题目内容

【题目】根据句意及所给中文提示、英文解释或首字母,写出句中所缺单词,每空一词。

1A girl can't go through the forest alone because it is easy to get______________.(迷路的).

2You will get a better_____________(结果) in the exam if you study harder.

3I like_______________(大自然) , so I often go on trips during my holiday.

4The local _____________________(政府) should take action to protect our own environment.

5_______________(/'sdli/) , animals have fewer and fewer living areas now.

6In the b___________________, the singer sang a popular song to us.

7When the accident happened, people looked at each other in f_________ and didn't what to do.

8The weather report says it will be r ___________ and the temperature will drop to-3 tomorrow.

9We must learn to keep yourself ____________(not in danger) if there is a big fire.

10Parents are willing to___________________(gives sth.to sb.) their best things for their children.

【答案】

1lost

2result

3nature

4government

5Sadly

6bar

7fear

8rainy

9safe

10provide

【解析】

1句意:一个女孩不能独自一人穿过森林因为很容易迷路。

根据汉语和空前get的提示,空处的词应为形容词lost,故答案为lost

2句意:如果你更努力学习,在考试中你将得到更好的结果。

“结果”的英文为result,根据汉语提示可知,故答案为result

3句意:我喜欢大自然,因此在假期期间我经常去旅行。

“大自然”英文为nature,不可数名词。根据汉语提示可知,故答案为nature

4句意:当地政府应当采取行动来保护我们自己的环境。

“政府”英文为government,集合名词。根据汉语提示可知,故答案为government

5句意:伤心地是,动物们现在有越来越少的栖息地。

根据句意可知,空处的词为副词,修饰后面的整个句子;根据音标可知,空处的词为sadly,故答案为sadly

6句意:在酒吧里,歌手给我们唱了一首流行歌曲。

根据空前the的提示,空处的词应为名词;根据句意和首字母提示可知,空处的词为bar,故答案为bar

7句意:当事故发生时,人们在恐惧中互相看着,不知道怎么做。

根据空前in的提示,空处的词应为名词;根据句意和首字母提示可知,空处的词为fear,故答案为fear

8句意:天气预报报道明天将下雨,温度将下降到-3℃。

根据空前be的提示,空处的词应为形容词;根据句意和首字母提示可知,空处的词为rainy,故答案为rainy

9句意:当有大火时我们必须学会保护我们的安全。

根据英文解释(not in danger不在危险中)和句意可知,空处的词应为形容词“安全的”,其英文为safe,故答案为safe

10句意:父母们乐意给他们的孩子提供最好的东西。

根据英文解释可知,空处的词应为provide提供,和后面的介词for构成短语provide sth for sb为某人提供某物;bo wiling to后加动词原形do,乐意干某事,故答案为provide

练习册系列答案
相关题目

【题目】根据短文内容完成表格中所缺信息,每空限填一个单词。

I had the meanest(最刻薄的) mother in the whole world.When other kids ate candies for breakfastI had to have porridgeeggs or bread.When others had Coke and candies for lunch, I had to eat rice.And my supper was also different from other children’s.In a word, we must eat healthy food.But I wasn’t alone when I was sad.My sister and two brothers had the same mean mother as I did.

My mother must know where we were all the time.She had to know who our friends were and where we were going.We had to clean clothes and take a bath every day.The other kids may wear the same clothes for days.We couldn't lie in bed“sick” in order not to go to school.

We had to go to bed before 9:00 every night and get up at 7:00 the next morning . We couldn’t sleep until noon like our friends on Sundays.We had to do housework like washing dishes, making beds and cooking.

Through the yearsthings didn't change a little.In the school we had to get good grades.

What’s more,our mother didn't let us drop out of school.She decided to make us grow up into educated and honest adults.

I am now trying to raise my three children this way.I am full of happiness when my children call me a mean mother.Why?Because now I thank God every day because it gave me the meanest mother in the world.

I am lucky to have the 1mother in the world

My life as a kid

My sister,two brothers and I couldn’t have 2food

We must let my mother know 3we were all the time and who our friends were.

We had to go to bed and get up4every day.

We had to do 5 like washing dishes,making beds and cooking.

In the school we had to get good 6.My mother never let us 7out of school.

Mother’s hope

We were able to become educated and 8adults.

My feeling now

When my children call me a mean mother, I am 9 of happiness.I think God every day for 10 me the meanest mother in the world.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网