题目内容
【题目】
![]()
A. commonly B. human C. treated D. ill E. market
Food safety nowadays are has become a rising concern. The food we eat seems to have great effects on our health. Although science has made big steps in making food more fit to eat, it has, at the same time, made many foods unfit to eat. Some research has shown that perhaps eighty percent of 【1】 illness is related to food and forty percent of cancer is related to the diet as well. That food is related to illness is not a new discovery. In 1945, some researchers realized that things 【2】 used to keep colors in meats and other food additive(添加剂),caused cancer. Yet, these additives remain in our food, and it becomes more difficult, all the time to know which things on the packaging labels are helpful or harmful. The additives, which we eat, are not all so direct. Farmers often give penicillin to their animals, and because of this, penicillin has been found in the milk of 【3】 cow. Sometimes similar drugs are given to animals in order to get a higher price on the 【4】. Although some countries have tried to control such things, the practices continue.
【答案】
【1】B
【2】A
【3】D
【4】E
【解析】
食品安全现在已经是一个很受关注的问题,食物对我们的健康有很大的影响。
【1】句意:一些研究表明,人类80%的疾病与食物有关,40%的癌症与饮食有关。
根据句意及常识可知是人类疾病,故填human.
【2】句意:一些研究者意识到事情通常用于保持颜色在肉类和其他食品添加剂(添加剂),导致癌症。
根据________used可知此处需要填副词修饰过去分词used, 故填commonly.
【3】句意:农民经常给他们的动物注射青霉素,因此,在病牛的牛奶中发现了青霉素。
此处应填形容词,根据句意可推测为青霉素被参杂在坏的牛奶中。故填ill adj.生病的,坏的。
【4】句意:有时给动物服用类似的药物是为了在市场上卖个好价钱。
此处填名词,The farmers are simply trying to fatten the animals in order to get a higher price on the _______. 可推测农民将动物喂胖是为了在市场上获得更高的价格。故填market.