题目内容

【题目】– This new kind of mobile is really cheap!

— The ________, the better. I’m short of money, you see.

A.cheapB.cheaperC.more expensive

【答案】B

【解析】

句意:——这种新型手机真便宜!——越便宜越好。你知道的,我缺钱。

考查形容词的比较级。cheap“便宜的”,为形容词的原级; cheaper“比较便宜”,为形容词的比较级;C“更贵”,为形容词的比较级。根据下句“I’m short of money, you see.”可知,希望便宜;根据the+比较级,the+比较级,表示“越……越……”可知,故选B

练习册系列答案
相关题目

【题目】 We may think today that Donald Trump invented the term, but “fake news” has been around for a while. In the early 19th century, small regional and local papers made their product known and i1 their sales with a lot of made-up news articles. The Central Park Zoo Escape, reported on November 9, 1874, is one such event.

The front page of the New York Herald that day reported that v2 animals had escaped from the Central Park Zoo. A rhino had fallen into a sewer(下水道) and a lion had been seen walking slowly through a church. The article said that, while the police and National Guard were doing what they could, twenty-seven people had already died and many others had been injured. Readers were scared and armed men were seen in the streets, preparing to p3 their loved ones and property by battling the wild animals of the zoo. In their upset, they clearly hadn’t read to the end of the article: the l4 line stated that ‘the whole story given above is a pure lie’!

But why was it done? The article was the creation of a reporter named Joseph Clarke. Working alongside his editor, Clarke wanted to highlight the dangerous conditions at the zoo by showing the readers what could happen, not what a5 had. They had no idea of the fear it would cause. The paper never apologized for the upset to New Yorkers. I6, they ran a short statement requesting that safety conditions at the zoo should be improved.

The l7 to learn? Always read right to the end!

The whole story given above is not a pure lie!

【题目】80% of teens don't get enough exercise

The World Health Organization (WHO) says that 80% of the world's teens don't get enough exercise to live healthy lives. The report, which was published in the Lancet, was based on research done with students aged 11-17 in 146 different countries. The WHO has been studying teen activity levels since 2001 and reports that not much has changed since then.

The WHO says that kids should get at least an hour of medium to hard exercise every day. This could include walking, running, biking, dancing, playing sports, or many other activities.

More and more research is showing that exercise doesn't just help the body, it can help the brain, too, improving thinking, test scores, and school grades.

One big reason for the lack (不足) of activity in today's teens is technology, such as smartphones, computers, and TVs. Many teens find it very hard for them to pull themselves away from their devices (设备), whether they are texting, playing games, or watching videos or movies. The WHO warns that young people need to do less playing in the digital (数码的) world, and more playing in the real world.

Health experts want schools and families to encourage teens to be more active. Teens should take part in sports, whether on official teams or just playing around in the playground.

Experts believe that it's very important for young people to fall into these habits now, because the positive effects (积极影响) of those habits can carry on into adult (成年的) life. Studies show that the best way to tell how active someone will be as an adult is to look at how active he was as a teen.

1According to the WHO, what is the worldwide problem for teens?

_____________________

2What is the WHO's suggestion?

_____________________

3Why is exercise very important?

_____________________

4What is the influence of technology on teens?

_____________________

5What is the advice of health experts on solving teens' problems? (Give one example)

_____________________

6What can you learn from last paragraph?

_____________________

【题目】 During holidays, more and more people like traveling. Many of today’s travelers are trying to find an unusual experience or adventure. Hiking may be a good choice.

Hiking is a great way to travel. You will get close to nature and take exercise at the same time. Hiking is easy to do and doesn’t have to be very expensive. You can hike close to home or travel to other places. The basic equipment you need for hiking is simple: good shoes, clothes and a backpack.

You can hike in the mountain , in a forest or along a river. You can also go for a hike in the city.

Hiking is fun and exciting, but you shouldn’t forget safety. Here are some basic tips for successful hiking:

Hike in a group. Always have at least one other person with you.

Drink often. Carry enough water for the day and your pack will get lighter as the day wears on.

Small snacks will often keep your energy level up rather than waiting for a big lunch meal.

Leave your hike plan with someone back home and call them when you get off the trail(小路).

Bring and use sunscreen and a hat to prevent sunburn, even on cloudy or cold days.

You may see rock cairns, piles of stones, along the trail. Don’t destroy them. They are useful and can help you find your way.

Short hair is much easier to manage in the wild and it is less inviting for bugs and critters(小动物)looking for a place to live.

1Here are some pieces of the basic equipment the travelers need EXCEPT ____________.

A.good shoesB.a backpackC.a camera

2In the writer’s opinion, where can the travelers choose to hike?

A.In the sky.B.In the river.C.In the forest.

3What do the underlined words mean in the passage?

A.岩石标B.土堆C.墓碑

4According to the passage , which one is NOT true?

A.You’d better go hiking with a group of your friends.

B.You can hike with small snacks, enough water and short hair.

C.If the weather is cloudy, you don’t need to use sunscreen.

5What is the best title for this passage?

A.A hiking experience.B.A kind of sport— hiking.C.Exciting hiking.

【题目】阅读下面的材料,然后根据材料内容回答所提问题。

A lady and her husband walked into the president of Harvard’s outer office. “We want to see the president,” the lady said softly. Looking at the couple who wears usual clothes, the secretary said, “He’ll be busy all day.” “We’ll wait,” the lady replied.

For hours, the secretary did nothing for them, hoping that they would finally go away. They didn’t. “Maybe if they just see you for a few minutes, they’ll leave,” the secretary finally told the president.

The president looked down at the couple. The lady told him, “We had a son that had studied in Harvard for one year. He loved Harvard. But he was accidentally killed. And my husband and I would like to build something for him in Harvard. “Madam,” the president said angrily, “we can’t put up a statue(雕像) for every person who attended Harvard and died.”

“Oh, no,” the lady explained quickly, “we mean we would give a building to Harvard.” The president looked at their usual clothes, and then said, “A building! Do you know how much a building costs? It took us over seven and a half million dollars to build Harvard.”

The lady turned to her husband and said quietly, “Is that all it costs to start a university?” Her husband nodded. Mr. and Mrs. Leland Stanford walked away, traveling to Palo Alto, California where they built a university with their name—a memorial to a son that Harvard no longer cared about.

How are we supposed to treat others who can do nothing for us? Don’t judge a person by his appearance.

1Why did the secretary do nothing for the couple at first?

___________________________________________

2Was the president of Harvard friendly to the couple?

___________________________________________

3According to the story, how much did it cost to start a university?

___________________________________________

4What did the couple do with their money in the end?

___________________________________________

5What can we learn from the passage?

___________________________________________

【题目】 As a child, Laura Smith loved the sea. She was born on a boat in New Zealand, and has _______ stepped off (离开) one since. Laura first sailed by herself at age 6, showing a talent for understanding her boat and the confidence to _______ it. At 13 years old, Laura made a big _______ for herself —becoming the youngest person ever to sail around the world alone.

_______she could do that, she had to face many difficulties. While her parents were confident that she could do it, the Dutch government tried to stop her, saying that she was too _______ to risk her life. Many people also felt that she, as a student, should pay more attention to her studies. After long fight, she finally got permission (批准). But she had to go for classes to learn how to _______ herself while alone at sea, and had to use a bigger boat than the one she used often. To _______ falling behind in her studies, she also had to promise to do her homework at sea.

Finally, at the age of 14, Laura was ready. In August 2010, he started her journey from the island of St. Maarten on her sailboat, Guppy. Her trip lasted 518 days _______, partly because she had to stop at different ports (港口) to study and check her boat. Laura was alone for most of her journey, but she kept a blog that was read _______ many people around the world.

Laura returned to St. Maarten at the age of 16, and was ________ by her family, friends and many fans. She had become the youngest sailor to sail around the world alone.

1A.probablyB.reallyC.especiallyD.hardly

2A.repairB.controlC.sellD.build

3A.priceB.recordC.planD.date

4A.BecauseB.UntilC.SinceD.Before

5A.oldB.youngC.tallD.short

6A.get on withB.learn fromC.look afterD.look up to

7A.avoidB.practiseC.enjoyD.keep

8A.at firstB.in personC.at leastD.in total

9A.withB.byC.forD.to

10A.touchedB.introducedC.welcomedD.changed

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网