题目内容

【题目】 Tom has the most beautiful garden in our town. Many people take part in “The Nicest Garden Competition” each year, and Tom wins every time. Mike’s garden is larger than Tom’s. Mike works harder than Tom and grows more flowers and vegetables, but Tom’s garden is more interesting. He has made clean paths (小径) and built a wooden bridge () over a pool. I like gardens, too, but I do not like hard work. Every year, I take part in the garden competition, too, and I always win a little prize (奖励) for the worst garden in our town.

根据短文内容,填写下列表格。

Garden

How

Why

Tom’s

The 1

There are 2paths

and a wooden bridge.

Mike’s

3than Tom’s

He works harder than Tom.

There are 4

The writer’s

the 5

I dislike hard work.

【答案】

1most beautiful

2clean

3larger

4more flowers and vegetables

5worst

【解析】

本文是一篇说明文。文章主要介绍了汤姆总是在“最漂亮的花园比赛中”获胜。

1细节理解题,根据“Tom has the most beautiful garden in our town. 汤姆有我们镇上最漂亮的花园。”,可知Tom的花园式最漂亮的,故填:most beautiful

2细节理解题,根据“He has made clean paths (小径) and built a wooden bridge () over a pool. 他修好了干净的小路,并在池塘上建了一座木桥。”可知答案,故填:clean

3细节理解题,根据“Mikes garden is larger than Toms. 迈克的花园比汤姆的大。”,可知答案,故填:larger

4细节理解题,根据“Mike works harder than Tom and grows more flowers and vegetables, but Toms garden is more interesting. 迈克工作比汤姆更努力,种植更多的花卉和蔬菜,但汤姆的花园更有趣。”,可知答案,故填:more flowers and vegetables

5细节理解题,根据“Every year, I take part in the garden competition, too, and I always win a little prize (奖励) for the worst garden in our town. 每年,我也参加花园比赛,我总是获得我们镇上最差的花园的小奖。”,可知作者的花园式最差的,故填:worst

练习册系列答案
相关题目

【题目】 There was a man living in a big city. He enjoyed ________for things of old times. One day he_______to a village. The village was so beautiful ______he felt very relaxed. So he decided _______ at a hotel for a couple of days. One morning, he walked around the village and came to a very big, old tree. He found an old man sitting under the tree. In front of him, there was a blue bowl, which looked very old. The bowl was on the ground and a cat ____________ milk from it.

A farmer, the owner of the cat, ___beside the bowl. In order not to draw the farmer's attention to the value (价值) of the bowl, the man said to him ____a soft voice, " _____nice cat you have! Won't you sell it to me?" "How much would you give me for it?" the farmer opened his eyes and asked. "Thirty dollars. Would it be enough?" A few minutes later, the farmer agreed. After____the farmer, the man said, "My cat will certainly feel thirsty. May I take the bowl so that the cat can have milk?"but the farmer said, "I am sorry I _________ give it to you. Thanks to the bowl, I have already sold twenty cats."

1A. looksB. lookC. lookingD. looked

2A. was comingB. cameC. would comeD. comes

3A. asB. becauseC. butD. that

4A. stayB. to stayC. stayingD. stayed

5A. drankB. drinksC. was drinkingD. has drunk

6A. was lyingB. laidC. is lyingD. lies

7A. withB. forC. onD. in

8A. WhatB. HowC. What aD. How a

9A. payingB. payedC. had paidD. pay

10A. can'tB. canC. mustD. may

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网