题目内容

【题目】听下面一段对话,回答三个小题。
(1)Where are the boy's English books?
A.They are under the radio.
B.They are in the bookcase.
C.They are on the chair.
(2)How many things does the boy need?
A.Three
B.Four
C.Five
(3)When will the boy's mother meet him?
A.At eleven o 'clock
B.At ten o 'clock
C.At nine o 'clock

【答案】
(1)A
(2)A
(3)C
【解析】【听力原文】W: Hello.

M: Hi, Mom. Could you bring some things to school for me?

W: OK.

M: I need my English books…

W: English books? Where are your English books?

M: Hmm, they're under the radio.

W: OK.

M: And I need my ruler. It's on the bed. And my Chinese dictionary.

W: Is the dictionary in the bookcase or on the desk?

M: It's on the desk under the computer game.

W: OK. Meet you at nine at your school.

M: Thanks, Mom!
(1)根据这句 Hmm, they're under the radio.可知男孩的英语书在录音机下面,故选A。
(2)根据这句I need my English books…;And I need my ruler. And my Chinese dictionary.可知男孩需要三样东西,故选A。
(3)根据这句Meet you at nine at your school.可知男孩的妈妈九点会来看他,故选C。

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读下面短文,根据其内容完成后面各项任务。
My father woke up(叫醒)my brother and me early one summer morning when l was fourteen and said 'Get up! you're going with me to cut the grass in the garden”
From Sunup to sundown,my father,my brother and l worked in the garden.By the end of the day, my brother and l were too tired to say a word but we were excited.This was our first time to help our father work.I got$6 for my work that day;and my brother got$2 more.
Then l worked with my father and brother almost every Saturday.One day my father found some grass I had missed and said.“Cut the grass! Don't make me have to tell you to do it again.”I knew he was telling me the importance of doing a job well the first time.It really helped me a lot.
两年后,我父亲告诉我,我年龄足够大了,可以自己割草了。Every Saturday during my last two years of high school,1 woke up early in the morning to work in the garden.Looking after the garden was neither exciting nor(既不……也不……) high—paying,but I didn't care(在乎).My father once said,“If you're only thinking about money, maybe you won't think about how to do the job better.”
I do many jobs for my family.In every job, from cutting the grass to washing the clothes.I've learned much.I've learned something that helps me in my next job.
(1)回答问题:
How did the writer feel after he worked with his father for the first time?

(2)回答问题:
How much money did the writer's brother get after he worked in the garden for the first time?

(3)回答问题:
What does the underlined word “it” in the third paragraph refer to(指的是)?

(4)将文中划线的汉语句子泽成英语。.

(5)将文中划线的英语句子译成汉语。

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网