___________. These feelings may simply mean that you need a little bit of self-esteem (自尊). This means you should____________ to feel good about yourself and the way you are now.

The world is full of all kinds of different ____________. Learn to be yourself. The most important thing is to keep smiling, have fun, and be happy with the way you are!

1A.biggerB.tallerC.smallerD.easier

2A.ButB.OrC.AndD.So

3A.interestingB.modernC.importantD.traditional

4A.stayB.tasteC.readD.feel

5A.inB.atC.onD.to

6A.loudlyB.quietlyC.probablyD.carefully

7A.Looking atB.Looking afterC.Looking likeD.Looking for

8A.bodyB.spiritC.mindD.agree

9A.talkB.dreamC.agreeD.learn

10A.culturesB.valueC.peopleD.places

【题目】 Astronauts (宇航员) have very busy lives. Each day they are carefully planned by mission (任务) control. The 12-hour working day on the International Space Station (ISS) begins with a wake-up call. After a quick wash with a wet cloth, the crew (全体乘务员) have breakfast and run through the jobs for the day.

Space stations are like large houses that need much care and attention. Much of the crew’s time is spent preparing and carrying out scientific experiments.

At least two hours each day is spent on exercise. It is necessary to keep the crew healthy. In some ways, living in a space station is like being on a deserted island. A crew of two or three astronauts has to survive far from home for weeks or months.

If their mission is to be a success, they have to learn to live and work together as a team. Crew members have to learn to share jobs, such as cleaning and repairs. They also have to talk about problems and discuss how to deal with them.

Astronauts first feel the influence of weightlessness (失重) when the rocket engines are turned off. Straight away, they begin to float (漂浮), held down only by seat belts. Weightlessness allows astronauts to appear. superhuman strength. They can lift objects that would be far too heavy to move on the earth.

Without the influence of gravity (重力), astronauts become weak. To stay fit, they have to exercise several hours each day. In a space station, there is no up or down. There is no difference between a floor and a ceiling (天花板). This can make astronauts feel sick until they get used to this strange environment.

根据短文内容,从ABCD四个选项中选择一个最佳答案。

1Astronauts on the International Space Station work for ________ hours every day.

A.8B.10C.11D.12

2What is the crew’s time mainly used for?

A.Exercising.B.Doing scientific experiments.

C.Reading.D.Cleaning.

3What’s the meaning of the underlined word “survive” in Chinese?

A.休养B.苦思C.生存D.调查

4Which of the following is TRUE according to the passage?

A.Astronauts need to work as a team.

B.Weightlessness makes astronauts become strong.

C.There are up and down in a space station.

D.Astronauts exercise one hour each day.

5What’s the best title for the passage?

A.Astronauts’ lives in the space station

B.The influence of weightlessness

C.How to live in the space station

D.How to exercise in the space station

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网