题目内容

【题目】根据各句句意及汉语提示,在答题卡内相应编号后的横线上写出单词,每题一词。

1The better you know herthe more you will _________ (欣赏) her.

2___________(知识) comes from questioning.

3It's __________(不礼貌) to talk with your mouth full.

4All of his body relaxed_____________________ (除了) his right hand.

5His brother stuck to __________(传播) messages about how to prevent pollution.

【答案】

1admire

2Knowledge

3impolite

4except

5spreading

【解析】

1句意:你越了解她,就会越钦佩她。

根据所给汉语意思,admire意为“欣赏”,由所给空前面的will可知,应该填动词原形,故答案填admire

2句意:知识来自提问。

根据所给汉语意思,knowledge意为“知识”,是不可数名词,故答案填Knowledge

3句意:嘴里塞满东西说话是不礼貌的。

根据所给空前面的It's可知,应该填形容词作表语,impolite意为“不礼貌的”,故答案填impolite

4句意:除了右手,他全身都放松了。

根据所给汉语意思,exceptbesides都是“除了”,except后跟名词或代词作宾语,强调从整体中除去部分,即except后的部分不包括在整体之内;besides表示包含在内,由所给空前面的All of his body relaxed以及后面的his right hand可知,是从his body这个整体中,除去his right hand,所以用except,故答案填except

5句意:他哥哥坚持传播有关如何防止污染的信息。

根据所给汉语意思,spread意为“传播”,由所给空前面的stick to doing sth“坚持做某事”,故答案填spreading

练习册系列答案
相关题目

【题目】B)请根据短文内容及首字母提示, 填写所缺单词。

A magical evening

The audience(观众)is seated and waiting. The performance(表演)will start at any moment.

H1 , this is no ordinary(普通的)theatre. We are in an a2 open air theatre and the performance we will see is a modern version of an ancient Greek tragedy. As soon as the first actor a3 on the stage, the excitement begins. The audience is completely attracted when the performance finishes.

This performance is part of a yearly theatre festival held at the Ancient Theatre of Epidavros. The p4 are planned months in advance. This year's programme is going to include both Greek(希腊)and foreign theatre companies and promises to be one of the b5 so far. Many famous actors will perform in the comedies and tragedies.

Of course, this f6 takes place in summer. Sitting in an ancient theatre on a warm night, watching ancient drama is a magical experience. To make the most of this experience you should go for the weekend. For example, next weekend, Aristophane's comedy, The Frogs, is playing. Book tickets for Saturday night, b 7 arrive in Epidavros on Saturday morning. After settling into your hotel, you will have time to relax and go for a swim. After a late lunch, return to your hotel to get ready for the n8 performance. The performance b9 at 9 o'clock, so don't be late. Remember, there's quite a long walk from the carpark to the theatre.

So, if all goes according to the p10 , this time next weekend, you will be enjoying this special experience. I'm certain you'll want to come again.

【题目】 Gobblers Knob Hunting Preserve is one of the newest shooting clubs in Southwestern Pennsylvania. This club is open to the public and provides the sportsman with acres (英亩) of farmland.

Gobblers Knob offers pheasant (野鸡) and rabbits hunting on the farm. We can provide a professional guide service with dogs if needed. Training birds are available. Here at Gobblers Knob we hunt pheasants from September 1 through April.

Come on, enjoy the Pennsylvania historic farmlands. If you want to stay overnight and spend your weekend here, we are only ten minutes from hundreds of hotel rooms and many restaurants of your choice. The area has a lot of places of interest.

Guided Hunting Packages(套餐)

Morning hunts start at 8: 00 a. m.

Afternoon hunts start at1:00 p.m.

Package 1 1 or 2 guns for one half day, 10 pheasants or 20 rabbits. 280.00

Package 2 1 to 4 guns for one half day, 15 pheasants or 30 rabbits. 405.00

Package 3 1 to 4 guns for one half day, 10 pheasants and 20 rabbits. 535.00

Package4 1 to 4 guns for one half day, 20 pheasants or 40 rabbits. 550.00

Package5 2 to 5 guns for one half day, 25 pheasants or 50 rabbits. 680.00

Package6 2 to 5 guns all day, 20 pheasants and 20 rabbits. 910.00

Package7 2 to 5 guns all day, 30 pheasants and 30 rabbits. 1160.00

Package8 2 to5 guns all day, 50 pheasants or 100 rabbits. 1195.00

All Guided Hunting Packages include:

A professional guide service with dogs

Training birds

Hunter with their own dogs are welcome

1According to the text, Gobblers Knob_________.

A.closes in winterB.is the biggest shooting club in Pennsylvania

C.is only open in the morningD.offers a professional guide service

2If you need 3 guns and hunt 15 pheasants for one half day, you will pay________.

A.$280.00B.$405.00C.$680.00D.$910.001

3What type of writing is this text?

A.A history paper.B.An advertisementC.An announcement.D.A newspaper report

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网