题目内容

--Have you ever been to South Tower Park?

---Yes. I ___________there a few months ago.

A. went B. have been C. have gone

A 【解析】句意:——你曾经去过南塔公园吗?——是的,几个月前我去那儿了。have been to曾经去过某地; have gone to去某地了;根据a few months ago.可知用过去时态;故选A
练习册系列答案
相关题目

Steve Jobs, who was as famous as Bill Gates in the world, was one of the fathers of the personal computing time and the founder of the computer company , “Apple”. He was also one of the greatest giants of the information age. The following are some of his greatest achievements.

Apple II

Jobs and Steve Wozniak founded Apple Computers Inc. in 1976. A year Later the Apple II was invented. This production(产品) was the world’s first mass-market personal computer.

The iMac

Under Jobs’ leadership. Apple introduce the all-in-one iMac computer in 1998. The iMac became the first machine, which offered only a CD-ROM slot.

The iPad

By 2010, Steve Jobs was confident the world was ready to have a tablet computer that would be great for watching movies and playing games. The touch-sensitive iPad is a great success.

IPhone 4s

IPhone 4s came out on October 4, 2011, in America. It looks like iPhone 4. It has a lager and wider screen and a slimmer yet wider case. It has a better camera and faster data transfer speeds.

1.When was the Apple II invented?

A. In 1976. B. In 1997. C. In 1998 D. In 2010.

2.When did the iMac first come out?

A. In 1976. B. In 1998. C. In 2010. D. In 2011.

3.Which one was the oldest?

A. The Apple II. B. The iMac. C. The iPad. D. The iPhone 4s.

4.From the passage, we can know that the iPad _______.

A. has a better camera B. is the first personal computer

C. has a CD-ROM slot D. is great for watching movies

5.According to the passage, which of the following is True?

A. iPhone 4s’ screen is the same size as iPhone 4.

B. iPhone 4s has a larger and slimmer case than iPhone 4.

C. iPhone 4s uses less time to transfer data than iPhone 4.

D. iPhone 4s with an improved camera is cheaper than iPhone 4.

1.B 2.B 3.A 4.D 5.C 【解析】文章大意:史蒂夫•乔布斯是个人电脑时代的创始人之一,是电脑公司“苹果”的创始人,也是信息时代的巨头之一。文章中对他创造的四种产品进行论述,包括苹果II代电脑,iMac,iPad和苹果4s,文章分别从发明时间和性能方面进行介绍。 1.细节理解题。根据第一个表格Jobs and Steve Wozniak founde...

Technology is everywhere. We see it any place we go and, in fact, almost all of us carry some piece oftechnology with us every time we leave the house. What I always forget, though, is just how useful andpowerful technology can be when we want to help others

There is not a single room in my house that does not have some electronic devices(设备) lying around init. Whenever I am at home, I am almost always using at least one electronic device. If you walked into myliving room on any given day, you would find that, first, I have the television on. At the same time, I usuallyhave my laptop resting on my knee, or I will be using my mobile phone, Even when i'm not at home I amalways using my phone, and at work or in cafes, I sit down and connect to the local wireless network on myipcop.

I must say that I waste a lot of time on the computer and the time I spend on it could be much betterspent if I were to take up a little online volunteering

The technology we carry about everywhere can have a great power to do good for the world and to helpothers and recently I discovered just how much online volunteering there is to do in the world. From usingyour language skills to do translations, to developing and managing projects and helping with IT work, thereis so much that so many people can do to help people in their own countries and across the world. The UnitedNations, in fact, has a huge page with "Volunteers Recruited" on its website.

This work can support the poor and help charities who cannot pay for staff. Many organizations onlyrequire you to work an hour a week-some even less. And the support provided by online volunteers can reallyhelp make a difference to those in need.

1.From Paragraph 2, we can know that the writer

A. uses technology a lot B. works in a cafe

C. is a computer engineer D. likes modern music

2.The underlined word Recruited"in Paragraph 4 means“

A. Ordered B. Wanted C. Visited D. Warned

3.In the writers opinion, people should spend more time with technology.

A. working on computer programs B. keeping the Internet safe

C. inventing electronic products D. helping people in need

4.What can be the best title for the passage?

A. Website Design B. Internet Organizations

C. Online Volunteering D. Online Translation

1.A 2.B 3.D 4.C 【解析】科学技术已经渗透进了我们的生活,我们每天都在使用这些科技带来的方便中。但作者认为我们应该利用这些先进的技术去帮助别人,这样才能体现出这些科技的力量。 1.细节理解题。题目问到的是短文第二段,仔细阅读这一段我们可以知道,这一段的第一句话是该段的中心句,根据这句话There is not a single room in my ho...

You have been working hard to learn English. Do you know foreigners are trying to learn Chinese? According to a survey, one in four American young men would like to learn it. There will be over 150,000,000 people learning Chinese around the world in the early 2019.

"Because of Chinas fast development, Chinese has become more useful. More and more people begin to learn it. "said Scott McGinnis, a Washington language expert.

For example, in 2010, only 30 schools in America had Chinese lessons. This year, more than 300 schools there have Chinese lessons during school days. Last year, China gave 3,000 textbooks to a school in America because they had done a good job.

Although Chinese is becoming more and more popular, it is one of the most difficult languages to learn. Usually, an English speaker takes about 1, 320 hours to become good at Chinese. He needs only 480 hours for French, Spanish or Italian.

1.According to the passage, more and more foreigners begin to learn Chinese______.

A. because they have more free time

B. because Chinese is easy to learn

C. because China is fast developing

2._______schools in America give students Chinese lessons, in 2018

A. Over three thousand B. About three hundred C. Only thirty

3.The students at the schools in America take Chinese lessons_______.

A. on school days B. after school C. at weekends

4.Last year, China gave 3,000 textbooks to a school in America because_______.

A. they wanted to build a library B. they had done a good job

C. they had given Chinese students many English books

5.From the passage we know that______.

A. English speakers like to learn French, Spanish and Italian more than Chinese

B. Chinese is more difficult to learn than French, Spanish and Italian

C. Chinese is easier to learn than French, Spanish and Italian

1.C 2.B 3.A 4.B 5.B 【解析】文章讲述了因为中国的快速发展,现在越来越多人在学汉语。 1.根据Because of Chinas fast development, Chinese has become more useful. More and more people begin to learn it.可知因为中国的快速发展,现在越来越多人...

My father was German, but he Worked in England. He married my mother, who was English. Her family name was Robinson, so when I was born in632, in England, they called me Robinson, after her.

My father did well in his business and I went to a good school. He wanted me to get a good job, and live a quiet, pleasant life. But I wanted adventure and an exciting life.

“I want to be a sailor and go to sea", I told my mother and father. They were very unhappy about this.

“Please don’t go. "my father said, "You won't be happy you know. Sailors have a difficult and dangerous life. "and because I love him, and he was unhappy, I tried to forget about the sea.

But I couldn't forget, and about a year later, I saw a friend in town. His father had a Ship and my friend said to me,” we are sailing to London tomorrow. Why don’t you come with us.”

On September 1", 1651, I went to Hull and the next day we sailed for London.

But, a few days later, there was a strong wind. The sea was rough and dangerous, and the ship went up and down up and down. I was very ill, and was very afraid.

“Oh, I don't want to die!” I cried,“ I want to live! If I live, I will go home and never go to sea again!”

The next day the wind stopped, and the sea was quiet and beautiful again.

Well, Robinson, my friend laughed," How do you feel now? The wind wasn't to bad.”

“What!" I cried. "It was a terrible storm.”

“Oh, that wasn't a storm, "my friend answered, "just a little wind. Forget it, come and have a drink.”

After a few drinks with my friend, I felt better. I forgot about the danger, and decided not to go home. I didn’t want my friend and family to laugh at me!

I stayed in London for some time, but I still, wanted to go to the sea. So, when the captain(船长)of a ship ask me to go with him to Guinea in Africa, I agreed, And so I went to the sea for the second time.

It was a good ship, and everything went well at first, but I was very ill again. Then when we were near the Canary Islands, a Turkish pirate(海盗)ship came after us. They were famous thieves of the sea at that time. There was a long, hard fight, but when it finished, we and the ship were prisoners. The Turkish captain and his men took us to Sallee in Morocco. They wanted to sell us as slaves(奴隶)in the market. But in the end, the Turkish captain decided to keep me for himself, and took me home with him. This was a sudden and terrible change in my life. This Turkish captain was now my master.

1.Why did Robinson forget about the sea at the beginning?

A. Because he had no money to own a ship

B. Because he hasted to live a dangerous life

C. Because he wanted to make his parents happy

D. Because he looked forward to getting a good job

2.Which is the right time order of what happened in the story?

a. One of Robinson’s friends invited him to sail to London

b. The Turkish captain took Robinson home

c. A captain asked Robinson to go with him to Guinea

d. Robinson drank with his friend

e. A long and hard fight happened

A. a-d-c-e-b B. d-a-c-e-b C. a-c-b-e-d D. d-c-a-b-e

3.What did Robinson think of his sea journey?

A. Everything was fine B. The sea was quiet all the time

C. The wind was weak D. Sea life was dangerous at times

4.Who took Robinson to Sallee in Morocco?

A. the Turkish Captain B. his friend

C. the captain of a ship D. his father

5.What can we infer(推断) from the passage?

A. Robinson wanted to serve the Turkish

B. Robinson lived happily with the Turkish captain

C. Robinson became a slave to the Turkish captain

D. Robinson made friends with the Turkish captain

1.C 2.A 3.D 4.A 5.C 【解析】试题短文讲述了鲁滨逊的两次航海经历,充满了危险,第二次遭遇了海盗被俘,他成为土耳其船长的奴隶。 1.题意:为什么鲁滨孙起初忘记了大海?考查细节理解题。根据and because I love him, and he was unhappy, I tried to forget about the sea.,可知鲁滨...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网