题目内容

请阅读下面短文,从每小题所给的A、B、C三个选项中,选出一个最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。

On a sunny day of September, I sat with my friend in a well?known coffee shop in a neighboring town. As we enjoyed our coffee, a young man wearing glasses entered and sat at an empty table beside us. He called the waiter and placed his order, saying, “Two cups of coffee, one of them there on the wall.” We heard this order with rather interest and found that he was served with only one cup of coffee but he paid for two. When he left, the waiter put a piece of paper on the wall, saying “A Cup of Coffee”.

While we were still there, two other middle?aged men entered and ordered three cups of coffee, two on the table and one on the wall. They had two cups of coffee but paid for three and left. This time also, the waiter did the same. He put a piece of paper on the wall saying, “A Cup of Coffee.” It was something special and perplexing for us. We finished our coffee, paid the bill and left.

After a few days, we had a chance to go to this coffee shop again. While we were enjoying our coffee, a poorly?dressed man arrived at the shop. As he seated himself, he looked at the wall and said, “One cup of coffee from the wall.” The waiter served coffee to this man as usual. The man had his coffee and left without paying.

We were amazed to watch all this, as the waiter took off a piece of paper from the wall and threw it into the dustbin. Now it was no surprise for us — what was happening was very clear. The great respect for the men in need shown by the residents(居民) of this town made our eyes in tears.

1.How many cups of coffee did the young man drink?

A. One. B. Two. C. Three.

2.Where did the waiter put the paper?

A. In the cup. B. On the wall. C. At the table.

3.What does the underlined word “perplexing” probably mean?

A. 慈善的 B. 有趣的 C. 困惑的

4.According to the passage, who paid for the coffee of the poorly?dressed man?

A. The man himself. B. The waiter. C. Other customers.

5.What can we infer from the passage?

A. The residents in this town were kind to the poor.

B. The coffee shop could still make money when poor men drank coffee for free.

C. The paper on the wall that says “A Cup of Coffee” could be made into coffee.

1.A 2.B 3.C 4.C 5.A 【解析】这篇短文给我们讲述了作者在去一家咖啡店喝咖啡的时候看到的奇怪的事情,他们一开始感到很迷惑,后来知道了事情的真相,作者为这个镇上的人们对待贫穷的人们的尊敬而感动。 1.细节理解题。根据短文第一段中We heard this order with rather interest and found that he wa...
练习册系列答案
相关题目

1.据说下周将有一场网球比赛。

_________________________________________________________________________________

2.不仅所有的墙壁,而且连地板都是蓝色的。

_________________________________________________________________________________

3.对我们来说,了解科学与技术的发展很有必要。

_________________________________________________________________________________

4.南京如此之美,以致许多游客不停地拍照。

_________________________________________________________________________________

5.这台机器人需要多久检查一次?

_________________________________________________________________________________

6.除非你亲眼所见,否则你无法想象瘦西湖有多美。

_________________________________________________________________________________

7.不仅孩子们认为电影《疯狂动物城》(Zootopia)值得一看,他们的父母也是。

_________________________________________________________________________________

8.为了能取得更大的进步,胡歌下定决心更严格要求自己。

_________________________________________________________________________________

9.他很粗心,经常把我的雨伞错当成他的。

_________________________________________________________________________________

10.扬州自古以来就因美食而闻名。

_________________________________________________________________________________

1.It’s said that there is going to/will be a tennis match next week. 2.Not only all the walls but also the floor is blue. 3.It’s necessary for us to learn about the development of science and te...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网